Al Ghurair University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziune

Al Ghurair Universitatea va fi un lider universitate cuprinzătoare centrată pe elev în CCG cu recunoaștere internațională pentru educație de calitate, de cercetare și de mobilizare aplicată.

Misiune

Al Ghurair Universitatea se angajează pentru a servi nevoile educaționale ale comunității prin susținerea experiență educațională de calitate pentru elevi, angajarea în activități de informare, precum și contribuind la consolidarea cunoștințelor prin anchetă și cercetare. Programele educaționale ale Universității sunt menite să dezvolte abilități intelectuale, practice și creative pentru studenți de a consolida capacitatea de învățare și de angajare a absolvenților.

Goluri

Oferă programe academice de calitate, care pregătesc studenții să contribuie la prosperitatea economică și bunăstarea comunității. Recunoaște și păstrează studenți de calitate. Recrutarea, dezvolta și păstra facultate competent și profesional divers și de personal. Promovarea unui mediu propice pentru cercetarea aplicată de un impact semnificativ. Programe de informare Foster și activități de implicare în comunitate. Atinge eficacitatea, eficiența și viabilitatea de operare și a resurselor de învățământ.

Locații

Dubai

Address
AL GHURAIR UNIVERSITY
Dubai Academic City

PO Box 37374 Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: