Citește Descrierea Oficială

Universitatea Americană din Sharjah Este o instituție coeducatională independentă, non-profit, bazată în mod conștient pe instituțiile de învățământ superior american. Universitatea este o universitate de conducere cuprinzătoare în regiunea Golfului și oferă studenților din regiune și din întreaga lume. AUS își propune să fie liderul regiunii în învățământul superior, cunoscut pentru excelență și inovație în predare, învățare, cercetare și servicii.Universitatea Americană din Sharjah este situat la 16 km (10 mile) de centrul orașului Sharjah și la aproximativ 25 de kilometri de emiratul vecin al Dubaiului. Sharjah este un centru comercial global și un oraș de învățare și de artă, așa cum a fost confirmat de denumirea sa din 1998 a UNESCO ca și Capitală Culturală a lumii arabe.

Principalele motive de studiu la AUS:

diversitatea studenților
Începând cu toamna anului 2016, în AUS au fost înscriși 6 002 de studenți. Acestea au inclus 429 de absolvenți și 5402 de studenți. Rata studenților este de 50,4 bărbați și 49,6 femei. AUS are un procent mai mare de studenți internaționali decât orice altă instituție din lume, potrivit unei analize a datelor din Times Higher Education. Aproximativ 84% din corpul studenților din universitate este alcătuit din studenți internaționali, care reprezintă mai mult de 100 de naționalități.

Calitatea și diversitatea membrilor facultății
Membrii facultății noastre au ani de experiență de predare și cercetare și calificări de diplomă de la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume. Acestea includ Universitatea Harvard, Universitatea Yale, Universitatea din Cambridge, Universitatea din Oxford, Universitatea Stanford, Universitatea Brown și Universitatea Princeton, pentru a numi câteva. Aproximativ 92 la sută din facultatea de zi cu normă întreagă dețin un grad terminal, în timp ce 81 la sută dețin un doctorat.

Subvenții financiare și burse și oportunități de asistență postuniversitară

Grant financiar AUS

AUS face tot posibilul pentru a se asigura că mijloacele financiare nu devin un obstacol pentru elevii calificați să obțină cea mai bună educație pe care o merită. O gamă largă de burse, burse și oportunități de studiu pentru studenți atât pentru studenți cât și pentru absolvenți sunt oferite pentru a le ajuta să-și finanțeze educația. Bursele oferite includ:

  • Grant financiar (scutirea de 5 la 50 la sută pentru școlarizare, taxe de laborator și cazare comună) pentru studenții cu studii superioare cu resurse financiare limitate dovedite.
  • Bursa distinctă pentru studenți (20% remisie pentru taxele de școlarizare și de laborator) pentru studenții care au obținut distincție prin obținerea unui scor mediu minim cumulativ de 95% sau echivalentul lor în ultimul an de învățământ secundar.
  • Bursă de realizare academică (10% din taxele de școlarizare și de laborator / tehnologie) pentru studenții care au demonstrat excelență academică prin obținerea unui scor mediu cumulat minim între 90,00 și 94,99% sau a echivalentului lor în ultimul an de învățământ secundar.
  • Bursa activă de studenți (până la 50% din remiterea taxelor de școlarizare și de laborator) este acordată studenților talentați ca un gest al susținerii universității și recunoașterea rezultatelor studenților în domeniul extracurricular.
  • Bursa de atletism (până la 50% remisie pentru școlarizare, taxe de laborator și cazare comună) oferită sportivilor talentați care demonstrează excelență atletică și calități sportive deosebite.
  • Prestații de școlarizare a familiei (25% din remiterea taxelor de școlarizare și de laborator) pentru familiile cu mai mult de o fiică înscrisă simultan la AUS ca studenți cu studii superioare.
  • Alte burse și burse includ Premiul Scholars al cancelarului, Grantul pentru studiile de studiu, Bursa pentru realizarea academică, Bursa listei cancelarului, Bursa de listă a decanului și Bursa școlii Sharakah.
Informații AUS

Universitatea oferă, de asemenea, o serie de asistență postuniversitară la absolvenți calificați. Absolvenții de asistență includ taxele de școlarizare (de la 33-100% scutiri de școlarizare) și o bursă lunară în timpul semestrelor regulate. Absolvenții de asistare pot fi sub forma unui post universitar de asistentă sau a unui post universitar de asistare. Absolvent de Asistență de cercetare oferă studenților cu oportunități de a dezvolta experiența de cercetare de lucru cu un membru al facultății cu privire la activitățile legate de cercetare. Prin intermediul cursurilor de asistare a cadrelor didactice universitare, studenții dobândesc experiență în materie de predare prin angajarea cu fracțiune de normă în posturi precum asistenții de laborator. Ambele sunt acordate pe o bază competitivă, pe semestru.

On-campus facilități

Una dintre cele mai importante și bine cunoscute trăsături ale AUS este viața ei vibrantă și dinamică a campusului. Universitatea oferă studenților complet dormitoare, un complex sportiv și o sală de gimnastică. Alte facilități includ un centru de sănătate, o farmacie, o bancă, un oficiu poștal, un frizer, un salon de frumusețe pentru femei, o librărie, magazine de masă și două magazine comerciale.

Saliile rezidențiale le oferă studenților un loc unde să trăiască, să se relaxeze, să-și exercite și să studieze în confort. Centrul de Sănătate Universitară oferă o gamă largă de servicii, incluzând îngrijirea ambulatorie, educația pentru sănătate, consilierea psihologică și serviciile de ambulanță / de urgență. Facilitățile sportive AUS găzduiesc o varietate de activități atletice recreative și competitive. Complexul sportiv oferă baschet, volei, handbal, badminton, terenuri de tenis în aer liber, în plus față de o piscină interioară de 50 de metri olimpică, terenuri de squash, centre de fitness și o sală de exerciții.

Facilitățile în aer liber includ terenuri de baschet, terenuri de tenis, teren de fotbal, teren de cricket, teren de baseball și o pistă de alergare de 400 de metri.

Activitățile extracurriculare, cluburile și organizațiile studențești

AUS pune un accent deosebit pe activitățile extracurriculare, considerându-le ca fiind vitale pentru dezvoltarea unui student pe tot parcursul vieții. Elevii sunt încurajați să participe la activități sportive, să se alăture cluburilor culturale și orientate spre interes și să se angajeze voluntar în campanii de servicii în folosul comunității. Universitatea oferă 81 de cluburi studențești și culturale orientate spre interese, 25 de echipe sportive și un program de voluntariat în serviciul comunității. Elevii pot participa, de asemenea, la spectacole teatrale și muzicale prin programul de arte plastice al Universității. Pe tot parcursul anului, în campus se desfășoară o serie de spectacole culturale.

Cercetare științifică și publicații de clasă mondială

AUS se angajează să devină cea mai bună universitate de cercetare din regiune, cunoscută pentru excelența și inovația sa. Universitatea încurajează și sprijină activitățile de cercetare, științifice și creative ale facultății și studenților săi. În plus, planurile sunt în curs de desfășurare pentru ca universitatea să construiască un parc de cercetare și tehnologie.

Finanțarea cercetării de la AUS include 2,5 milioane de AED acordate pe an ca granturi pentru cercetare internă a facultăților; 2,2 milioane de AED alocați pe an pentru fruntea sabatică; AED 10 milioane (scutiri de școlarizare și burse pentru absolvenți de cercetare și asistenți didactici) alocate pentru sprijinul studentului absolvent; Și 2,1 milioane AED pe an sunt asigurate pe granturi externe de cercetare.

Facultatea și studentul AUS produc și publică lucrări de înaltă calitate care câștigă în mod regulat recunoaștere atât la nivel regional, cât și la nivel internațional. Membrii facultății AUS dețin 67 de brevete, multe dintre acestea fiind brevetate la nivel local și internațional. Membrii facultatilor AUS au un record puternic de publicatii stiintifice in prestigioase reviste si conferinte internationale care implica in mod normal studentii postuniversitari ca coautori.

  • Numărul de publicații ale revistelor din 2014-2016: 1014
  • Numărul de prezentări și proceduri din 2014-2016: 131

Oportunități de carieră și dezvoltare profesională

AUS pune de asemenea un accent deosebit pe stabilirea de legături reciproc avantajoase cu comunitatea. Toate colegiile și școlile de la AUS se străduiesc să răspundă nevoilor comunității corporative și să stabilească conexiuni care să se dovedească a fi benefice atât pentru AUS, cât și pentru partenerii săi. Aceste legături ajută de asemenea universitatea să desfășoare activități de cercetare, precum și să promoveze o cultură a cercetării care devine rapid una dintre cele mai admirate caracteristici ale universității.

Studenții AUS lucrează într-un număr de firme multinaționale, ONG-uri și instituții guvernamentale. În timp ce la AUS, studenții au posibilitatea de a se angaja la conducerea firmelor locale și internaționale. Universitatea găzduiește, de asemenea, un forum anual de carieră și oferă studenților și absolvenților AUS posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanți din sectorul privat și public interesați de recrutarea studenților și absolvenților AUS fie ca angajați cu normă întreagă, fie ca stagiari.

AUS oferă 26 de specializări și 45 de minori la nivel de licență și 14 de masterat prin Colegiul de Arhitectură, Artă și Design; Colegiul de Arte și Științe; Colegiul de Inginerie; Și Școala de Administrare a Afacerilor.

header-events_1_

Locuințe și facilități în campus

Locuințele de pe campus reprezintă locul cel mai convenabil pentru studenți de a trăi în timpul studiilor la universitate. Mai mult de 2.000 de studenți trăiesc în sălile rezidențiale din campus. Ei se bucură de proximitatea clădirilor academice, bibliotecii, curții alimentare și complexului sportiv. Saliile rezidențiale AUS constau din opt clădiri de dormit pentru bărbați și cinci femei, supravegheate de personal pe o bază non-stop. Studenții au opțiunea de camere private, semi-private, comune, single sau duble. Mediul de viață este foarte bogat în atmosfera sa multiculturală și are un amestec echilibrat de activități sociale și academice. Saliile rezidențiale le oferă studenților un loc unde să trăiască, să se relaxeze, să-și exercite și să studieze în confort.

Bibliotecă

Renumită ca una dintre cele mai importante biblioteci din regiune, Biblioteca AUS oferă colecții, servicii și programe pentru a sprijini nevoile curriculare și de cercetare ale comunității universitare. Biblioteca AUS oferă 140 de stații de lucru pentru computere; Instruirea în cunoașterea informației și abilitățile de cercetare; 141.000 de articole de carte / mass-media și acces la 220.000 de cărți electronice; Și 50 de baze de date cu acces la 26.000 de e-periodice. În plus, toți bibliotecarii și administratorii de bibliotecă de la AUS dețin diplome de master acreditate în bibliotecă și știința informațiilor de la instituții acreditate sau recunoscute de Asociația Americană a Bibliotecilor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

American University of Sharjah

Maestrul nostru în Urbanism (MUP) este pe deplin acreditat de către Comisia de Acreditare Academică a Ministerului Diviziei Superior al Educației Educație și este predat ... [+]

Ca primul program profesional de acest gen din EAU, nostru Master în Studii Urbanism pregătește personal calificat și lideri în planificarea și gestionarea de dezvoltare urbană.

Programul nostru unic este angajat la crearea, diseminarea și aplicarea cunoștințelor multidisciplinare în domeniul planificării urbane. Programul nostru oferă bărbați și femei profesionale cu studii absolvent restante, specializată, care le permite să întreprindă roluri de conducere în gestionarea urbani de creștere, de prescriere a politicilor de urbanizare și promovarea dezvoltării sociale. Noi încercăm să împuternicim studenților cu cele mai înalte standarde etice compatibile cu valorile de setări culturale locale, principiile justiției sociale, și preocupările pentru protecția mediului și durabilitate.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

American University of Sharjah

Maestrul nostru de Arts în limba engleză / arabă / engleză Traducere și Interpretare grad (Mati) este cunoscut în întreaga regiune pentru reputația sa excelentă. ... [+]

Nostru Master of Arts în limba engleză / arabă / engleză Traducere și Interpretare (Mati) gradul este cunoscut în întreaga regiune pentru reputația sa excelentă.

Răspunzând rolului important comunicării interculturale joacă în întâlnirile internaționale în aceste zile și impactul tot mai mare al regiunii arabe privind afacerile mondiale, programul nostru echipează absolvenți cu traducere foarte specializat și abilități de interpretare în limba engleză și arabă. Asezam gama diversă de aptitudini necesare pentru traducere și interpretare într-un cadru teoretic general, care oferă studenților noștri cu instrumentele necesare pentru a identifica, analiza și rezolva problemele și de a dezvolta o abordare reflexivă la traducere și interpretare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Maestrul nostru de Arts în programul TESOL este pregătirea premier pentru o carieră în predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL). ... [+]

Maestrul nostru de Arts în programul TESOL este pregătirea premier pentru o carieră în Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL).

Cu vaste resurse și facultatea de Departamentul de limba engleză, noi oferim un program special conceput pentru a satisface nevoile de profesori de limba engleza ca a doua limbă într-un cadru divers, multicultural. Ofertele noastre de curs oferă formare profesională și fundații solide în însușirea unei limbi străine, metodologia de predare, testare de limbă și utilizarea tehnologiei în sălile de clasă în predarea limbilor străine. Programul nostru academic remarcabil este predat de facultate cu înaltă calificare, cu experiență de predare internațională în domeniul TESOL, lingvistică teoretică și aplicată, și comunicarea interculturală.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

American University of Sharjah

Maestrul nostru de Science în Inginerie Chimică (MSChE) vă va pregăti într-un mediu de învățare care combină practica inginerie chimică cu activitate de cercetare tehnică ... [+]

Nostru Master Of Science în Inginerie Chimică (MSChE) vă va pregăti într-un mediu de învățare care combină practica inginerie chimică cu activitate de cercetare tehnică, astfel încât să puteți juca un rol activ în a contribui la corpul tot mai mare de cunoștințe, cercetare și dezvoltare, atât la nivel regional și internațional.

În acest program, veți obține abilități excelente all-around tehnice, analitice și practice pentru a gestiona sarcini majore în domeniul ingineriei chimice.

Studii de master noastre în inginerie chimică se bazează pe standarde ridicate, similare cu cele folosite în Statele Unite ale Americii.

Aceasta va consolida cunoștințele în subiectele importante ale fenomenelor de transport, termodinamica, cinetica și designul reactorului, precum și matematică.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Maestrul nostru de Science în contabilitate program de (MSA) oferă studenților cu cunoștințe și tehnici să urmeze o carieră profesională în contabilitate publică și priva ... [+]

Programul nostru MSA deschide o nouă oportunitate interesantă în contabilitate și oferă o cale rapidă de a se pregăti pentru unele dintre acreditările cele mai prestigioase din profesie. Al nostru Master Of Science în contabilitate program de (MSA) oferă studenților cu cunoștințe și tehnici să urmeze o carieră profesională în contabilitate publică și privată avansată. MSA studenții să dezvolte abilitățile necesare pentru a rezolva problemele de contabilitate care au relevanță contemporană pentru domeniile de contabilitate, finanțe și alte domenii de afaceri.

