Zurich Institute of Business Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Zurich Institute of Business Education este un alt tip de școală de afaceri. Inimile noastre numeroase ne fac să ieșim în evidență; inovații pe care le beneficiați atât în ​​timpul cât și după antrenament.
Programe modulare
Toate programele noastre sunt construite pe un sistem modular compact și foarte flexibil. Zurich Institute of Business Education prescrie modulele pe care trebuie să le completați ca parte a programului dvs., în timp ce determinați când și ce modul doriți să faceți. Deoarece multe dintre module sunt oferite de mai multe ori pe an, puteți începe oricând și puteți profita de flexibilitatea programului de a pune împreună planul personal de studiu. Toate programele noastre pot fi finalizate în timp ce vă continuați munca cu normă întreagă, menținând absențele la minimum. Dacă inițial preferați să luați doar un singur modul, mai degrabă decât un întreg program, este ușor să transferați creditele în cazul în care decideți mai târziu să vă înscrieți într-un program complet.
Facultatea de conducere a rețelei

Fiecare subiect este supravegheat de cel puțin un membru al facultății care este lider mondial în domeniu. Avem o rețea de profesori de clasă mondială și de practicieni cu experiență care sunt competenți în combinarea teoriei și practicii pentru a obține rezultate remarcabile. Toți membrii facultății au mulți ani de experiență în formarea liderilor. Experiența lor academică solidă se corelează numai cu mediile lor profesionale impresionante.

Viziunea noastră - Valorile noastre
Zurich Institute of Business Education reunește lumea practicilor de afaceri globale și teoria academică. Oferim programe modulare și flexibile de studii postuniversitare, programe scurte de înscriere deschise și cursuri personalizate pentru directori calificați din managementul mediu și superior. Promovăm un mediu pentru învățarea reciprocă, stimulând învățarea și servim ca un loc productiv de întâlnire pentru crearea de valori realiste și optimiste în diferite stadii de carieră.
Toate deciziile noastre sunt testate prin aceste trei întrebări:
  • Beneficiază părțile interesate?
  • Are beneficii economia globală?
  • Este inovatoare?

Locații

Horgen

Zurich Institute of Business Education - CEIBS Zurich Campus

Address
Hirsackerstrasse 46
CH-8810 Horgen, Zurich, Elveţia
Număr de telefon
+41 44 728 99 44

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited