Exeed School of Business and Finance

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Exeed School of Business and Finance este o instituție de învățământ superior cu sediul în afara Emiratelor Arabe Unite, pentru a aduce educația de calitate a institutelor americane de învățământ superior și a instituțiilor britanice de învățământ superior. Situat în Sharjah, Exeed facilitează educația executivă, învățământul superior și certificări profesionale pentru profesioniștii din diferite părți ale lumii prin sesiuni de clasă și, de asemenea, prin campusul său virtual de învățare virtuală, cunoscut sub numele de Școala EXEEDx.

Exeed School of Business and Finance programe Exeed School of Business and Finance este acreditată de către organizațiile de conducere de atribuire, organismele de acreditare și organismele profesionale, iar școala facilitează masterat în administrarea afacerilor, masterat în științe, diplome postuniversitare, programe postuniversitare și programe profesioniste pe termen scurt.

Școala Exeed are o facultate trasată din diferite universități cu zeci de ani de experiență în industrie și mediul academic și o echipă de manageri de programe, consilieri de carieră, consultanți de admitere și coordonatori de programe.

Misiune:

Suntem într-o misiune de a dota profesioniștii de astăzi, managerii și liderii cu cunoștințe și abilități extinse de a efectua și de a fi pregătiți să îmbrățișeze lumea dinamică a viitorului. Pentru a-și îndeplini misiunea, ESBF creează un ecosistem în care un profesionist va fi antrenat, îndrumat și certificat de facultăți talente de nivel mondial și de învățare profundă de la instituții premium, pe lângă obținerea de calificări din cele mai renumite universități din întreaga lume.

Viziune:

ESBF intenționează să devină cea mai căutată destinație de învățământ executiv din regiune, unde profesioniștii vor putea găsi cele mai alese calificări la nivel mondial de la universități de primă clasă și organizații de premii livrate la nivel local și global, ajutându-i să dobândească cunoștințe solide în domeniile lor de practică și excelează în arena lor aleasă, contribuind astfel la construirea unor organizații deosebite, la construirea unor comunități durabile și la construirea unei națiuni progresiste susținând principiile eticii și integrității.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Științe - Bancare și Finanțe - Institutul de Finanțe și Banci din Londra

Online Campus Cu normă întreagă September 2018 Emiratele Arabe Unite Sharjah Oman Oman Online Arabia Saudită Saudi Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online India India Online Dubai Canada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Regatul Unit London + 22 mai mult

Obțineți un Master in Științe din cel mai vechi și cel mai reputat domeniu din lume în domeniul bancar și financiar. Un program care vă va ajuta în dezvoltarea cunoștințelor esențiale necesare pentru o carieră de succes în domeniul bancar și al finanțelor. [+]

MSc în Banci și Finanțe

Obțineți un Master in Științe din cel mai vechi și cel mai reputat domeniu din lume în domeniul bancar și financiar. Un program care vă va ajuta în dezvoltarea cunoștințelor esențiale necesare pentru o carieră de succes în domeniul bancar și al finanțelor.

MSc în Bancă și Finanțe - Online Classroom

A MSc în economie și finanțe de la Institutul de Bănci din Londra

MBA / MSc / Diploma postuniversitară

Pentru a vă pregăti pentru o transformare profesională, Exeed School of Business and Finance adus programe academice unice, în parteneriat cu o universitate americană de vârf. Aceste programe sunt concepute astfel încât să vă doteze în realizarea potențialului dvs. de conducere și de conducere.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 515000 Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Adresă, linia 1 Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Adresă, linia 1 Oman Online, Oman

Adresă, linia 1 Saudi Arabia Online, Arabia Saudită

Adresă, linia 1 Singapore Online, Singapore

Adresă, linia 1 Bahrain Online, Bahrain

Adresă, linia 1 India Online, India

Adresă, linia 1 Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Adresă, linia 1 Canada Online, Canada

Adresă, linia 1 Nigeria Online, Nigeria

Adresă, linia 1 Mumbai, Maharashtra, India

Adresă, linia 1 Bengaluru, Karnataka, India

Adresă, linia 1 Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Adresă, linia 1 Malaysia Online, Malaysia

Adresă, linia 1 Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, Regatul Unit

Adresă, linia 1 Riyadh, Riyadh Province, Arabia Saudită

Adresă, linia 1 Jeddah, Makkah Province, Arabia Saudită

Adresă, linia 1 Dammam, Eastern Province, Arabia Saudită