Programul este conceput pentru a crea oportunități de angajare suplimentare și pentru a promova succesul în carieră a absolvenților noștri. Opțiuni de carieră pentru absolvenții vor include poziții în contabilitate publice, cum ar fi auditori externi, elaboratorii fiscale și consultanți, precum și în roluri de contabilitate private, cum ar fi auditori interni, controlori, directori financiari și analiștii financiari. Poziții în sectorul public contribuie, de asemenea, la cerere mare pentru un grad absolvent în contabilitate, atât la nivel federal și local.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Maestrul nostru în Inginerie Civilă (MSCE) este popular cu profesioniștii care doresc să combine practica avansate de inginerie civilă cu tehnică de cercetare, astfel înc ... [+]

Nostru Master Of Science în Inginerie Civilă (MSCE) este popular cu profesioniștii care doresc să combine practica avansate de inginerie civilă cu tehnică de cercetare, astfel încât acestea să poată juca un rol dominantă în industrie, atât în ​​EAU și în străinătate.

Misiune

Misiunea de Master of Science în programul de Inginerie civilă (MSCE) la AUS este de a pregăti profesioniști pentru cariere avansate și / sau studii de doctorat legate de inginerie civilă. Programul se străduiește să creeze un mediu academic favorabil care promovează excelența în procesul de predare și de cercetare pentru a ajuta studenții să devină profesioniști competente, inovatoare și responsabile cu abilități de comunicare eficiente.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Maestrul nostru de Science în Inginerie Mecanică Programul (IMMM) este conceput pentru cei al căror scop este de a lucra în diferite subdiscipline de inginerie mecanică, ... [+]

Economia globală și schimbările rapide în tehnologie necesită un număr tot mai mare de ingineri cu expertiză tehnică dincolo de nivelul de studii de licență. Al nostru Master of Science în Inginerie Mecanică Programul (IMMM) este conceput pentru cei al căror scop este de a lucra în diferite subdiscipline de inginerie mecanică, inclusiv sisteme termice și de energie verde, sisteme fluide, mecanica solide, de proiectare și de fabricație, precum și dinamica și de control. Programul nostru îmbunătățește abilitățile tehnice ale tuturor inginerilor mecanici pentru a satisface cerințele de astăzi, precum și pe cele ale viitorului. Bazat pe standarde ridicate similare cu cele folosite în Statele Unite ale Americii, acest program educă ingineri mecanici pe rezolvarea problemelor dificile de inginerie mecanică mult dincolo de ceea ce se confruntă la nivel de licență.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

ingineria calculatoarelor joacă un rol crucial în modul în care viitorul este definit: alegerea Maestrul nostru în Inginerie Informatică (MSCoE), program înseamnă alegere ... [+]

ingineria calculatoarelor joacă un rol crucial în modul în care viitorul este definit: alegerea noastră Master of Science în Ingineria Calculatoarelor Programul (MSCoE) înseamnă alegerea posibilitatea de a fi în fruntea firmelor din lume tehnologie de vârf pentru tot restul carierei tale.

O parte din ce în ce mai vital al vieții de zi cu zi, de inginerie de calculator se referă la modul în care unele dintre cele mai inovatoare dispozitive de astăzi sunt create.

O cale academică distinctă de un grad absolvent în informatică, care este studiul sistematic al metodelor algoritmice pentru reprezentarea și transformarea informației, inginerie calculator se referă la proiectarea și prototipuri de dispozitive și sisteme de calcul.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

mult după ce a căutat Master of Science în Inginerie Electrică (MSEE) Programul nostru este renumit pentru formarea sa riguroasă și o abordare dinamică. ... [+]

Nostru mult mai căutat după-Master of Science în Inginerie Programul Electrice (MSEE) este renumit pentru formarea sa riguroasă și o abordare dinamică.

Populare în rândul profesioniștilor din întreaga regiune, programul nostru pregătește studenții într-un mediu care combină practica inginerie electrică cu cercetarea tehnică de ultimă oră, care permite studenților noștri să joace un rol de lider în a contribui la corpul tot mai mare de cunoștințe de inginerie electrică, de cercetare și dezvoltare, ambele regional și internațional.

obiectivul nostru

Noi credem că un absolvent MSEE este calificat pentru a atinge următoarele obiective:

să fie profesioniști de succes într-un domeniu specializat de inginerie electrica să mențină o dorință pentru cercetare, inovare și învățare pe tot parcursul vieții respecte responsabilitățile profesiei de inginerie Scopul nostru ... [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Acreditate de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice, Maestrul nostru de Science în Inginerie Mecatronica este un program interdisciplinar ... [+]

Inginerii multidisciplinare sunt necesare acum mai mult ca oricând.

