WINC offers London Metropolitan University Programmes Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Londra Metropolitan University si Western International College ONLINE

Parteneriatul dintre Metropolitan University și WINC Londra Online reunește o combinație unică de resurse și capacități.

Universitatea Metropolitan din Londra este responsabil pentru calitatea academică a programelor noastre și o acordă gradele. Programele online, pe care le oferim sunt originare din Facultatea de Londra Metropolitan University din afaceri și Law.WINC Online, face programe Universității disponibile online, oferind mediul e-learning și sprijinul studenților personal. Ambii parteneri sunt renumite pentru calitate, inovare și îmbunătățire continuă în predare și învățare on-line.

Western International College Online (WINC) a fost înființată în 2008 și este licențiat de Guvernul Ras Al Khaimah prin IDO - Zona de liber schimb și oferă programe de Fundatia, de licență și postuniversitar în colaborare cu partenerii săi academice, la nivel global.

London Metropolitan University (LMU) pregătește studenții pentru carierele lor viitoare. Într-o astfel de piață de locuri de muncă competitive, competențele dobândite de angajare la LMU a se asigura că elevii ies din mulțime. Multe dintre cursuri LMU sunt acreditate de organisme profesionale, asigurarea calificărilor lor au monedă profesională și poate duce la plasare, experiență de muncă și oportunități de voluntariat pe o varietate largă de organizații.

În timp ce de angajare se află în centrul de LMU curriculum, programele și contribuie la dezvoltarea abilităților personale în elevii le face cursuri thinkers.LMU încrezător și independente au primit note de top de la Agenția de Asigurare a Calității din Marea Britanie.

Western College International oferă programe de studii într-o varietate de domenii de specialitate, cum ar fi inginerie, afaceri și Computing. Elevii din diverse medii academice și niveluri pot alătura Western College International ca un mijloc de a câștiga lor de grade Foundation, licență și postuniversitar. Western College International este situat într-o nouă stare de campusul arta de brand. Facilitatea scop construit este parte a angajamentului WINC a oferind cea mai buna experienta posibila pentru studenți. Toate programele academice sunt adăpostite împreună în acest nou campus.

WINC este parte a KES grup de instituții care detine si opereaza Colegii și universități în Emiratele Arabe Unite, India și Sri Lanka.

WINC Online este / distanța de educație aripa online WINC, stabilit exclusiv până la a da potențialilor studenți o opțiune de a urmări calificărilor acreditate fără a compromite munca sau de familie programele lor. Cursuri oferite prin intermediul WINC online sunt, în parteneriat cu instituții acreditate sau universități și predate și evaluate la aceleași standarde ca și cele oferite în mod tradițional.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBAs » Vedea MBA »

Programe