Webster University in Geneva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ACADEMICS

În ultimii 100 de ani, Webster University a fost atragerea de studenți din întreaga lume, în căutare de o educație de primă clasă mai mare. Infiintata in Geneva, Elvetia in 1978, Webster este o universitate americana, care oferă programe de calitate, în limba engleză, pentru studenții interesați de o Nivel Licenţă, Masterat sau Doctorat (DBA) grad.

Webster University este acreditat de Comisia Learning Superior și este un membru al Asociației Centrale de Nord. Aceasta acreditare, care a primit în 1925, include nivelurile universitare și postuniversitare la toate locațiile în care Universitatea oferă programe.

Programe pentru afaceri și management Webster sunt acreditate de ACBSP (Consiliul de Acreditare pentru școli de Business și programe).

Global

La Webster University Geneva, Mai mult de 500 de studenți din 90 de țări se reunesc într-o comunitate de cursanți angajat de o facultate, reprezentând 25 de națiuni. Elevii care studiază la Webster, în Elveția, beneficiază de o rețea mondială de campusuri care permite de studiu în străinătate oportunități interesante în timp ce oferă o experiență academică unificat, ferm întemeiată în filosofia de învățământ Webster.

Personalizate

Pe Webster Geneva campus rezidential, Elevii sunt înconjurate de o comunitate de susținere și colegial, care poate oferi o atenție individuală pe teme legate de viața academică și extra-curriculare. Personalul Webster și de facultate să lucreze împreună pentru a permite tuturor elevilor să-și îndeplinească potențialul lor academice.

Geneva

Cu peste douăzeci de secole de existență, Geneva are multe de oferit din punct de vedere cultural. În special, orașul vechi este umplut cu repere și siturile istorice pentru a descoperi. Se poate vizita, de asemenea, organizațiile mult mai recente, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite sau Muzeul-doar Crucii Roșii Internaționale două dintre sutele de instituții care au ajutat la Geneva devenit pacea și capitala umanitar al lumii.

Geneva geografie, istorie, economie și țesături cultural toate vin împreună pentru a face un oras cu adevarat Geneva International care elevii Webster pot beneficia de la clasă, sau în timpul lor liber.

Se poate zbura cu ușurință direct la cele mai multe mari orașe europene din Geneva în mai puțin de o oră. Pentru cei care preferă să rămână în Elveția, regiunea ofera schi remarcabile în activități de iarnă și numeroase în jurul lacului, în vara.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Webster ma consiliere de la Geneva

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 - 36 luni August 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Obține abilitățile pentru a ajuta clientii sa evalueze dificultati emotionale, de a dezvolta o perspectivă, și să facă modificări de stil de viață semnificative prin program de consiliere Webster - singura oferite în limba engleză, în Europa continentală. Du-te la pagina programului: http://www.webster.ch/academics/graduate/counseling/ [+]

www.webster.ch/counseling

O abordare integratoare a sănătății mintale; obține abilitățile pentru a ajuta clientii sa evalueze dificultati emotionale, de a dezvolta o perspectivă, și să facă modificări de stil de viață semnificative prin program de consiliere Webster - singura oferite în limba engleză, în Europa continentală.

Venind din comunitatea consiliere foarte respectat Geneva, profesorii noștri expert oferi o baza solida in teorii și tehnici de consiliere, susținut de studii de caz si exemple reale de la propriile lor practici profesionale. Veți obține, de asemenea, experiență practică esențial prin jocuri de rol, consiliere la egal la egal, 100 de ore de Practică, (neremunerate) și 600 de ore de internship (poate fi plătit).... [-]


Webster ma management si leadership la Geneva

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 14 - 36 luni August 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Face mutarea cu un grad de afaceri absolvent de la Webster University Geneva. Programele noastre de a dezvolta cunoștințele de afaceri și consolidarea capacităților de specifice - deschide ușa pentru funcții de conducere și noi oportunități în întreaga lume. Du-te la pagina programului: http: //www.webster.ch/academics/graduate/managementandleadership/ [+]

www.webster.ch/ml

Gain management practice și abilități de afaceri, cu un master in management si leadership - singurul program în zona Geneva de a combina aceste două fațete esențiale ale management eficient și de conducere.

Un grad de management cu o perspectivă de afaceri

Prin cursuri comune cu programul de MBA, veți învăța de afaceri abilități de bază funcționale. Profesorii noștri expert va oferi, de asemenea instrumente și tehnici pentru a conduce, motivarea, și gestionarea grupuri și echipe.

Veți câștiga experiență practică și intuiții din experiența lor de gestionare vastă, precum și prin studii de caz actuale, invitați proeminente, și proiecte bazate pe situații reale de afaceri.... [-]


Webster ma managementul resurselor umane de la Geneva

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 14 - 36 luni August 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Vei deveni un profesionist HRM aplicare a "ciclului de viață" cadru de impactul succesul organizației și a angajaților. Du-te la pagina programului: http://www.webster.ch/academics/graduate/hrmanagement/index.html [+]

www.webster.ch/hr

Vei deveni un profesionist HRM aplicare a "ciclului de viață" cadru de impactul succesul organizației și a angajaților.

Ce programul nostru face pentru tine?

Progrese cariera ta de la un rol operațional într-un rol mai strategic - unele dintre absolvenții noștri recente fac marca lor la Accenture, Credit Suisse, Caterpillar, CICR, ITU, Médecins Sans Frontier, Richemont, Tetra Pak, Thomson Reuters, UNHCR și UNICEF.

Vă oferă capabilități transferabile - care acoperă concepte HRM & tendințele globale, precum și aplicațiile locale ale acestora.

Dezvoltă rețeaua HRM puternic - construit prin contact cu profesori, invitați, și colegii internaționale.... [-]


Webster ma organizații internaționale non-guvernamentale de la Geneva

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 14 - 36 luni August 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Master of Arts (MA), în organizații neguvernamentale internaționale (INGO) Programul educă studenții interesați în înțelegerea naturii de afacerile mondiale prin intermediul activităților ONG-urilor. Du-te la pagina programului: http://www.webster.ch/academics/graduate/ingo/index.html [+]

www.webster.ch/ingo

Master of Arts (MA), în organizații neguvernamentale internaționale (INGO) Programul educă studenții interesați în înțelegerea naturii de afacerile mondiale prin intermediul activităților ONG-urilor.

Cursuri în acest program integra informații și teorii din disciplina relațiilor internaționale și de educație pe bază de calificare de la disciplinele de management, afaceri, resurse umane, și de marketing. Obiectivul acestui program este de a dezvolta elevii în specialiști ai OING-urilor și relații internaționale în general, studii superioare.

PROGRAM REZULTATE

Click AICI pentru a vedea curriculum

La finalizarea programului, elevii ar trebui:... [-]


Webster ma relații internaționale de la Geneva

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 14 - 36 luni August 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Programul de Relații Internaționale vă oferă o înțelegere teoretică și istorică a relațiilor internaționale moderne. Vă apropiați de relații internaționale dintr-o perspectivă interdisciplinară, se uită la elemente de economice, politice, juridice, tehnologice și umane. Du-te la pagina programului: http://www.webster.ch/academics/graduate/ir/index.html [+]

www.webster.ch/ir

De ce să alegeți MA Webster în Relații Internaționale? Puteți beneficia de o abordare american de predare Te cunosc de experți în relațiile internaționale prin organizarea de conferințe importante la Webster Tu aprofunda cunoștințele de relații internaționale prin participarea la vizite de studiu în țări din întreaga lume Vă confruntați cu relațiile internaționale în campus și la Geneva Profesori dvs. sunt experți în domeniile lor și sunt, de asemenea profesioniști activi Programul de lucru găzduiește profesioniști Tu demara o cariera dovedit IR On Campus

Vei invata despre relațiile internaționale nu numai prin studiile, ci și prin interacțiunea cu alți elevi Webster, care reprezintă mai mult de 100 de naționalități.... [-]