Khalifa University of Science and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Noua Khalifa University of Science and Technology combină Institutul de Știință și Tehnologie Masdar, Universitatea de Știință, Tehnologie și Cercetare Khalifa și Institutul Petrolului într-o instituție de nivel mondial, de cercetare intensivă, integrând cercetarea și educația pentru a produce lumea lideri și gânditori critici în știința și ingineria aplicată. Universitatea Khalifa se străduiește să fie un lider printre universitățile intensiv de cercetare din secolul 21, catalizând creșterea economică a Abu Dhabi și economia de cunoaștere rapidă a EAU.

KU Vision

KU urmărește să fie un catalizator pentru creșterea economică a Abu Dhabi și economia de cunoaștere rapidă a EAU, o destinație educațională de alegere, și un lider mondial în cadrul universităților intensiv de cercetare din secolul XXI.

Priorități strategice

Khalifa University of Science and Technology a identificat următoarele priorități strategice cheie:

  • Învățământ de clasă mondială: pregătiți viitori lideri pentru un standard recunoscut la nivel internațional.
  • Studiul influent: produce cercetări de clasă mondială cu relevanță locală și impact internațional.
  • Catalizator al dezvoltării economice: îmbogăți economia națională prin comercializarea inovației și a cercetării.

Misiunea KU

Ca instituție de nivel mondial, de cercetare intensivă, KU va:

  • Stabiliți noi standarde în educație, cercetare și bursă, care vor aduce beneficii EAU și lumii.
  • Drive Abu Dhabi și Emiratele Arabe Unite ca destinație de cunoaștere și motor pentru creșterea economică și socială prin traducerea activă a cercetării în economia națiunii.
  • Integrați cu ușurință cercetarea și educația pentru a produce lideri mondiali și gânditori critici în știința aplicată, inginerie, management și medicină.
  • Continuă să inoveze și să integreze standardul global în metodele de învățare și descoperire.
  • Construiți o comunitate diversă de indivizi orientați spre servicii, ambițioase și talentați, printr-un mediu care încurajează și stimulează ancheta creativă, gândirea critică și valorile umane.
  • Împuterniciți comunitatea cu aptitudini practice și sociale, experiență de afaceri și o capacitate de învățare pe parcursul vieții, care va îmbogăți forța de muncă a țării.

Locații

Abu Dhabi

Khalifa University of Science and Technology

Număr de telefon
+971- 2 401 8000