ZHAW School of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ca unul dintre cei mai importanti facultăților de inginerie în Elveția, la Scoala de Inginerie se concentrează pe subiecte care vor continua să fie relevant în viitor. Cele 13 institute si centre de garanție învățământ superior de calitate, formare profesională continuă, precum și cercetare și dezvoltare, cu accent pe domeniile energiei, mobilitate și sănătate. Gama de programe de studii este orientat spre nevoile de afaceri și economia, și combină științific bine fundamentată de formare ca un inginer cu o relevanță practică puternică și o abordare interdisciplinară.

Fondat în 1874 ca Technikum Winterthur, la Scoala de Inginerie este o instituție de învățământ cu o bogată tradiție. Astăzi, aceasta face unul dintre cele opt departamente ale Universității Zürich ZHAW de Stiinte Aplicate.

Program de studiu atractiv și concentrat viitor

Scoala de Inginerie oferă o gamă largă de programe și specializări de studiu, dintre care unele sunt unice în Elveția, și care sunt concepute pentru a răspunde nevoilor actuale ale întreprinderilor și societății. Cele opt tipuri de diplomă de licență da expertiza inginerie și abilități de rezolvare a problemelor, cu un puternic accent pe aspectele practice. Acest lucru permite bine echipate și absolvenți bine pregătiți pentru a intra profesia lor. În plus față de o educație de sunet în principiile de bază, circa 2000 de studenți, de asemenea, beneficiază de gamă largă de specializări de specialitate și cursuri electivă. Absolvenți de top-performante pot continua cu un Master.

Cercetare și dezvoltare, cu o abordare interdisciplinară

Actualele cerințe din industria dicta, de asemenea, punctele de focalizare cercetare la Scoala de Inginerie. Științific pe bază și soluții inovatoare sunt derivate în colaborare cu partenerii de afaceri și instituțiile din Elveția și în străinătate. Institutele și centrele astfel lucrează împreună la nivel interdisciplinar.

Dezvoltare profesională continuă

Dezvoltarea profesională continuă pentru ingineri este una dintre cerințele fundamentale în societatea bazată pe cunoaștere de astăzi, în special în domeniul tehnic.

Școala de opțiuni de dezvoltare profesională complexe ingenerice sunt orientate către cerințele actuale ale pieței și au o structură modulară.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Of Science în Inginerie (BVM)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 semestre September 2018 Elveţia Winterthur + 1 mai mult

Cei mai buni studenți de licență care au absolvit o diplomă de licență, cu un A sau clasa B, au posibilitatea de a urmări un Master of Science în Inginerie (BVM). Gradul de masterat este cel mai înalt grad universitar academic. Se deschide perspective considerabile de carieră și reprezintă o continuare a carierei tale academice. [+]

Introducere: Fiind unul dintre cele mai importante Facultăți Inginerie din Elveția, Școala ZHAW de Inginerie pune accentul pe teme care vor fi relevante în viitor. Noastre 13 institute și centre de garanție de calitate superioară de educație, cercetare și dezvoltare, cu accent pe domeniile energiei, mobilitate, informare și sănătate.

Suntem multumiti de interesul de a face un semestru de schimb la Scoala ZHAW de Inginerie. La campusul Winterthur (30 km de Zurich), vă oferim combinații de câmp subiect incitant, instruire practică, folosind cele mai noi metode și de o infrastructură remarcabilă a institutelor și laboratoarelor. Puteti participa la numeroase module, ca parte a programului nostru atractiv și promițător Maestru. Se acordă prioritate studenților de la universitățile partenere pentru admiterea la un semestru de schimb (Programul elvețian-european Mobilitate / alt acord bilateral). Studenți de la universități, fără un acord partener cu ZHAW sunt de asemenea binevenite, cu toate acestea, și a admis ori de câte ori este posibil. Vei studia împreună cu colegii elvețieni. ZHAW Școala de Inginerie oferă o selecție de module în limba engleză pentru studenții străini care nu vorbesc germana. În plus față de modulele în limba engleză, elevii schimb de intrare au posibilitatea de a face o lucrare de proiect la una dintre cele 13 institute si centre noastre. Acest lucru face posibil pentru studenții care nu vorbesc limba germană pentru a finaliza, de asemenea, un semestru valoros la Scoala ZHAW de Inginerie. studenții străini care vorbesc limba germană pot participa în mod natural, de asemenea,... [-]