American University of Sharjah

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Americană din Sharjah Este o instituție coeducatională independentă, non-profit, bazată în mod conștient pe instituțiile de învățământ superior american. Universitatea este o universitate de conducere cuprinzătoare în regiunea Golfului și oferă studenților din regiune și din întreaga lume. AUS își propune să fie liderul regiunii în învățământul superior, cunoscut pentru excelență și inovație în predare, învățare, cercetare și servicii.Universitatea Americană din Sharjah este situat la 16 km (10 mile) de centrul orașului Sharjah și la aproximativ 25 de kilometri de emiratul vecin al Dubaiului. Sharjah este un centru comercial global și un oraș de învățare și de artă, așa cum a fost confirmat de denumirea sa din 1998 a UNESCO ca și Capitală Culturală a lumii arabe.

Principalele motive de studiu la AUS:

diversitatea studenților
Începând cu toamna anului 2016, în AUS au fost înscriși 6 002 de studenți. Acestea au inclus 429 de absolvenți și 5402 de studenți. Rata studenților este de 50,4 bărbați și 49,6 femei. AUS are un procent mai mare de studenți internaționali decât orice altă instituție din lume, potrivit unei analize a datelor din Times Higher Education. Aproximativ 84% din corpul studenților din universitate este alcătuit din studenți internaționali, care reprezintă mai mult de 100 de naționalități.

Calitatea și diversitatea membrilor facultății
Membrii facultății noastre au ani de experiență de predare și cercetare și calificări de diplomă de la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume. Acestea includ Universitatea Harvard, Universitatea Yale, Universitatea din Cambridge, Universitatea din Oxford, Universitatea Stanford, Universitatea Brown și Universitatea Princeton, pentru a numi câteva. Aproximativ 92 la sută din facultatea de zi cu normă întreagă dețin un grad terminal, în timp ce 81 la sută dețin un doctorat.

Subvenții financiare și burse și oportunități de asistență postuniversitară

Grant financiar AUS

AUS face tot posibilul pentru a se asigura că mijloacele financiare nu devin un obstacol pentru elevii calificați să obțină cea mai bună educație pe care o merită. O gamă largă de burse, burse și oportunități de studiu pentru studenți atât pentru studenți cât și pentru absolvenți sunt oferite pentru a le ajuta să-și finanțeze educația. Bursele oferite includ:

  • Grant financiar (scutirea de 5 la 50 la sută pentru școlarizare, taxe de laborator și cazare comună) pentru studenții cu studii superioare cu resurse financiare limitate dovedite.
  • Bursa distinctă pentru studenți (20% remisie pentru taxele de școlarizare și de laborator) pentru studenții care au obținut distincție prin obținerea unui scor mediu minim cumulativ de 95% sau echivalentul lor în ultimul an de învățământ secundar.
  • Bursă de realizare academică (10% din taxele de școlarizare și de laborator / tehnologie) pentru studenții care au demonstrat excelență academică prin obținerea unui scor mediu cumulat minim între 90,00 și 94,99% sau a echivalentului lor în ultimul an de învățământ secundar.
  • Bursa activă de studenți (până la 50% din remiterea taxelor de școlarizare și de laborator) este acordată studenților talentați ca un gest al susținerii universității și recunoașterea rezultatelor studenților în domeniul extracurricular.
  • Bursa de atletism (până la 50% remisie pentru școlarizare, taxe de laborator și cazare comună) oferită sportivilor talentați care demonstrează excelență atletică și calități sportive deosebite.
  • Prestații de școlarizare a familiei (25% din remiterea taxelor de școlarizare și de laborator) pentru familiile cu mai mult de o fiică înscrisă simultan la AUS ca studenți cu studii superioare.
  • Alte burse și burse includ Premiul Scholars al cancelarului, Grantul pentru studiile de studiu, Bursa pentru realizarea academică, Bursa listei cancelarului, Bursa de listă a decanului și Bursa școlii Sharakah.
Informații AUS

Universitatea oferă, de asemenea, o serie de asistență postuniversitară la absolvenți calificați. Absolvenții de asistență includ taxele de școlarizare (de la 33-100% scutiri de școlarizare) și o bursă lunară în timpul semestrelor regulate. Absolvenții de asistare pot fi sub forma unui post universitar de asistentă sau a unui post universitar de asistare. Absolvent de Asistență de cercetare oferă studenților cu oportunități de a dezvolta experiența de cercetare de lucru cu un membru al facultății cu privire la activitățile legate de cercetare. Prin intermediul cursurilor de asistare a cadrelor didactice universitare, studenții dobândesc experiență în materie de predare prin angajarea cu fracțiune de normă în posturi precum asistenții de laborator. Ambele sunt acordate pe o bază competitivă, pe semestru.

On-campus facilități

Una dintre cele mai importante și bine cunoscute trăsături ale AUS este viața ei vibrantă și dinamică a campusului. Universitatea oferă studenților complet dormitoare, un complex sportiv și o sală de gimnastică. Alte facilități includ un centru de sănătate, o farmacie, o bancă, un oficiu poștal, un frizer, un salon de frumusețe pentru femei, o librărie, magazine de masă și două magazine comerciale.

Saliile rezidențiale le oferă studenților un loc unde să trăiască, să se relaxeze, să-și exercite și să studieze în confort. Centrul de Sănătate Universitară oferă o gamă largă de servicii, incluzând îngrijirea ambulatorie, educația pentru sănătate, consilierea psihologică și serviciile de ambulanță / de urgență. Facilitățile sportive AUS găzduiesc o varietate de activități atletice recreative și competitive. Complexul sportiv oferă baschet, volei, handbal, badminton, terenuri de tenis în aer liber, în plus față de o piscină interioară de 50 de metri olimpică, terenuri de squash, centre de fitness și o sală de exerciții.

Facilitățile în aer liber includ terenuri de baschet, terenuri de tenis, teren de fotbal, teren de cricket, teren de baseball și o pistă de alergare de 400 de metri.

Activitățile extracurriculare, cluburile și organizațiile studențești

AUS pune un accent deosebit pe activitățile extracurriculare, considerându-le ca fiind vitale pentru dezvoltarea unui student pe tot parcursul vieții. Elevii sunt încurajați să participe la activități sportive, să se alăture cluburilor culturale și orientate spre interes și să se angajeze voluntar în campanii de servicii în folosul comunității. Universitatea oferă 81 de cluburi studențești și culturale orientate spre interese, 25 de echipe sportive și un program de voluntariat în serviciul comunității. Elevii pot participa, de asemenea, la spectacole teatrale și muzicale prin programul de arte plastice al Universității. Pe tot parcursul anului, în campus se desfășoară o serie de spectacole culturale.

Cercetare științifică și publicații de clasă mondială

AUS se angajează să devină cea mai bună universitate de cercetare din regiune, cunoscută pentru excelența și inovația sa. Universitatea încurajează și sprijină activitățile de cercetare, științifice și creative ale facultății și studenților săi. În plus, planurile sunt în curs de desfășurare pentru ca universitatea să construiască un parc de cercetare și tehnologie.

Finanțarea cercetării de la AUS include 2,5 milioane de AED acordate pe an ca granturi pentru cercetare internă a facultăților; 2,2 milioane de AED alocați pe an pentru fruntea sabatică; AED 10 milioane (scutiri de școlarizare și burse pentru absolvenți de cercetare și asistenți didactici) alocate pentru sprijinul studentului absolvent; Și 2,1 milioane AED pe an sunt asigurate pe granturi externe de cercetare.

Facultatea și studentul AUS produc și publică lucrări de înaltă calitate care câștigă în mod regulat recunoaștere atât la nivel regional, cât și la nivel internațional. Membrii facultății AUS dețin 67 de brevete, multe dintre acestea fiind brevetate la nivel local și internațional. Membrii facultatilor AUS au un record puternic de publicatii stiintifice in prestigioase reviste si conferinte internationale care implica in mod normal studentii postuniversitari ca coautori.

  • Numărul de publicații ale revistelor din 2014-2016: 1014
  • Numărul de prezentări și proceduri din 2014-2016: 131

Oportunități de carieră și dezvoltare profesională

AUS pune de asemenea un accent deosebit pe stabilirea de legături reciproc avantajoase cu comunitatea. Toate colegiile și școlile de la AUS se străduiesc să răspundă nevoilor comunității corporative și să stabilească conexiuni care să se dovedească a fi benefice atât pentru AUS, cât și pentru partenerii săi. Aceste legături ajută de asemenea universitatea să desfășoare activități de cercetare, precum și să promoveze o cultură a cercetării care devine rapid una dintre cele mai admirate caracteristici ale universității.

Studenții AUS lucrează într-un număr de firme multinaționale, ONG-uri și instituții guvernamentale. În timp ce la AUS, studenții au posibilitatea de a se angaja la conducerea firmelor locale și internaționale. Universitatea găzduiește, de asemenea, un forum anual de carieră și oferă studenților și absolvenților AUS posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanți din sectorul privat și public interesați de recrutarea studenților și absolvenților AUS fie ca angajați cu normă întreagă, fie ca stagiari.

AUS oferă 26 de specializări și 45 de minori la nivel de licență și 14 de masterat prin Colegiul de Arhitectură, Artă și Design; Colegiul de Arte și Științe; Colegiul de Inginerie; Și Școala de Administrare a Afacerilor.

header-events_1_

Locuințe și facilități în campus

Locuințele de pe campus reprezintă locul cel mai convenabil pentru studenți de a trăi în timpul studiilor la universitate. Mai mult de 2.000 de studenți trăiesc în sălile rezidențiale din campus. Ei se bucură de proximitatea clădirilor academice, bibliotecii, curții alimentare și complexului sportiv. Saliile rezidențiale AUS constau din opt clădiri de dormit pentru bărbați și cinci femei, supravegheate de personal pe o bază non-stop. Studenții au opțiunea de camere private, semi-private, comune, single sau duble. Mediul de viață este foarte bogat în atmosfera sa multiculturală și are un amestec echilibrat de activități sociale și academice. Saliile rezidențiale le oferă studenților un loc unde să trăiască, să se relaxeze, să-și exercite și să studieze în confort.

Bibliotecă

Renumită ca una dintre cele mai importante biblioteci din regiune, Biblioteca AUS oferă colecții, servicii și programe pentru a sprijini nevoile curriculare și de cercetare ale comunității universitare. Biblioteca AUS oferă 140 de stații de lucru pentru computere; Instruirea în cunoașterea informației și abilitățile de cercetare; 141.000 de articole de carte / mass-media și acces la 220.000 de cărți electronice; Și 50 de baze de date cu acces la 26.000 de e-periodice. În plus, toți bibliotecarii și administratorii de bibliotecă de la AUS dețin diplome de master acreditate în bibliotecă și știința informațiilor de la instituții acreditate sau recunoscute de Asociația Americană a Bibliotecilor.

Locații

Sharjah

American University of Sharjah

Address
American University of Sharjah
University City
PO Box 26666

Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 6 515 5555

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră