Citește Descrierea Oficială

Canadian Universitatea din Dubai oferă un curriculum bazat canadian în inima orașului Dubai, în cultura și valorile Emiratele Arabe Unite (EAU). Canadian Universitatea din Dubai (CUD) este situat central, chiar lângă Sheikh Zayed în distanță de mers pe jos de la Metro Dubai (Centre Station Financial). Fondată în 2006, Universitatea din Canada Dubai este formată în prezent din Școala de Arhitectură și Design Interior, Școala de Afaceri, Facultatea de Inginerie, Știință și Tehnologie Aplicată și Școala de mediu și sănătate. Noi oferim diplome de licență și masterat. Engleza noastra pentru scopuri academice de program (PAM), este disponibil pentru acei studenți care au nevoie de abilități suplimentare de limba engleza.

10 motive pentru a alege Canadian Universitatea din Dubai

Există mai multe motive pentru a alege din Canada Universitatea din Dubai pentru studii universitare sau postuniversitare, dar să vă spun ce ne diferentiaza de colegii nostri:

  1. curriculum canadian-based

Va oferim o educație bazată pe curriculum-ul canadian, oferindu-ne de calitate și credibilitate recunoscute pe plan internațional.

  1. Opțiunea de a absolvi în Canada

Ca un portal către învățământul superior din Canada, puteți începe gradul dvs. la CUD, apoi finaliza studiile și absolvent dumneavoastră de la una dintre instituțiile noastre partenere din Canada.

  1. EAU Acreditare

Toate programele noastre sunt acreditate de către Ministerul EAU Educației: Afaceri de învățământ superior.

  1. facultate internaționale

facultatea noastră internațională sunt cu înaltă calificare și inspirație în domeniul lor, aducând stiluri inovatoare de predare și filosofii din întreaga lume.

  1. Absolvent de angajare

Cu o educație bazată pe principiul canadian al rezultatelor învățării prescrise, absolvenții CUD sunt extrem de angajare pe piața locurilor de muncă internaționale.

  1. învățare flexibilă

Noi oferim programe de program flexibil - cursuri de seară și de week-end sunt disponibile pentru ambele programe universitare și postuniversitare.

Locul de amplasare 7. Business-district

Avem o locație convenabilă în centrul inima cartierului de afaceri din Dubai, cu starea de academice de artă și facilități de agrement.

  1. Abordarea centrată pe student

CUD este o universitate centrată pe student, în cazul în care apreciem succesul elevilor mai presus de orice altceva.

  1. Oportunități de cercetare

Centrul nostru de cercetare oferă studenților posibilitatea de a fi implicate în taiere de cercetare margine la nivel internațional și în Emiratele Arabe Unite.

  1. comunitate de student Multiculturală

Avem un mediu de învățare cu adevărat multicultural, cu studenții de la peste 100 de naționalități.

Misiune

Canadian Universitatea din Dubai promovează perspective canadiene în procesul de învățare, cercetare și aplicare, întemeiată în aprecierea și respectul pentru diverse culturi și valori EAU.

Viziune

Canadian Universitatea din Dubai se angajează să ofere studenților cu o experiență academică internațională, ghidată de maximă etică educaționale și corporative, adăugând valoare în viața personală și profesională a absolvenților săi, și comunitățile în care le deservesc.

Obiectivele instituționale și obiective

Obiectiv 1:

Pentru a crea și menține un mediu propice pentru învățare continuă și perfecționare în timp ce continuă să evalueze toate aspectele operatiunilor CUD pentru a asigura relevanța și excelență.

Obiective:

1.1. Pentru a oferi elevilor posibilitatea de a îmbunătăți experiența clasă prin utilizarea de multi-media și resurse on-line.

1.2. Prin Biroul de eficacitatea instituțională, în mod continuu evaluarea performanței noastre ca o învățătură și organizarea învățării și satisfacția studenților și a personalului cu performanța Universității.

1.3. Pentru a utiliza o planificare sistematică, bazată pe dovezi, pentru a dezvolta Universitatea atât operațional și strategic.

Obiectiv 2:

Să adopte și să arate entuziasmul și contribuția tuturor personalului și studenților și să sprijine ambițiile tuturor, oferindu-le cu excelența academică și experiența practică necesară pentru succesul în carieră

Obiective:

2.1. Pentru a asigura excelență în predare, măsurată prin elev și evaluarea inter pares.

2.2. Pentru a oferi oportunități, dacă este cazul, pentru plasarea forței de muncă pentru proiecte și alte activități.

2.3. De a se angaja de afaceri, guvern și organizații non-profit din cadrul Dubai cu activitatea Universității.

Obiectivul 3:

Pentru a genera o atmosferă de demnitate și respect reciproc încurajând în același timp dezbaterea științifică și cercetarea aplicată.

Obiective:

3.1. Pentru a dezvolta un centru de cercetare axat pe care desfășoară activități de cercetare aplicată și se angajează atât personal și studenți în exercitarea activității academice.

3.2. Pentru a organiza deschis periodice și prelegeri publice pentru a încuraja dezbaterea întemeiată în rigoarea academică cu privire la aspectele de interes pentru regiune,

3.3. Pentru a se dezvolta, cu studenți și personal, un cod de conduită care acest lucru este onorat și respectat în ziua la munca de zi a Universității.

Obiectivul 4:

Pentru a accepta responsabilitatea și valoarea de intrare a tuturor părților interesate în special în activitatea noastră ca pe un portal de educație canadian, și așa face CUD Universitatea din Choice în piața noastră țintă și în același timp un angajator de alegere pentru toate academice, de conducere și a personalului de sprijin.

Obiective:

4.1. Pentru a avea o strategie clară pentru colaborare și cooperare cu instituțiile de învățământ post secundar canadian și de a dezvolta acorduri de colaborare care să reflecte această strategie.

4.2. Pentru a colecta sistematic date de la părțile interesate, interne și externe, în ceea ce privește performanța universității, poziția sa strategică de brand și oportunitățile sale de creștere,

4.3. Pentru a continua să crească baza programelor și a numărului de studenți, astfel încât să-și îndeplinească misiunea și să livreze la planul strategic al Universității.

Obiectivul 5:

Pentru a ține cont de nevoile tuturor părților interesate interne și externe, prin asigurarea suficiente și relevante, resursele disponibile pentru realizarea tuturor obiectivelor strategice și operaționale, sporind astfel suveranitatea Universității ca instituție independentă de învățământ superior.

Obiective:

5.1. Pentru a efectua o planificare sistematică a resurselor pentru cerințele de predare, cerințele de spațiu, bibliotecă și cerințele de servicii de student și pentru tehnologia informației și de a utiliza aceste planuri ca bază pentru elaborarea bugetului și planificarea strategică.

5.2. Pentru a căuta să obțină statutul nostru ca organizație de auto-finanțare în cel mai scurt timp, prin utilizarea de noi investiții pentru extindere și dezvoltare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Canadian University Dubai

Universitatea Canadiană din Dubai este un lider recunoscut în educația de afaceri pentru absolvenți în EAU și în regiunea Golfului. ... [+]

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Canadian University Dubai
Address
1st Interchange, Sheikh Zayed Road
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Website