Direct English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Caracteristicile sistemului directă engleză pentru a preda limba engleză la fel de ușor pe cât de complet depinde de abilitățile de vorbire, ascultare și să îndeplinească cerințele de student, lucrăm cu succes pentru că am depind cele mai noi metode de învățare, în cazul în care căutarea prima pentru nevoile și capacitățile, care sunt în conformitate cu experiențele de student și ambițiile sale pentru limba engleză în munca și viața socială, și apoi de design sesiune pe deplin proporțională cu acei factori care cresc încrederea în sine. Studentul pentru noi este în centrul atenției noastre și un element al succesului nostru. Scopul directă engleză pentru studenții care sunt în căutarea de muncă sau în relațiile de rapid și de înaltă precizie pentru a fi au capacitatea de a avea o conversație bună în viața socială. Acest curs oferă în limba engleză și în lume de social networking.

Rezumatul drumul spre succes prin Direct limba engleză:

Ușurința:

Ne asculta pe tine, te recunosc, și pentru a găsi ceea ce este potrivit pentru tine directă engleză depinde de ceea ce este mai mult decât o limbă pe care o înțelege, depinde de modul în care să învețe limba.

Flexibilitate:

Învățarea limbii engleze ia o lungă perioadă de timp, așa că vă oferim posibilitatea de a studia atunci când, unde și cum doriți, modul în care acestea se potrivesc cu stilul tău de viață, puteți combina studiul cu clasele lecții personale conversație multimedia, uneori care vi se potrivesc, fără a fi nevoie să aștepte prea mult timp.

Vizualizari:

Abordarea noastră reflectă modul în care învățarea limbilor străine într-un mod natural, de a învăța regulile de limbaj și ca vă permite, United în limba engleză din prima zi. Prin întoarcerea la aceste reguli și sensuri în competențele lingvistice evolua și de a reflecta ceea ce am învățat.

Personal:

Avem de a face cu fiecare student ca un individ, nu doar un chip în sala de clasă. Știm foarte bine că abilitățile de învățare variază de la o persoană la alta, astfel încât vom începe în primul rând pentru a găsi modul în care te va face fericit pentru a afla de dovezi. Curriculum adaptate la formarea dumneavoastră cu atenție pe cele patru competențe lingvistice, care sunt: ​​înțelegere, vorbire, citire și scriere. În același timp, putem face bine cu întrebări care ar putea fi reprezentate de către cursant la fiecare etapă.

Aaltzlah:

Elemente audio și vizuale care conțin subiecte motiva să participe și armonie cu curriculum-ul într-un mod care nu este ușor de uitat Spre deosebire de cele mai multe cărți academice.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și: