University of Lucerne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Lucerna este una tânără. Deși originile sale ajunge înapoi în măsura în 1600, acesta a fost doar unul dintre Elveției douăsprezece universități din 2000. Facultăți hree T   Universitatea din Lucerna are doar trei facultăți și se distinge printr-un profil aerodinamic și clar identificabile. Cele trei facultăți (teologie, drept, științele umaniste și sociale) permite universității să se concentreze pe trei domenii principale, gruparea astfel împreună competențelor sale în umaniste și studenții de la drept formare.     Sistemul orientată spre viitor de studiu   Sistemul de studiu de la Universitatea din Lucerna este conform cu un standard paneuropean, în conformitate cu modelul Procesului de la Bologna. Studiile sunt aranjate în funcție de un sistem de trei etape. Gradul de licență se acordă după 6 semestre. Elevii pot dobândi apoi o diplomă de master de la un alt 3-4 semestre. Sub rezerva la realizarea calificarea necesară, elevii pot lua apoi la studii universitare de doctorat. Acest sistem de studiu a fost implementat în toate cele trei facultăți.

Interdisciplinar, flexibil, personal Dimensiunea convenabil de la Universitatea din Lucerna oferă studenților, cu un grad mare de libertate și permite combinații inovatoare subiect. Cursurile sunt oferite la subiecții tradiționale, precum și în care se suprapun subiecte integrate. Elevii pot combina, de asemenea, elemente din diferite facultăți. Excelent sistem de sprijinire a studenților este o caracteristică specială de la Universitatea din Lucerna.

Locații

Lucernă

Address
University of Lucerne
Frohburgstrasse 3
P. O. Box 4466

6002 Lucernă, Lucernă, Elveţia

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: