Hamdan Bin Mohammed Smart University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sub conducerea Măriei Sale Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Crown Prince of Dubai și președinte al Universității, Universitatea a întreprins publicarea de calitate și de excelență și de cercetare științifică prin e-learning în întreaga cultură a regiunii arabe. Apărut atât de evident în disciplinele de credite academice pentru managementul afacerilor, de calitate, de educație, de îngrijire a sănătății și a mediului. De-a lungul acestui proces, universitatea a câștigat credibilitatea și recunoașterea internațională bine-meritata, mai ales în lumina progresului programelor academice și profesionale distincte nu satisface nevoile actuale ale pieței forței de muncă, dar sunt proiectate ca vor apărea în viitor pe nevoile comunității de afaceri în plină expansiune în Emiratele Arabe Unite și restul lumii Arab.

Acest proiect inovator a fost înființat în învățământul superior în 2002, datorită ideilor și eforturilor de Dr. Mansoor Al Awar, președintele Universității, care au participat la lucrările privind pregătirea și punerea în aplicare a satisface speranțele și aspirațiile unei noi generații de tineret arabe a devenit o necesitate de a preda contemporane și moderne, de la convingerea că e-learning este educaţia viitorului și că are un rol semnificativ în facilitarea acestor tineri. Deoarece acest proiect a contribuit la viziunea unui pionier în deschizând calea pentru Ministerul Învățământului Superior și a Cercetării Științifice în Emiratele Arabe Unite pentru a stabili criterii clare pentru adoptarea instituțiilor de e-learning.

Încă de la începuturile sale, universitatea a lucrat pentru a dezvolta o economie bazată pe cunoaștere prin lansarea de inițiative-pilot în cercetarea științifică care vizează revigorarea spiritului de cercetare științifică în întreaga regiune arabă, și cel mai proeminent al acestor inițiative, organizarea conferinței științifice anuale, care include sub umbrela sa trei conferințe sunt Conferința de calitate și excelența în e-Learning Conferința anuală privind e-sănătății și a mediului. Mai mult decât atât, universitatea a publicat opt ​​reviste științifice bazate pe editat de cadre universitare proeminente din întreaga lume. În plus, au existat inițiative distincte incluse Centrul Orientul Mijlociu pentru Statutul de cercetare și dezvoltare, precum și lansarea de premii de cercetare științifică și alte alte premii la nivelul regiunii, a contribuit la susținerea restante de cercetare științifică și sprijin pentru tendințele domenii academice, științifice și de conducere în educație și conexe.

Pe baza unui program de lucru integrat, care își propune să joace un rol influent la nivel de comunitate, a participat la proiecte pilot au dus la stabilirea programului Orientul Mijlociu pentru a asigura calitatea de e-learning, precum și Asociația Societății de asociere E-Learning Orientul Mijlociu Orientul Mijlociu de calitate științifică pentru e-sănătate. Aceste inițiative au culminat în cadrul proiectului „Inițiativa e-learning comunitate „, care a fost lansat de către universitate în 2013.

Universitatea a fost recunoscută de către un cadru didactic fără precedent la nivel internațional, datorită legăturilor sale strânse cu instituțiile de învățământ la nivel mondial cele mai importante și organismelor implicate în educație, așa cum a fost prima instituție de învățământ din regiune pentru a găzdui Conferința permanentă a Consiliului Internațional pentru Învățământ la Distanță (SCOPE 2012). Universitatea, de asemenea, a reușit să încheie alianțe și parteneriate internaționale cu Universitatea din California, Berkeley, Universitatea din Bradford, Universitatea din St. Gallen, U-21 Global, Universitatea din Africa de Sud, Institutul australian de Resurse Umane, Federația Internațională Spitalul, Colegiul Universitar de la Universitatea din Maryland, Asia de e-Universitatea, lista poate continua .

În plus față de cele de mai sus, universitatea sa alăturat un membru activ al mai multor instituții și organisme internaționale, cum ar fi Consiliul Internațional pentru învățământ la distanță, Grupul european pentru educație industrie, Fundația britanică de calitate, Fundația Europeană pentru Managementul Calității, Federația Internațională pentru Information Processing, împreună cu multe altele.

Pe scurt, universitatea a adus o schimbare calitativă în învățământul superior, prin pregătirea baza cărora se concentrează asupra studenților în soluțiile sale de strategie, ceea ce înseamnă capacitatea sa de a oferi expertiză mai inovatoare și versatil decât orice experiență obținute de cercetători în orice campus, datorită mediului de învățare unic, care include mediul de învățare mail prin campus virtual. Deoarece aceste medii educaționale folosesc cele mai noi tehnologii inovatoare, cum ar fi învățarea de telefon mobil și codurile de discuții și săli de clasă electronice și tehnici de jocuri educative și rețele sociale în cadrul unui spațiu educațional integrat conceput pentru a atinge nevoile elevilor și absolvenților, cât și profesioniști. Cea mai bună dovadă a angajamentului universității de a se concentra asupra studenților din dorința constantă de a oferi sprijin deplin pentru a le din procedurile academice de acceptare prin intermediul comunităților virtuale și cluburi, studenți, precum și de resurse de învățare suplimentare, cum ar fi e-bibliotecă și servicii electronice pentru orientare profesională, utilizând cele mai recente evoluții în domeniul tehnologiei informației și a serviciilor de comunicare pentru elevii de-a lungul lumea.

Locații

Dubai

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Address
Dubai Academic City
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 4 424 1111