Acreditate de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice, Maestrul nostru de Science în Inginerie Mecatronica este un program interdisciplinar care integrează conceptele științifice și de inginerie necesare pentru a aborda marile provocări în sectoarele industriale în continuă schimbare.

Mecatronică a evoluat ca o disciplină de inginerie distinctă în ultimii ani. Este un amestec de mecanică, electronică, tehnologia informației și calculatoare. Ea a ajuns să însemne utilizarea sinergică de inginerie de precizie, teoria controlului, informatică, și senzor și tehnologia de acționare pentru a proiecta produse și procese îmbunătățite. Este aplicarea celor mai recente tehnici în inginerie mecanică de precizie, controale teorie, informatică și electronică la procesul de proiectare pentru a crea mai multe produse funcționale și adaptabile. Deoarece mecatronice elevii studiază o serie de discipline, acestea sunt bine echipate pentru a merge într-o gamă largă de locuri de muncă în inginerie electrică sau mecanică, precum și pozițiile de dezvoltare de software și de management. Competențele combinate ale absolvent mecatronicii devin din ce în ce mai valoros pentru angajator, în special în domenii cum ar fi:... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

De la lansarea sa în 2002 ca primul program de acest gen în întreaga regiune, gradul nostru de master Ingineria Sistemelor de Management (ESM) a devenit una dintre cele m ... [+]

Inginerii de azi se confruntă în mod curent cu mai multe responsabilități de locuri de muncă pe care le-au nevoie să combine aspectele manageriale cu aspectele tehnice.

De la lansarea sa în 2002 ca primul program de acest gen în întreaga regiune, noastră Ingineria Sistemelor de Management de studii de master (MES) a devenit una dintre cele mai populare grade absolvent de la AUS. Cererea pentru programul nostru rămâne ridicat, cu o medie de 25 de studenți care se înscriu în ea în fiecare an.

Programul nostru a devenit alegerea premier pentru ingineri al căror scop este de a lucra în domenii care integrează abilitățile de inginerie tehnice cu abilități manageriale și economice. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a îmbunătăți abilitățile de management și tehnice ale tuturor inginerilor, indiferent de disciplina lor, pentru a satisface nevoile de pe piață în EAU și în alte țări din Golf.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Maestrul nostru de Science în matematică programul (MSMTH) oferă studenților cu cunoștințe riguroasă și aprofundată a unei game largi de domenii pure și aplicate de matem ... [+]

Nostru Master of Science în matematică programul (MSMTH) oferă studenților cu cunoștințe riguroasă și aprofundată a unei game largi de domenii pure și aplicate de matematică.

Programul nostru este conceput pentru a pregăti studenții cu diferite scopuri profesionale, de la muncă sau avansarea în carieră în afaceri, industrie sau de guvern, la formarea de bază în fundații necesare pentru a obține o carieră de cercetare sau să urmărească un doctorat în matematică sau domenii conexe matematică.

Obiectivele noastre

Noi credem că un absolvent de MSMTH este calificat pentru:

oferă abilități analitice necesare pentru a formula și de a rezolva probleme matematice complexe, care sunt relevante contemporane în domeniile matematicii pure și aplicate să dezvolte abilitățile și cunoștințele matematice pentru a facilita avansarea în carieră în educație, afaceri sau industrie sau să urmeze studii mai avansate, cum ar fi un grad de doctorat în matematică sau domenii conexe matematică- furnizează abilitățile matematice și cunoștințele pentru a descrie și de a rezolva probleme cantitative complexe care apar în mediul de afaceri sau industrie Scopul nostru ... [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză