Emirates College for Management & Information Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

PREZENTARE

Colegiul Emirates de Management și Tehnologia Informației (ECMIT) este un lider privat instituție engleză-mediu de învățământ superior, care a fost inițial stabilit și licențiat de către Ministerul EAU al Învățământului în 1998 ca Emirates Centrul de Management și Tehnologia Informației. Fondatorii la acea vreme imaginat un centru care ar veni în întâmpinarea cerințelor provocatoare ale comunității studenților din Dubai, oferind un program accesibil de licență în stil american în afaceri și inginerie calculator. Aceste ambiții s-au reflectat în mod clar în viziunea și misiunea declarațiile Centrului care aveau să urmeze în curând. În consecință, o B.Sc. Programul constă din primii doi ani de studii care conduce la asocia grade și doi ani de studii care conduce la un grad complet de licență a fost lansat în parteneriat cu Colegiul Champlain, Burlington, Vermont, Statele Unite ale Americii în același an rămase.

Programul a fost dezvoltat pentru a fi echivalent în conținut și calitate la cele oferite de dimensiuni similare și instituții de tip în Statele Unite ale Americii. Programul a inceput cu un mic grup de 10 elevi în 1998, cu o viziune de a deveni un lider de stil american furnizor de învățământ din Emiratele Arabe Unite. Impactul a colaborării a fost profund: înscrierea studenților a crescut brusc la în jur de 1000 într-un interval de cinci ani. În anul universitar 2002 - 2003, Centrul a trecut printr-un proces de revizuire de acreditare cu New England Asociația de școli și Colegii (NEASC), Bedford, Boston, Statele Unite ale Americii care a constatat eligibile Centrul pentru acreditare. Revizuirea a dus la acreditarea Centrului de NEASC în 2003. Astfel, ECMIT a devenit una dintre puținele instituții din Golf să fie acreditate de către unul dintre organismele de acreditare cel mai important din lume.

În 2004, Centrul a fost redenumit Emirates College De Management și Tehnologia Informației, precum și un set de cinci goluri misiunii conduse a fost dezvoltat, care a fost de a modela cursul viitor al Colegiului. În 2003, Colegiul a propus Ministerului Învățământului Superior (Mohe) din Emiratele Arabe Unite proprie de 2 ani AS programe de gradul în științe interdisciplinare, cu specializări în afaceri și IT care s-au dat de acreditare inițială în 2004. Prima cohorta format din 102 de elevi a început în anul universitar 2004-5 și a absolvit în 2006 la 7. Colegiul în sine disociat de la Colegiul Champlain în 2005 și sa mutat de la Garhoud, zona Dubai până în prezent campusul Al-Nahda.

Primul 5 ani Planul Strategic ECMIT pentru 2006-2011 a fost elaborat în 2006. Numit ca "Planificarea pentru Excelenta de la ECMIT", planul a identificat șapte strategii de evoluții pentru atingerea obiectivelor instituționale. Planul a servit ca o fundație pe care au fost construite în întreaga planificare, evaluare, precum și de evaluare ciclurile colegiului a lungul anilor. În primul an al planului, o structură de organizare a fost dezvoltat, s-au angajat administratori relevante și un plan de acțiune a fost dezvoltat pentru a urmări, prin diverse inițiative cum sa subliniat în planul. In urmatorii patru ani, Colegiul a continuat să lucreze prin intermediul acestui plan de acțiune de maturizare și mai mult structura de organizare, în curs de dezvoltare un plan de misiune condusă de eficiență instituțională, precum și un plan orientat spre rezultat de evaluare academică. Aceste eforturi și planificarea au creat un mediu unic de învățare la colegiul în care personalul, facultatea și studenții s-au reunit pentru a face colegiu un loc excelent de învățare. Comitetul de studiu individual, după ce a analizat cu atenție aceste strategii, obiective și de realizările de până acum, a stabilit ca următorul cinci ani (2011-2016) Planul strategic nu ar trebui să schimbe direcția, mai degrabă planul ar trebui să fie construit în context, domeniul de aplicare și direcția stabilite de Planul Strategic anterior.

În 2010, Colegiul a dezvoltat un program de Fundația 2-semestru format din cursuri de bază în limba engleză, matematică, IT, arabă și abilităților de studiu pentru a pregăti studenții academic defavorizați, care nu ar putea satisface criteriile de admitere stabilite de către Mohe de studii superioare din Emiratele Arabe Unite. Programul a fost aprobat de către Mohe în același an.

Colegiul a parcurs un drum lung de la înființarea sa în 1998. Acesta a dezvoltat o structură administrativă stil occidental în care colegiul este condus de un președinte cu o vastă experiență în America de Nord sistemul de învățământ superior și de un Vice President de Afaceri academice care dispune de expertiză vastă în sistemul de învățământ superior din Emiratele Arabe Unite. Afaceri Academic este organizată în patru divizii academice: Fundația și de remediere, General Educație, management și tehnologia informației. Aceste diviziuni sunt susținute de o rețea bine organizată de unități auxiliare, cum ar fi: Consultanță și înregistrarea, Calculatoare și IT Services, bibliotecă, admitere și Marketing, și afaceri Student. Programele sunt livrate în limba engleză într-un mediu unificat de gen, care permite elevilor de sex masculin și de sex feminin de a studia împreună. Mai mult decât atât, Colegiul a stabilit o Unitate de planificare instituțională și eficiența funcțională, care coordonează și sprijină eforturile ECMIT de a planifica, evalua, și de a îmbunătăți realizările, și desfășura activități de cercetare instituțional pentru luarea de decizii în cunoștință de cauză și de planificare.

Pe o perioadă de mai mult de un deceniu, colegiul a absolvit șase clase în valoare totală de peste 381 de studenți. Astăzi, acești studenți ocupă poziții strategice în sectorul privat, care face o contribuție semnificativă la economia națională guvern, de afaceri, publice și. De-a lungul anilor, ECMIT a urmat idealul de gândire practică independent de către elevii abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a avea succes în viață. Deși provin din medii diverse, elevii împărtășesc un angajament de a realiza aspirațiile lor individuale de carieră. Colegiul a hrănit acest angajament într-un mediu academic care să răspundă nevoilor în schimbare ale locului de muncă și prin furnizarea de sprijin puternic de planificare a carierei și atenție la nevoile fiecărui elev. Accentul constant la ECMIT a fost de a construi o rețea de comunitate prin conexiunile sale cu potențialii angajatori, și oferind un mediu propice în care elevii pot atinge obiectivele lor.

Valori de bază

Fondatorii ECMIT și managementul să înțeleagă și să recunoască faptul că dezvoltarea adevărată și îndeplinirea misiunii și a obiectivelor nu poate fi realizată fără un personal angajat, facultate și studenți. Colegiului recunoaște în continuare că trebuie să dezvolte și să promoveze un mediu transparent și colegial în care comunitatea Colegiul ar putea funcționa cu un sentiment de apartenență și de scop, și în care publicul larg poate odihni încrederea. Prin urmare, Colegiul a dezvoltat și a anunțat public un set de valori fundamentale pe care-l reprezintă:

Apreciem bine fiind de studenții noștri Apreciem bine fiind de facultate și personalul nostru Apreciem calitatea și integritatea programelor noastre academice Apreciem dezvoltarea personală și profesională a studenților noștri la cel mai înalt standard Noi apreciem și să recunoască responsabilitățile noastre de a dezvolta absolvenți bine calificat, care vor contribui la dezvoltarea socio-economică și culturală Emiratele Arabe Unite Apreciem onestitate și corectitudine, și nu vom tolera corupția Apreciem o colaborare și parteneriat cu instituții academice, de afaceri și organizații guvernamentale din Emiratele Arabe Unite și în străinătate nostru Apreciem comunicare deschisă și onestă, și de luare a deciziilor transparente și responsabile Apreciem reputația și integritatea instituției noastre în Emiratele Arabe Unite și dincolo de Apreciem vieții și demnității umane, indiferent de naționalitate, religie și sex

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea Cursuri »

Programe