Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited
Zurich Institute of Business Education este un alt tip de școală de afaceri. Inimile noastre numeroase ne fac să ieșim în evidență; inovații pe care le beneficiați atât în ​​timpul cât și după antrenament.
Programe modulare
Toate programele noastre sunt construite pe un sistem modular compact și foarte flexibil. Zurich Institute of Business Education prescrie modulele pe care trebuie să le completați ca parte a programului dvs., în timp ce determinați când și ce modul doriți să faceți. Deoarece multe dintre module sunt oferite de mai multe ori pe an, puteți începe oricând și puteți profita de flexibilitatea programului de a pune împreună planul personal de studiu. Toate programele noastre pot fi finalizate în timp ce vă continuați munca cu normă întreagă, menținând absențele la minimum. Dacă inițial preferați să luați doar un singur modul, mai degrabă decât un întreg program, este ușor să transferați creditele în cazul în care decideți mai târziu să vă înscrieți într-un program complet.
Facultatea de conducere a rețelei

Fiecare subiect este supravegheat de cel puțin un membru al facultății care este lider mondial în domeniu. Avem o rețea de profesori de clasă mondială și de practicieni cu experiență care sunt competenți în combinarea teoriei și practicii pentru a obține rezultate remarcabile. Toți membrii facultății au mulți ani de experiență în formarea liderilor. Experiența lor academică solidă se corelează numai cu mediile lor profesionale impresionante.

Viziunea noastră - Valorile noastre
Zurich Institute of Business Education reunește lumea practicilor de afaceri globale și teoria academică. Oferim programe modulare și flexibile de studii postuniversitare, programe scurte de înscriere deschise și cursuri personalizate pentru directori calificați din managementul mediu și superior. Promovăm un mediu pentru învățarea reciprocă, stimulând învățarea și servim ca un loc productiv de întâlnire pentru crearea de valori realiste și optimiste în diferite stadii de carieră.
Toate deciziile noastre sunt testate prin aceste trei întrebări:
  • Beneficiază părțile interesate?
  • Are beneficii economia globală?
  • Este inovatoare?
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Zurich Institute of Business Education

8 Full-Time MBA - 2018 Clasament FT.com Programul CEIBS MBA va face mai mult decât propulsa cariera ta. Este o experiență de transformare. Vă echipează cu abilitățile și ... [+]

Structura curriculumului

Într-un mediu global și în continuă schimbare, liderii de afaceri trebuie să fie echipați cu abilități extrem de largi. Ei trebuie să fie capabili să adopte atât perspective globale, cât și locale, capabile să facă față complexității și schimbării și să fie calificați la inovațiile de lider. Aceștia trebuie să poată comunica eficient cu diferiți actori, pentru a genera o viziune și entuziasm comun asupra activităților firmelor. Prin furnizarea de formare profesională solidă și prin încurajarea gândirii independente, a colaborării în echipă și a comunicării deschise, CEIBS oferă absolvenților săi instrumentele esențiale pentru succes în numeroase căi de carieră. Programul de 64 de credite cu normă întreagă constă în cursuri obligatorii de 44 de credite și cursuri elective în valoare totală de 20 de credite. Acesta este conceput pentru a pune o fundație solidă a fundamentelor managementului oferind în același timp flexibilitatea programelor adaptate pentru a se potrivi intereselor individuale și ambițiilor de carieră. Elevii pot alege să se concentreze asupra managementului general al afacerilor sau să aleagă una din cele trei concentrații în Finanțe, Marketing sau Antreprenoriat. În plus, studenții au opțiunea de a participa la programul impresionant de schimburi internaționale al școlii cu școlile de afaceri de top din lume și / sau pentru a aduna experiență în timpul unui stagiu de vară.... [-]

Elveţia Horgen
Februarie 2020
Engleză
La zi
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză