University of Geneva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea

Fondată în 1559 de Jean Calvin, Universitatea din Geneva (UNIGE) este dedicat gândirii, de predare, dialog și cercetare. Cu 16'500 studenții de mai mult de 150 de naționalități diferite, este a doua cea mai mare universitate din Elveția.

UNIGE ofera mai mult de 290 de tipuri de grade și mai mult de 280 de programe de educație continuă care acoperă o gamă extrem de largă de domenii: științe exacte, medicină, științe umaniste, științe sociale, drept, etc. Domeniile sale de excelenta in cercetare includ stiintele vietii (biologie moleculara, bio-informatică), fizica particulelor elementare, și astrofizică. UNIGE este gazda, de asemenea și co-gazdă la șase Centrele Naționale de Competență în cercetare: Planete, SwissMap, Chemical Biology, Afectiv Stiinte, Bazele sinaptică Boli mintale si-vieti Depășirea vulnerabilități într-o perspectivă curs de viață.

La fel ca și orașul Geneva în sine, universitatea se bucură de o puternică reputație internațională, atât pentru calitatea cercetării sale (se clasează printre instituțiile de top în rândul Ligii universităților europene de cercetare), precum și excelența educației sale. Acest lucru apreciat a fost câștigat în parte datorită legăturilor sale strânse cu numeroase organizații naționale și internaționale cu sediul la Geneva, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății, Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor, Comitetul Internațional al Crucii Roșii, și Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară.

UDGSchool101

Misiune si Strategie

Universitatea se angajează să descuierea cunoștințele și pentru a răspunde la schimbările sociale. Ea promovează în mod activ egalitatea de șanse și a unui acces larg la educație de înaltă calitate. Gama largă de discipline oferite de Universitatea, singura instituție de nivel terțiar de acest gen din regiune, este reflectată în abordarea interdisciplinară a cercetării și în căutarea sa pentru excelență de învățământ.

Planul strategic Universitatea își propune șapte obiective generale:

  • Se menține prioritățile
  • Propune inspira educație
  • Asigurați-vă că excelența în cercetare
  • Să consolideze prezența regională a Universității
  • Consolidarea dimensiunii internaționale
  • îmbunătățirea guvernanței
  • Promovarea egalității de șanse

Aceste obiective sunt dezvoltate prin intermediul a mai mult de cincizeci de acțiuni și un set de indicatori monitorizează măsura în care acestea sunt puse în aplicare.

Obiective

DIDACTICE

UDGSchool102 Pentru a oferi educație de bază, avansate și continuând în cadrul sistemului ECTS (European Credit Transfer și Acumulare).

CERCETARE

UDGSchool103 Pentru a urmări dobândirea de cunoștințe fundamentale prin cercetare. În cazul în care un domeniu de cercetare poate conduce la practici de spin-off-uri, Universitatea sprijina cercetarea aplicata conexe.
Universitatea este implicată în majoritatea sectoarelor de vârf și a fost activă în cercetare multi- și interdisciplinare timp de mai mulți ani.

SERVICII DE CĂTRE COMUNITATE

UDGSchool104 Universitatea oferă educație continuă, consultanță de specialitate și servicii de cercetare pentru comunitate. Este deosebit de activă în furnizarea de servicii companiilor publice și private.
Universitatea ajută cercetătorii să transforme inovațiile în produse utile punct de vedere social.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Masterat » Vedea LLM »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Doctor în Litere și Filozofie

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master of Arts permite studenților să exploreze în continuare două discipline studiate la nivel de licență. Elevii pot alege module electivă constând dintr-o serie de cursuri și seminarii. De asemenea, ei trebuie să scrie o disertație legată de domeniul lor principal de studiu și să ia module de curs necesare. [+]

Master în Arte Master of Arts permite studenților să exploreze în continuare două discipline studiate la nivel de licență. Elevii pot alege module electivă constând dintr-o serie de cursuri și seminarii. De asemenea, ei trebuie să scrie o disertație legată de domeniul lor principal de studiu și să ia module de curs necesare. În afară de cele 29 de discipline oferite de Facultatea de Științe Umaniste la nivel de masterat, studenții se pot aplica, de asemenea, pentru: Un maestru la Institutul de Studii Globale: Master în Studii Europene Rusia-Est stăpânesc Europa Centrală Master în Studii din Orientul Mijlociu Master în Studii africane Masterat în sănătate la nivel mondial www.unige.ch/gsi/fr/masters Un master interdisciplinar în științe sociale la Facultatea de științe sociale www.unige.ch/sciences-societe/formations/masters Un maestru în știință informații la Haute Ecole de Gestion www.hesge.ch/heg/master_id Admiterea pe baza cererii. Limba de predare Limba franceza. Cu excepția discipline care implică limbi moderne (spaniolă, italiană, engleză și germană), în cazul în care cursurile sunt oferite în limba relevantă. Curriculum disciplina aleasă (36Credits): 3 module de predare 2 module electivă (36Credits) Dizertație (36Credits) Mobilitate studenții de master sunt încurajați să meargă pe schimb, dacă este posibil, pentru un singur semestru, având în vedere durata programului. Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea. În conformitate cu reglementările, studenții pot câștiga mai mult de 24 de credite (sau 2 din 5 module în Master of Arts), în timp ce pe schimb. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități... [-]

Maestru Al Artelor Cu Specializare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master of Arts cu specializare permite studenților să ia modulele specifice pentru programul de masterat precum și 2,5 module specializate. De asemenea, elevii trebuie să scrie o disertație legată de disciplina lor primară. [+]

Master Of Arts cu specializare Master of Arts cu specializare permite studenților să ia modulele specifice pentru programul de masterat precum și 2,5 module specializate. De asemenea, elevii trebuie să scrie o disertație legată de disciplina lor primară. PROGRAMUL este oferit în următoarele domenii: Istoria artei cu specializare în istoria și teoria artei și arhitecturii * Studii-est asiatice, cu o specializare în filologie și traducere * Limba și literatura franceză, cu o specializare în teatru Istoria generală cu o specializare în construirea cunoștințelor istorice * literatura germană, cu o specializare în literatură și cunoștințe sau în literatura și cultura elvețiană * Limba și literatura italiană, cu specializare în metodele de critică limba hispanic, literatura si cultura, cu specializarea în cercetare și critici în studiile hispanica Filosofie, cu o specializare în filosofie contemporană, filosofia antică și medievală sau filosofia științei * Antichitate, cu o specializare în: Arheologie clasică Egiptologie și istoria copte Limba și literatura greacă Istoria antica Istoria religiei Limbile și civilizația din Mesopotamia Limba latină și literatura. * De asemenea, disponibile în timpul semestrului de primăvară Limba de predare Limba franceza. Cu excepția Master în literatura germană, unde cursurile sunt predate în limba germană. Curriculum disciplina aleasă (36Credits): 3 module de predare 2 module electivă (36Credits) 2.5 module specializate (36Credits) Dizertație (36Credits) Mobilitate studenții de master sunt încurajați să meargă pe schimb, dacă este posibil, pentru un singur semestru, având în vedere durata programului. Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea.... [-]

MSc

Maestru Bidisciplinary științei

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Maestrul Bidisciplinary of Science oferă studenților, cu o diplomă de licență în matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Biochimie, Biologie sau Pământ și Știința Mediului oportunitatea de a continua studiile într-un domeniu (concentrație mică), altele decât cea aleasă la licență (concentrație mare). Acest program se pregătește absolvenți pentru a lucra la intersecția dintre cele două ramuri științifice, în cercetare sau în predare. [+]

Masterat Bidisciplinary of Science Maestrul Bidisciplinary of Science oferă studenților, cu o diplomă de licență în matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Biochimie, Biologie sau Pământ și Știința Mediului oportunitatea de a continua studiile într-un domeniu (concentrație mică), altele decât cea aleasă la licență (concentrație mare). Acest program se pregătește absolvenți pentru a lucra la intersecția dintre cele două ramuri științifice, în cercetare sau în predare. DISCIPLINE DISPONIBILE: Matematică (120 credite) Informatica Fizică chimie biologie Pământ și Știința Mediului Curriculum Cursuri obligatorii (60Credits): în funcție de concentrație minoră (matematică minoră: 90 credite) hârtie de cercetare și disertație (60Credits): combinarea celor două domenii de studiu Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Mai presus de toate, programul Bidisciplinary Master permite studenților care doresc să învețe știința de a instrui în două discipline docil, îndeplinind astfel cerințele departamentelor de educație cantonale (DIP) în ceea ce privește versatilitatea profesorilor. Criteriile de admitere O diplomă de licență într-unul dintre următoarele domenii: Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Biologie sau științele pământului și de mediu; sau un grad echivalent. Până la 30 de credite de cursuri suplimentare pot fi necesare în funcție de combinația aleasă major-minor. Aplicații Termen Limită: 30 aprilie 2017 * (28 februarie 2017 pentru solicitanții care au... [-]

Masterat

De Masterat în Mijlocul Lui Europa Rusia

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Rusia Centrală Europa oferă un curs de specializare pe Rusia și țările din Europa Centrală. Punct de vedere istoric, aceste țări născute din dezintegrarea URSS în partea sa europeană (inclusiv Caucazul), precum și țările care au experimentat un destin comun, în urma introducerii pe teritoriul lor a regimurilor comuniste. După destrămarea Uniunii Sovietice și căderea acestor regimuri, aceste țări au dobândit statutul de state independente. Cu toate acestea, cea mai mare parte ele rămân legate prin apropierea lor punct de vedere geografic, fie culturale sau lingvistice, precum și consecințele fostei lor de membru în spațiul comunist. [+]

Master în Rusia Centrală Europa Master în Rusia Centrală Europa oferă un curs de specializare pe Rusia și țările din Europa Centrală. Punct de vedere istoric, aceste țări născute din dezintegrarea URSS în partea sa europeană (inclusiv Caucazul), precum și țările care au experimentat un destin comun, în urma introducerii pe teritoriul lor a regimurilor comuniste. După destrămarea Uniunii Sovietice și căderea acestor regimuri, aceste țări au dobândit statutul de state independente. Cu toate acestea, cea mai mare parte ele rămân legate prin apropierea lor punct de vedere geografic, fie culturale sau lingvistice, precum și consecințele fostei lor de membru în spațiul comunist. Acest Master nu este disciplinar În cazul în care istoria și culturale studii sunt dominante, alte discipline, cum ar fi economia și știința politică, sunt de asemenea mobilizate în diverse moduri, în programul de predare. De asemenea, Master studiază Rusia și Europa centrală în interacțiuni și conexiuni cu alte zone regionale lor. Pentru a finaliza studiile lor, elevii aleg între un stagiu sau o teză. Cursul face parte dintr-o abordare profesionalizare, cu un raport de plasare pe experiența acumulată în timp ce memoria pregătește studenții pentru o carieră în cercetare. curriculum discipline obligatorii ale curriculum-ului de bază (30Crédits) Istoria URSS-ului în relațiile internaționale Istoria Europei Centrale și de Est (1929- 1989) Istoria Ucrainei (XIX și douăzeci și primele secole) Economia Europei Centrale și de Est specializare didactică (30Crédits) Adâncire într-una sau mai multe domenii ale curriculum-ului de bază lecții opționale (30Crédits) Memoria etapă, Geneva program global (30Crédits)... [-]

De Master în Economie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în economie permite studenților să se perfecționeze cunoștințele și înțelegerea problemelor care influențează activitatea economică a acestora. Acest program acoperă diverse domenii, inclusiv în economie internațională, economia muncii, economia publică, economie monetară și financiară, economia mediului și econometrie. O parte esențială a acestui program este de a învăța cum să folosească instrumente cantitative - cum ar fi modelele econometrice, metode statistice și metode numerice - și le aplică fenomenelor economice și sociale. Acest program atinge pe o varietate de subiecte diferite, printre care consumerismul, creșterea economică, inegalitatea, sărăcia, șomajul, migrația, globalizarea, schimbările climatice și piețele financiare. Elevii pot să urmeze o economie curriculum general sau a ales dintre șase concentrații. [+]

de master în economie Master în economie permite studenților să se perfecționeze cunoștințele și înțelegerea problemelor care influențează activitatea economică a acestora. Acest program acoperă diverse domenii, inclusiv în economie internațională, economia muncii, economia publică, economie monetară și financiară, economia mediului și econometrie. O parte esențială a acestui program este de a învăța cum să folosească instrumente cantitative - cum ar fi modelele econometrice, metode statistice și metode numerice - și le aplică fenomenelor economice și sociale. Acest program atinge pe o varietate de subiecte diferite, printre care consumerismul, creșterea economică, inegalitatea, sărăcia, șomajul, migrația, globalizarea, schimbările climatice și piețele financiare. Elevii pot să urmeze o economie curriculum general sau a ales dintre șase concentrații. CONCENTRAȚII DISPONIBILE: Econometrie Economie Internațională Monetară și financiar Economie Economia muncii Macroeconomie (în comun cu Universitatea din Leuven si la Universitatea din Namur) "A la carte" cursuri Curriculum Cursuri obligatorii (30Credits): Metode dinamice în economie; econometrie; Microeconomie; Serii de timp; Internațională Macroeconomie etc. Electives și cursuri de concentrare (30Credits): Cursuri de concentrare Electives (18-24 credite) Cursuri de concentrare (36-42 credite) Dizertație (30Credits) Mobilitate masteranzi de la GSEM poate merge pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din semestrul al treilea lor. Acestea pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master în economie conduce la oportunități profesionale în multe sectoare, atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: companii private instituţii publice Sectoare monetare, bancare și de... [-]

De Master în Educație - Analiză și Intervenție în Sistemele De învățământ

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Educație - Analiză și Intervenție în sisteme de învățământ este conceput pentru persoanele care caută instruirea necesară pentru cercetarea în domeniul educației și pentru intervenție în sistemele de educație și care ar dori să lucreze în cercetarea academică, inspecție / evaluare, evaluare, sau de proiectare a programelor de educație. Acest program de master oferă cursuri și un stagiu care (1) să dezvolte cunoștințele elevilor a proceselor de învățare, metode de predare, educaționale funcționarea sistemelor de educație și politicile în domeniul educației; (2) să pregătească studenții pentru a elabora măsuri de intervenție educaționale; (3) să se consolideze abilitățile metodologice (raționament științific, evaluare, prezentare orală și scrisă a rezultatelor) și a garanta stăpânirea de instrumente cantitative și calitative pentru cercetarea în domeniul educației. [+]

Master în Educație - Analiză și Intervenție în sisteme educaționale Master în Educație - Analiză și Intervenție în sisteme de învățământ este conceput pentru persoanele care caută instruirea necesară pentru cercetarea în domeniul educației și pentru intervenție în sistemele de educație și care ar dori să lucreze în cercetarea academică, inspecție / evaluare, evaluare, sau de proiectare a programelor de educație. Acest program de master oferă cursuri și un stagiu care (1) să dezvolte cunoștințele elevilor a proceselor de învățare, metode de predare, educaționale funcționarea sistemelor de educație și politicile în domeniul educației; (2) să pregătească studenții pentru a elabora măsuri de intervenție educaționale; (3) să se consolideze abilitățile metodologice (raționament științific, evaluare, prezentare orală și scrisă a rezultatelor) și a garanta stăpânirea de instrumente cantitative și calitative pentru cercetarea în domeniul educației. Curriculum o specializare tematică (30Credits): Predare și învățare Analiza și reglementarea procesului de învățare al elevilor în clasă; didacticii de vorbire; psihologia învățării academice, etc. Educație și societate: analiza și practica politicilor și sistemelor de educație; Relații interculturale în educație, sociologia grupurilor de studenți cu nevoi speciale etc. (credite) 21-30 preparare Cercetare (30Credits): Observarea practicilor educaționale și didactice; principiile și practicile de analiză a datelor cantitative; seminar de pregătire disertație, etc. domenii conexe (30Credits): max. 9 credite stagiu de cercetare; profesionalizării educației și învățământului; educatie speciala; învățare, handicapuri de dezvoltare și intervenție educațională Electives (30Credits) Dizertație (30Credits) Mobilitate Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea, dar poate câștiga mai... [-]

De Master în Educație - Educația Adulților

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Educație - Educația adulților oferă studenților abilitățile necesare pentru a satisface nevoile profesionale care oferă setări de educație a adulților. Aceste competențe se numără: definirea nevoilor de formare ale unui individ bazat pe experiența profesională și viața lui / ei, și oferind suportul educațional necesar; analiza setărilor educaționale și profesionale pentru a determina caracteristicile specifice ale acestora, precum și abilitățile de care au nevoie; înțelegerea unui mediu instituțional și nevoile sale; proiectarea, implementarea și evaluarea programelor de formare; finalizarea unui proiect, ca parte a unei echipe; organizarea si conducerea unui grup de lucru. [+]

Master în Educație - Educație pentru adulți Master în Educație - Educația adulților oferă studenților abilitățile necesare pentru a satisface nevoile profesionale care oferă setări de educație a adulților. Aceste competențe se numără: definirea nevoilor de formare ale unui individ bazat pe experiența profesională și viața lui / ei, și oferind suportul educațional necesar; analiza setărilor educaționale și profesionale pentru a determina caracteristicile specifice ale acestora, precum și abilitățile de care au nevoie; înțelegerea unui mediu instituțional și nevoile sale; proiectarea, implementarea și evaluarea programelor de formare; finalizarea unui proiect, ca parte a unei echipe; organizarea si conducerea unui grup de lucru. Acest program de master se pregătește, de asemenea, studenții pentru cercetare științifică în domeniul educației adulților. Curriculum Cursuri tematice (36Credits): Adulți, educație și învățare traiectorii de evaluare a activității, procesul de formare și de învățare de educație și de interacțiune verbală și de învățare în modulul european la locul de muncă, seminarii internaționale tematice, etc. modul european, seminarii tematice internaționale (36Credits) preparare Cercetare (36Credits) Modul practic (36Credits): 360 de ore de stagii de predare într-o poziție de responsabilitate Dizertație (36Credits) Mobilitate Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea, dar poate câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. www.unige.ch/exchange Oportunități de Proiectarea, implementarea, dezvoltarea și evaluarea metodelor educaționale și a măsurilor Coordonarea echipelor de profesori Gestionarea și supravegherea serviciilor educaționale Organizarea și supravegherea de formare de grup, și de sprijin educațional Consultanță în educație în întreprinderi, instituții... [-]

De Master în Informatică

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Computer Sciences rovides de formare cuprinzătoare, multidisciplinară în domeniul științelor informației și comunicațiilor. Acesta include cursuri în diverse domenii, cum ar fi știință, economie și științe sociale, pe teme cum ar fi extragerea datelor, cercetarea de informații, interfețe om-mașină, criptografie și securitate, calcul distribuit, prelucrarea automată a limbii și modelarea cunoștințelor. [+]

Master în Computer Sciences Master în Computer Sciences rovides de formare cuprinzătoare, multidisciplinară în domeniul științelor informației și comunicațiilor. Acesta include cursuri în diverse domenii, cum ar fi știință, economie și științe sociale, pe teme cum ar fi extragerea datelor, cercetarea de informații, interfețe om-mașină, criptografie și securitate, calcul distribuit, prelucrarea automată a limbii și modelarea cunoștințelor. Programul beneficiaza de excelente sinergiile care există în cadrul Centrului Computer Science (CUI). Elevii pot spori, de asemenea, formarea lor cu un stagiu de muncă de trei luni într-o companie. Acest program de master oferă studenților cu abilități solide în știința calculatoarelor, precum și o expertiză specială în domeniul lor de specializare ales. Curriculum Cursuri obligatorii (30Credits): de prelucrare a informațiilor și de analiză; Metaeuristici pentru optimizare; Modelarea software și de verificare; modelarea si proiectarea sistemelor; tehnologie web semantic; Seminar de introducere a cercetării; Abordări lingvistice și empirice în procesarea limbajului. Electives (30Credits): instrumente avansate; Modelarea și simularea fenomenelor naturale; Securitatea sistemelor informatice; Tehnici în interacțiunea om-mașină; Seminarii pe teme emergente industriale și științifice; Laboratorul de servicii de inovare; Servicii - de la concept la piață; Sisteme de organizare de cunoștințe; Proiectul privind noile tehnologii ale informației și comunicațiilor (NTIC); Subiecte în procesarea limbajului natural, etc. Dizertație (30Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în... [-]

De Master în Management

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Management oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a conduce o afacere sau o organizație precum și cu instrumente de management și tehnicile și principiile lor care stau la baza și teorii. Programul este conceput pentru a instrui directori viitoare sau cercetători care au atât cunoștințe cuprinzătoare de probleme de afaceri și o specializare într-una sau mai multe domenii avansate de management, cum ar fi marketing, strategic și management internațional, în funcție de concentrația lor. [+]

de master în management Master în Management oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a conduce o afacere sau o organizație precum și cu instrumente de management și tehnicile și principiile lor care stau la baza și teorii. Programul este conceput pentru a instrui directori viitoare sau cercetători care au atât cunoștințe cuprinzătoare de probleme de afaceri și o specializare într-una sau mai multe domenii avansate de management, cum ar fi marketing, strategic și management internațional, în funcție de concentrația lor. CONCENTRAȚII DISPONIBILE: Managementul strategic și internațional Marketing cantitativ Curriculum Cursuri obligatorii în toate cele patru concentrații (42Credits) Comportament organizațional avansat; branding; controlul și performanța; simulare de management, etc. Cursuri de concentrare (42Credits) Plasament de lucru (42Credits) Dizertație (42Credits) Mobilitate masteranzi de la GSEM poate merge pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru. Acestea pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Absolvenți găsesc de lucru în toate sectoarele, atât în ​​Elveția, cât și în străinătate. Având în vedere natura economiei de la Geneva, oportunitățile sunt de obicei găsite în sectorul bancar, instituțiile financiare, fiduciaries, firme de consultanță, agenții de asigurări, locale și de producție internaționale, companii internaționale de comerț (comercializare de exemplu, produse de bază, de distribuție a produselor), internaționale sau organizații globale (de exemplu, ICRC , ICNUR, OMC) și administrație publică. Criteriile de admitere www.unige.ch/gsem/master/management Aplicații Termen limită: 28 februarie 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

De Master în Psihologie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Psihologie este un program de-al doilea ciclu, care permite studenților să dobândească cunoștințe aprofundate de domenii specifice în psihologie. Elevii pot alege din patru planuri de studii diferite. Pentru fiecare plan de studiu, studenții trebuie să selecteze una sau două specializări din cele șase specializări oferite de Facultatea: psihologie afectivă, psihologie aplicată, psihologie clinică, psihologia cognitivă, psihologia dezvoltării și psihologia socială. [+]

Masterat în Psihologie Master în Psihologie este un program de-al doilea ciclu, care permite studenților să dobândească cunoștințe aprofundate de domenii specifice în psihologie. Elevii pot alege din patru planuri de studii diferite. Pentru fiecare plan de studiu, studenții trebuie să selecteze una sau două specializări din cele șase specializări oferite de Facultatea: psihologie afectivă, psihologie aplicată, psihologie clinică, psihologia cognitivă, psihologia dezvoltării și psihologia socială. STUDIU: PLANURI Psihologie clinică Intergrative Acest plan de studiu cere studenților să se specializeze în psihologie clinică și oa doua specializare, la alegerea lor (afectiv, cognitiv, de dezvoltare sau de psihologia socială). psihologia aplicată Acest plan de studiu cere studenților să se specializeze în psihologie aplicată și oa doua specializare, la alegerea lor (afectiv, cognitiv, de dezvoltare sau de psihologia socială). psihologie de bază Acest plan de studiu cere studenților să se specializeze în două domenii ale psihologiei de bază (afectiv, cognitiv, de dezvoltare sau de psihologia socială). În profunzime de cercetare în psihologie Acest plan de studiu cere elevilor să selecteze două domenii de specializare (afectiv, cognitiv, de dezvoltare sau de psihologia socială). regulamentele de studiu noi vor intra în vigoare în septembrie 2017. Programul va aborda abordări psiho-educaționale și mediile educaționale care implică handicapuri. Detaliile vor fi postate pe site-ul în cursul anului universitar 2016-2017. Primele trei planuri de studiu cer elevilor să completeze un stagiu în valoare de 15 credite; aceasta poate include stagii în instituții, stagii de cercetare în laboratoare și ateliere practice și teoretice. Al patrulea plan de studiu... [-]

De Master în Sociologie

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Sociologie se concentrează pe analiza societăților moderne și a diverselor structuri sociale în acestea. Elevii învață să identifice diferitele aspecte care decurg din aceste structuri și în linii mari, de a explora politicile conexe și acțiunile sociale. Programul analizează teme, cum ar fi planificarea economică, gestionarea problemelor sociale, precum și aspectele legate de identități individuale. Se pregătește, de asemenea, studenților pentru analiză și management organizațional prin cursuri privind analiza statistică și abordări multidisciplinare la cursurile de viață. Programul este conceput pentru a dezvolta abilități specifice, cum ar fi gândirea critică cu privire la concepte și idei sociologice, crearea și rezolvarea problemelor, și care definesc termenii unui proiect de cercetare, în scopul de ao realiza folosind o abordare adecvată. [+]

Master în Sociologie Master în Sociologie se concentrează pe analiza societăților moderne și a diverselor structuri sociale în acestea. Elevii învață să identifice diferitele aspecte care decurg din aceste structuri și în linii mari, de a explora politicile conexe și acțiunile sociale. Programul analizează teme, cum ar fi planificarea economică, gestionarea problemelor sociale, precum și aspectele legate de identități individuale. Se pregătește, de asemenea, studenților pentru analiză și management organizațional prin cursuri privind analiza statistică și abordări multidisciplinare la cursurile de viață. Programul este conceput pentru a dezvolta abilități specifice, cum ar fi gândirea critică cu privire la concepte și idei sociologice, crearea și rezolvarea problemelor, și care definesc termenii unui proiect de cercetare, în scopul de ao realiza folosind o abordare adecvată. CONCENTRAȚII DISPONIBILE: Teorii și metode Loc de munca Elementele de bază ale politicii sociale Curriculum Cursuri obligatorii (42Credits): comparații conceptuale și controverse contemporane în teoria sociologică; metodologie și statistici; ateliere de cercetare etc. Cursuri tematice (42Credits) plasarea dizertație sau locul de muncă (42Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master of Arts în Sociologie conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: mass-media CULTURĂ Asigurări și servicii bancare Marketing și publicitate Administrație publică Programare Cercetare (sectorul privat sau public) Criteriile... [-]

Maestru De Teologie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Maestru de Teologie este un program de 120 de credit oferit în comun de către Universitatea din Geneva și la Universitatea din Lausanne. În scopul de a satisface cererea tot mai mare de flexibilitate, o opțiune de învățare la distanță este acum disponibil: elevii pot decide dacă să ia fiecare curs în clasă sau prin intermediul platformei noastre de internet interactivă. [+]

Maestru de Teologie Maestru de Teologie este un program de 120 de credit oferit în comun de către Universitatea din Geneva și la Universitatea din Lausanne. În scopul de a satisface cererea tot mai mare de flexibilitate, o opțiune de învățare la distanță este acum disponibil: elevii pot decide dacă să ia fiecare curs în clasă sau prin intermediul platformei noastre de internet interactivă. Dintre cele 7 domenii de studiu în teologie, studenții selectați 6 și completează un program de 12 credite în cadrul fiecărui domeniu. Cu cele 18 rămase credite de curs electivă, studenții pot consolida formarea lor generală în teologie (de exemplu prin cursuri în zona de a 7) sau se specializeze în una sau două dintre domeniile propuse de studiu. DOMENII DE STUDIU: Vechiul Testament / Biblia ebraică noul Testamen Istoria creștinismului teologia sistematică etică teologie practică Studii religioase Cursurile de Master sunt predate în clasă sau prin intermediul unei platforme de învățare la distanță, de la Universitatea din Geneva, sau de la Universitatea din Lausanne. Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.unige.ch/collegetheologie Curriculum Cursuri (90Credits): Zona A: 30 credite Zona B: 30 credite Zona C: 30 credite Suprafata D: 30 credite Suprafata E: 30 credite Suprafata F: 30 credite Opțiuni: 30 credite Dizertație (90Credits) Mobilitate Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea. Elevii pot câștiga nu mai mult de 30 de credite (sau nu cheltui mai mult de un semestru) pe schimbul. www.unige.ch/exchange Oportunități de Un maestru de teologie... [-]

Maestru Multidisciplinare în Studii Asiatice

Campus Cu normă întreagă 3 luni February 2018 Elveţia Geneva

Multidisciplinară Master în Studii Asiatice este un program comun al Facultății de Litere, Facultatea de Științe Economice și Sociale (SES) și Institutul Universitar de Studii Internaționale și Dezvoltare. Cursurile de broșă toate aspectele societății, de la cultură la istorie, economie, politică și relații internaționale. Programul permite studenților să înceapă sau să continue învățarea unei limbi asiatice, cum ar fi chineza, japoneza, hindi și coreeană. [+]

Masterat multidisciplinare în Studii Asiatice Multidisciplinară Master în Studii Asiatice este un program comun al Facultății de Litere, Facultatea de Științe Economice și Sociale (SES) și Institutul Universitar de Studii Internaționale și Dezvoltare. Cursurile de broșă toate aspectele societății, de la cultură la istorie, economie, politică și relații internaționale. Programul permite studenților să înceapă sau să continue învățarea unei limbi asiatice, cum ar fi chineza, japoneza, hindi1 și coreeană. 1 Acest curs face parte din programul de Studii Religioase de la Universitatea din Lausanne. Curriculum Cursuri (5 module) (60Credits): Începător sau niveluri mai avansate] Chineză, japoneză, hindi 1, coreeană cursuri și electives necesare Istorie, literatură, Relații internaționale, științe sociale și studii de dezvoltare, etc. 1 Acest curs face parte din programul de Studii Religioase de la Universitatea din Lausanne. Cercetare (60Credits): Posibilitatea unui stagiu, fie într-o țară din Asia sau în legătură cu Asia; cercetării tematice și disertație Mobilitate studenții de master sunt încurajați să meargă pe schimb, dacă este posibil, pentru un singur semestru, având în vedere durata programului. Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea. În conformitate cu reglementările, studenții pot câștiga mai mult de 24 de credite (sau 2 din 5 module în Master of Arts), în timp ce pe schimb. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Spre deosebire de alte domenii de studiu, grade de Arte nu sunt orientate spre o anumită carieră și absolvenți, în general, au nevoie pentru a câștiga experiență suplimentară... [-]

Maestru în Arheologie Preistorica

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Arheologie Preistorică abordează teme precum preistorie generală, preistorie și protoistorie din Europa și Africa, ethnoarchaeology, arheologie teoretică, Palaeoanthropology și arheozoologie. Legăturile strânse au fost stabilite cu Biologie și programele de științele pământului și de mediu. Săpăturile arheologice formează o parte importantă a curriculum-ului. Există, de asemenea, un accent pe învățarea metodelor și tehnicilor analitice, subliniind legăturile dintre teorie și practică. [+]

Master în Arheologie Preistorică Master în Arheologie Preistorică abordează teme precum preistorie generală, preistorie și protoistorie din Europa și Africa, ethnoarchaeology, arheologie teoretică, Palaeoanthropology și arheozoologie. Legăturile strânse au fost stabilite cu Biologie și programele de științele pământului și de mediu. Săpăturile arheologice formează o parte importantă a curriculum-ului. Există, de asemenea, un accent pe învățarea metodelor și tehnicilor analitice, subliniind legăturile dintre teorie și practică. Curriculum Cursuri obligatorii (48Credits): Neolitica Europa; Europa în epoca bronzului și fierului; Paleolitice și neolitic din Africa; Vârstele de metal în Africa; Arheologie teoretică; Ethnoarchaeology; arheozoologie; Palaeoanthropology, etc ... Stagiu cu săpături arheologice Electives (48Credits): Alegerile pe care trebuie să fie aprobate de către persoana responsabilă cu MA disertație. Dizertație (48Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master în Arheologie Preistorică conduce la o serie de profesii, atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: Arcahaeologist (de exemplu, la departamentele de arheologie cantonale și programe internaționale de arheologie preventivă în Africa) Profesor și cercetător științific Muzeul curator ocupații legate de cultură profesor de liceu etc. Criteriile de admitere O diplomă de licență în biologie, cu o concentrație în preistorie, biologie, arheologie sau un grad considerat echivalent. Finalizarea creditelor complementare ar putea fi întrebat. Aplicații... [-]

Maestru în Biochimie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Biochimie permite studenților să se specializeze în domenii cum ar fi traficul trans-membrana si biochimie membrana, inginerie genetica, bioinformatica, neuroștiințe cognitive si imunologie. Prin acest program, elevii își dezvoltă cunoștințele metodologice și rigoarea experimentală, care sunt esențiale pentru efectuarea cercetării. Programul prevede, de asemenea, formarea de stat-of-the-art în domeniul producției de energie celulară. Elevii vor stapani conceptele-cheie în biochimie de la nivel molecular la nivel celular, în scopul de a înțelege mecanismele exacte de la locul de muncă în celule. [+]

Master în Biochimie Master în Biochimie permite studenților să se specializeze în domenii cum ar fi traficul trans-membrana si biochimie membrana, inginerie genetica, bioinformatica, neuroștiințe cognitive si imunologie. Prin acest program, elevii își dezvoltă cunoștințele metodologice și rigoarea experimentală, care sunt esențiale pentru efectuarea cercetării. Programul prevede, de asemenea, formarea de stat-of-the-art în domeniul producției de energie celulară. Elevii vor stapani conceptele-cheie în biochimie de la nivel molecular la nivel celular, în scopul de a înțelege mecanismele exacte de la locul de muncă în celule. Curriculum Electives și de lucru de Plasament (60Credits): Electives (45 credite) Subiecte actuale in biologie chimice si biochimie; Biochimie și Biofizică membranelor; biologie celulara si moleculara; genetica moleculara de dezvoltare; Principiile neurobiologiei; bioinformatica; chimie Bioorganic; Bioethic etc. plasamente de lucru (15 credite) Proiect de cercetare și disertație (60Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master in Biochimie conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: Laboratoare de cercetare medicala Guvernamentale si laboratoare private analize biomedicale Controlul și asigurarea calității Protectia mediului Produse cosmetice și parfumuri Farmaceutice și compuși bioactivi Industria agro-alimentară Regulamentele și brevete științifice De management și vânzări Cercetare medicala biotehnologii cercetare academică (doctorat, post-doctorat) sectorul privat de... [-]

Maestru în Biologie

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Biologie abordează o serie de teme, cum ar fi genetica, evolutie, mecanismele moleculare și celulare, fiziologia, mediul și biodiversitatea. Prin urmare, programul se bazează pe diverse discipline, inclusiv biologie animală, biologie vegetală, antropologie, biologie celulara si biologie moleculara. Acesta permite studenților să crească cunoștințele lor practice, în primul rând prin munca de laborator. De asemenea, ea permite studenților să facă stagii în alte domenii, cum ar fi biologia marină, ecologia și alpin sau botanică tropicală. În plus față de Master of Science în general, biologie, care constă în întregime din electives, un număr de specializări sunt disponibile pentru un curriculum mai bine direcționate. [+]

Master în Biologie Master în Biologie abordează o serie de teme, cum ar fi genetica, evolutie, mecanismele moleculare și celulare, fiziologia, mediul și biodiversitatea. Prin urmare, programul se bazează pe diverse discipline, inclusiv biologie animală, biologie vegetală, antropologie, biologie celulara si biologie moleculara. Acesta permite studenților să crească cunoștințele lor practice, în primul rând prin munca de laborator. De asemenea, ea permite studenților să facă stagii în alte domenii, cum ar fi biologia marină, ecologia și alpin sau botanică tropicală. În plus față de Master of Science în general, biologie, care constă în întregime din electives, un număr de specializări sunt disponibile pentru un curriculum mai bine direcționate. ORIENTĂRI DISPONIBILE: Generale (opționale) Specializări Biodiversitate și sistematicii Genetică, dezvoltare și evoluție Bioinformatica si analiza datelor știință plantă moleculară Curriculum Electives sau cursuri necesare, în funcție de fluxul ales (30Credits) proiect de cercetare și disertație (30Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master of Science în Biologie conduce la o serie de profesii, atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: Muzee și grădini botanice bioinformatica Servicii de ecologie orientate jurnalism științific consultanță științifică în organizații guvernamentale sau private, care finanțează sau supervizează cercetarea Sectorul bancar (pentru consultanță științifică) cercetare fundamentală și medicală în... [-]

Maestru în Biologie Chimice

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Chemical Biology pregătește studenții să gândească dincolo de stat-of-the-art. In mod specific, elevii vor invata cum sa sonda problemele biologice la nivel molecular folosind chimia inovatoare si abordari biofizice. Gradul este acordat de Universitatea din Geneva, în colaborare cu École Polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL). Elevii vor fi încorporate în cadrul Centrului Național de competenta in cercetare (NCCR) in Chemical Biology, unde vor primi (biologie, chimie, fizică) formare individualizată și extrem de interdisciplinare de cercetatori de renume mondial. [+]

Master în Chimie Biologie Master în Chemical Biology pregătește studenții să gândească dincolo de stat-of-the-art. In mod specific, elevii vor invata cum sa sonda problemele biologice la nivel molecular folosind chimia inovatoare si abordari biofizice. Gradul este acordat de Universitatea din Geneva, în colaborare cu École Polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL). Elevii vor fi încorporate în cadrul Centrului Național de competenta in cercetare (NCCR) in Chemical Biology, unde vor primi (biologie, chimie, fizică) formare individualizată și extrem de interdisciplinare de cercetatori de renume mondial. www.nccr-chembio.ch Curriculum Cursuri obligatorii (25Credits): Subiecte curente în Biologie chimică și Biomembranes; Tehnici de bază în biologie chimice; Tutorial; Microscopia si curs de imagistica si biologie chimice Cursurile sunt programate la UNIGE sau EPFL Electives (25Credits): Să includă cursuri fie la UNIGE sau EPFL și includ Element al bioinformatica, Biofizică al II - lea, de procesare a imaginii, Chimia mici biologice, de semnalizare Molecule celulară, Bioactive compuși de screening, etc. Două plasamente și disertație (25Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master in Chemical Biology conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: Regulamentele și brevete științifice De management și vânzări cercetare academică (doctorat, post-doctorat) Laboratoare de cercetare medicala sectorul... [-]

Maestru în Comerțul Internațional, Finanțe Marfă și De Transport Maritim

Campus Cu normă întreagă 6 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în International Trading, mărfii Finanțe și de transport oferit de Universitatea din Geneva, în colaborare cu Trading și Transport Asociația Elvețiană (STSA), este unul dintre un fel din Europa. Programul se concentrează pe resurse / finanțe produs și fluxuri de mărfuri și examinează concepte economice specifice, cum ar fi analiza de credit, instrumente financiare și metode de plată pentru diverse tranzacții. Unele cursuri ocupa, de asemenea, cu aspectele juridice ale transport maritim, protecția bunurilor și managementul riscului. Programul este unic în faptul că aceasta combină predarea cu experiență practică în tranzacționare. [+]

Master în International Trading, mărfii Finanțe și de transport Master în International Trading, mărfii Finanțe și de transport oferit de Universitatea din Geneva, în colaborare cu Trading și Transport Asociația Elvețiană (STSA), este unul dintre un fel din Europa. Programul se concentrează pe resurse / finanțe produs și fluxuri de mărfuri și examinează concepte economice specifice, cum ar fi analiza de credit, instrumente financiare și metode de plată pentru diverse tranzacții. Unele cursuri ocupa, de asemenea, cu aspectele juridice ale transport maritim, protecția bunurilor și managementul riscului. Programul este unic în faptul că aceasta combină predarea cu experiență practică în tranzacționare. Curriculum Cursuri obligatorii (72Credits): Metale, minereuri, minerale; Mărfuri agro-Market; Statistică Aplicată și probabilitate; Durabilitatea corporativă și Responsability, Internațional și a Regulamentului elvețian și fiscalitate etc. plasare de muncă (72Credits) Dizertație (72Credits) Oportunități de Absolvenți găsesc de lucru în toate sectoarele, atât în ​​Elveția, cât și în străinătate. Având în vedere natura economiei de la Geneva, oportunitățile sunt de obicei găsite în sectorul bancar, instituțiile financiare, fiduciaries, firme de consultanță, agenții de asigurări, locale și de producție internaționale, companii internaționale de comerț (comercializare de exemplu, produse de bază, de distribuție a produselor), internaționale sau organizații globale (de exemplu, ICRC , ICNUR, OMC) și administrație publică. Criteriile de admitere www.unige.ch/gsem/master/trading Aplicații Termen limită: 28 februarie 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

Maestru în Dezvoltarea Urbană și Regională

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Urbană și Dezvoltare Regională oferă formare în profunzime în domeniul planificării urbane și landuse țară, dezvoltarea urbană și planificarea peisajului, în nord și în sud. Programul pune un accent puternic pe experiența practică (prin ateliere sau stagii bazate pe proiecte, de exemplu), care să permită studenților să dezvolte expertiza necesară pentru a face diagnostice teritoriale și de a elabora și implementa proiecte de amenajare a teritoriului sau de coordonare a proceselor și a părților interesate implicate în mediul urban și dezvoltarea regională. De asemenea, elevii dobândesc cunoștințe în profunzime a instrumentelor tehnice, juridice și practice utilizate de către profesioniști pe o bază de zi cu zi. [+]

Master în Urban și Dezvoltare Regională Master în Urbană și Dezvoltare Regională oferă formare în profunzime în domeniul planificării urbane și landuse țară, dezvoltarea urbană și planificarea peisajului, în nord și în sud. Programul pune un accent puternic pe experiența practică (prin ateliere sau stagii bazate pe proiecte, de exemplu), care să permită studenților să dezvolte expertiza necesară pentru a face diagnostice teritoriale și de a elabora și implementa proiecte de amenajare a teritoriului sau de coordonare a proceselor și a părților interesate implicate în mediul urban și dezvoltarea regională. De asemenea, elevii dobândesc cunoștințe în profunzime a instrumentelor tehnice, juridice și practice utilizate de către profesioniști pe o bază de zi cu zi. Aspectul de gândire critică a acestor activități reprezintă un alt obiectiv major al programului: în timp ce elevii sunt obligați să stăpânească diverse instrumente și tehnici, acestea trebuie să se dezvolte, de asemenea, abordări de reflecție și critice pentru dezvoltarea urbană și regională, în scopul de a anticipa curente ORIENTĂRI DISPONIBILE: planificarea urbană și regională Arhitectura peisajului Dezvoltarea regională în Sud Sisteme informatice geografice OBIECTIVE: Master în Urbană și Regională de Dezvoltare oferă o formare cuprinzătoare în domeniile regionale, un oraș și planificarea peisajului. De formare este asigurată prin intermediul atelierelor, care din prim-plan metodele și instrumentele utilizate în profesiile de planificare urbană și regională (diagnosticare, proiecte, desene, modele de cartografiere, scara, etc.). Scopul programului este de a oferi în profunzime de formare inițială, care pregătește absolvenți pentru piața locurilor de muncă. Curriculum Cursuri obligatorii (40Credits)... [-]

Maestru în Etnomuzicologie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în etnomuzicografie este oferit în comun de către Universitatea din Geneva (Unitatea de Muzicologie), Universitatea din Neuchâtel (Institutul de Etnologie) și Școala de la Geneva (Haute École) de Muzică. Condus de o echipă de specialiști care lucrează în strânsă colaborare cu sectorul profesional, programul are, de asemenea, o rețea extinsă de contacte internaționale. Etnomuzicologie este studiul muzicii și practicile legate de acesta, în lumea occidentală și dincolo. In plus, etnomuzicologie se concentrează pe transmiterea muzicii, cu un accent deosebit pe aspectele sociale și culturale și ritualurile asociate acesteia. Programul trenurilor studenților în abordări metodologice în etnomuzicologie și include un segment asupra practicii muzicale reflectorizante, precum și o destinație de plasare stagiu / muncă sau a unei teze. [+]

Masterat în Etnomuzicologie Master în etnomuzicografie este oferit în comun de către Universitatea din Geneva (Unitatea de Muzicologie), Universitatea din Neuchâtel (Institutul de Etnologie) și Școala de la Geneva (Haute École) de Muzică. Condus de o echipă de specialiști care lucrează în strânsă colaborare cu sectorul profesional, programul are, de asemenea, o rețea extinsă de contacte internaționale. Etnomuzicologie este studiul muzicii și practicile legate de acesta, în lumea occidentală și dincolo. In plus, etnomuzicologie se concentrează pe transmiterea muzicii, cu un accent deosebit pe aspectele sociale și culturale și ritualurile asociate acesteia. Programul trenurilor studenților în abordări metodologice în etnomuzicologie și include un segment asupra practicii muzicale reflectorizante, precum și o destinație de plasare stagiu / muncă sau a unei teze. Curriculum Teoria și istoria disciplinei (24Credits) Metode în etnomuzicologie (24Credits) cercetările contemporane în etnomuzicologie (24Credits) plasare de muncă / stagiu (24Credits) Teză (24Credits) Mobilitate Facultatea încurajează mobilitatea la nivel de masterat, de preferință, timp de un semestru având în vedere durata programului. Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea, dar poate câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de Master nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Grație abordării sale multidisciplinare, Master în Etnomuzicologie pregătește absolvenți pentru diverse căi de carieră. profesii viitoare sunt determinate în mare măsură de orientările elevii aleg în timpul studiilor lor, și includ predarea muzicii non-occidentale, mediere culturală, conservarea și promovarea patrimoniului audiovizual, editare muzicală, jurnalism cultural, proiecte de patrimoniu cultural,... [-]

Maestru în Geografia Politică și Culturală

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Geografie politică și culturală este un program de nivel avansat, cu accent pe specializarea duală a Departamentului de Geografie în aspectele culturale și politice ale reprezentărilor și ale politicilor teritoriale și de mediu. Se analizează situațiile de Sud și de Nord dintr-o perspectivă globală. Acest program beneficiază de o largă rețea de parteneriate științifice și profesionale la Geneva, vorbitori de limbă franceză Elveția și în străinătate, în domeniile planificării, dezvoltării de Nord și Sud, și informații geografice. [+]

Master în Geografie politică și culturală Master în Geografie politică și culturală este un program de nivel avansat, cu accent pe specializarea duală a Departamentului de Geografie în aspectele culturale și politice ale reprezentărilor și ale politicilor teritoriale și de mediu. Se analizează situațiile de Sud și de Nord dintr-o perspectivă globală. Acest program beneficiază de o largă rețea de parteneriate științifice și profesionale la Geneva, vorbitori de limbă franceză Elveția și în străinătate, în domeniile planificării, dezvoltării de Nord și Sud, și informații geografice. Doua module: Spațiu, frontieră, globalizarea Identitate, diferență, spațialitate ORIENTARE DISPONIBILE: Istoria economică și socială Curriculum Cursuri obligatorii (30Credits): Probleme sociale și spațiale; istorie și epistemologia geografiei; metode în geografie; etc. Două module (30Credits): Spațiu, frontiere, globalizarea Identitate, diferență, spațialitate De cercetare sau de plasare de muncă disertație (30Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Un Master în Geografie politică și culturală conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: utilizarea terenurilor, dezvoltarea spațială și de management de mediu învățământ mediu cariere internaționale (de exemplu, agențiile ONU, ONG-uri, administrarea de cooperare) Cercetare Criteriile de admitere O diplomă de licență în Geografie cu o concentrare în abordări spațiale, sau un grad echivalent într-un alt domeniu, la finalizarea cursurilor de credite... [-]

Maestru în Geologie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Geologie este un program avansat în Științe ale Pământului, care combină știința de bază și aplicații practice. Este un program comun de la Universitatea din Geneva și la Universitatea din Lausanne Scoala de Pământ și Știința Mediului (Ecole lémanique des Sciences de la Terre - ELSTE), și oferă expertiză academică și practică vastă care acoperă cele mai multe ramuri ale științelor Pământului. Un accent deosebit este pus pe geologie rezervor (apă, ulei), sedimentologie, schimbări globale, depozite metalifere, geocronologie și geochimie, pericolele naturale și Vulcanologie. Studenții au acces la metode de înaltă tehnologie și laboratoare și sunt implicate în studii pe teren pe toate continentele, în colaborare cu parteneri academice, de cercetare și industrie. [+]

Masterat în Geologie Master în Geologie este un program avansat în Științe ale Pământului, care combină știința de bază și aplicații practice. Este un program comun de la Universitatea din Geneva și la Universitatea din Lausanne Scoala de Pământ și Știința Mediului (Ecole lémanique des Sciences de la Terre - ELSTE), și oferă expertiză academică și practică vastă care acoperă cele mai multe ramuri ale științelor Pământului. Un accent deosebit este pus pe geologie rezervor (apă, ulei), sedimentologie, schimbări globale, depozite metalifere, geocronologie și geochimie, pericolele naturale și Vulcanologie. Studenții au acces la metode de înaltă tehnologie și laboratoare și sunt implicate în studii pe teren pe toate continentele, în colaborare cu parteneri academice, de cercetare și industrie. http://cms.unige.ch/sciences/terre/education/master_geology.php ORIENTĂRI DISPONIBILE: Depozite geochimie-Alpine Tectonica-Ore risc geologic Sedimentară, de mediu, și rezervorul Geologie Curriculum Cursuri obligatorii și munca de teren (24Credits) Cursuri obligatorii și munca de teren, opționale limitate (24Credits) opționale gratuite (24Credits) Cercetare și disertație (24Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master în Geologie conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: Construcția de proiecte de inginerie civilă la scară largă Rezoluția și gestionarea problemelor ecologice, de mediu și de utilizare a terenurilor... [-]

Maestru în Istoria Economică Internațională

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în istorie economică internațională [+]

Master în istorie economică internațională Master în istorie economică internațională este singurul grad avansat de acest gen din Elveția. Ferm ancorat în abordările și metodele utilizate în istorie, programul cu toate acestea, se concentrează în mod semnificativ pe alte ramuri ale științelor sociale. Scopul este triplu: de a oferi instruire avansată și flexibilă pentru o carieră în sectorul public sau privat; pentru a pregăti studenții pentru cercetare avansată în istoria economică și socială, eventual chiar și un doctorat; și pentru a permite studenților să predea la nivelul secundar. Ar trebui remarcat faptul că fluxul de geografie permite elevilor să includă subiecte în geografia umană, cum ar fi frontiere, teritorialitate, planificarea utilizării terenurilor și a politicii urbane, în curriculum-ul lor. ORIENTARE DISPONIBILE: geografie Curriculum Cursuri obligatorii (18Credits): Metodologia și actuale tendințe în cercetarea istorică cursuri opționale și tematice (18Credits) Dizertație (18Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Un Master în istorie economică internațională duce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: Sectorul de afaceri privat, în special în sectorul bancar și financiar Administrație publică Organizațiile internaționale și umanitare jurnalism învățământ mediu cercetare academică și de predare. Criteriile de admitere O diplomă de licență în Istorie economică și socială sau un grad echivalent într-un alt... [-]

Maestru în Jurnalism și Comunicare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Jurnalism și Comunicare este un program comun oferit de Universitatea din Geneva și la Universitatea din Neuchatel (UNINE). Cursurile de informare de orientare, comunicare și mass-media sunt date de la Universitatea din Geneva. Curriculum-ul de bază (24 credite) predate de către cele două universități oferă pregătire teoretică fundamentală în sociologie, comunicare, jurnalism și mass-media. Orientarea predat la Geneva, se concentrează pe comunicarea (cu un accent deosebit pe comunicarea organizațională, comunicare științifică, comunicare politică, etc.), informații în contextul web și mass-media (informații strategice, strategia de comunicare, proiecte web și rețele sociale, informații prelucrare, web marketing, e-reputația), instrumente metodologice și metode de investigație. [+]

Master în Jurnalism și Comunicare Master în Jurnalism și Comunicare este un program comun oferit de Universitatea din Geneva și la Universitatea din Neuchatel (UNINE). Cursurile de informare de orientare, comunicare și mass-media sunt date de la Universitatea din Geneva. Curriculum-ul de bază (24 credite) predate de către cele două universități oferă pregătire teoretică fundamentală în sociologie, comunicare, jurnalism și mass-media. Orientarea predat la Geneva, se concentrează pe comunicarea (cu un accent deosebit pe comunicarea organizațională, comunicare științifică, comunicare politică, etc.), informații în contextul web și mass-media (informații strategice, strategia de comunicare, proiecte web și rețele sociale, informații prelucrare, web marketing, e-reputația), instrumente metodologice și metode de investigație. Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor companiilor și organizațiilor care recrutează absolvenți interesați să lucreze în sectoarele de informare și de comunicare într-o eră de dezvoltare rapidă mass-media actuale și noi. Curriculum Cursuri obligatorii: comunicare si jurnalism (24Credits): Mass - media și relații publice; teorii ale comunicării; etică de informare; principiile jurnalismului, etc. Electives: comunicare, media si new media (24Credits): Comunicare organizatorică și comunicarea de criză; Economia mass - media și cunoașterea actorilor săi; web marketing, e-reputația; metode de investigare calitative, etc. Cursuri obligatorii: proiecte de disertație și web (24Credits): Disertație; Strategia de comunicare, proiecte web și rețele sociale Electives (24Credits): Informare, comunicare și organizațiile internaționale; informare și comunicare economică și financiară; management al comunității și al rețelelor sociale; tehnologii digitale; jurnalism internațional; Europa în mass - media; metodele aplicate, analiză și studii mass - media etc. (21-27 credite) Mobilitate studenții... [-]

Maestru în Procesul De Standardizare, Reglementare Socială și Dezvoltarea Durabilă

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Standardizare, Regulamentul socială și dezvoltare durabilă pregătește viitori manageri de durabilitate pentru sectoarele privat și public. Programul este chintesenta interdisciplinar, care implică trei discipline: sociologie, management și economie. Cursurile sunt predate în primul rând de către profesori interni, profesori externi care lucrează în diferite organizații din Geneva, și profesori numiți de către Organizația Internațională de Standardizare (ISO), cu aprobarea comitetului științific. Curriculum-ul este împărțit în patru părți. Prima și cea mai substanțială constă în cursuri necesare. A doua analizează eforturile de standardizare și impactul acestora. Al treilea permite studenților să se extindă și să consolideze cunoștințele lor prin electives aleși dintre cursurile de Master în Știința Mediului și cele oferite de Institutul Universitar de Studii Internaționale și Dezvoltare. Al patrulea cuprinde un stagiu de muncă și o disertație. [+]

Master în Standardizare, Regulamentul socială și dezvoltare durabilă Master în Standardizare, Regulamentul socială și dezvoltare durabilă pregătește viitori manageri de durabilitate pentru sectoarele privat și public. Programul este chintesenta interdisciplinar, care implică trei discipline: sociologie, management și economie. Cursurile sunt predate în primul rând de către profesori interni, profesori externi care lucrează în diferite organizații din Geneva, și profesori numiți de către Organizația Internațională de Standardizare (ISO), cu aprobarea comitetului științific. Curriculum-ul este împărțit în patru părți. Prima și cea mai substanțială constă în cursuri necesare. A doua analizează eforturile de standardizare și impactul acestora. Al treilea permite studenților să se extindă și să consolideze cunoștințele lor prin electives aleși dintre cursurile de Master în Știința Mediului și cele oferite de Institutul Universitar de Studii Internaționale și Dezvoltare. Al patrulea cuprinde un stagiu de muncă și o disertație. Curriculum Cursuri obligatorii (57Credits): Politica de mediu și Economie; Sănătate la nivel mondial; Guvernanță și politici publice; Cetățenia corporativă; Guvernare a lanțurilor de aprovizionare globale; Standarde bazate pe consens voluntare; Politica privind piața muncii; Comportament organizational; Metode cantitative; Dezvoltare; Socioeconomics a globalizării; Evaluare a conformității; Sisteme de management pentru; dezvoltarii durabile Planificarea strategică de afaceri durabile etc. Electives (57Credits) plasarea dizertație sau locul de muncă (57Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități... [-]

Maestru în Statisticile

Campus Cu normă întreagă February 2018 Elveţia Geneva

Master în Statistică se concentrează pe analiza datelor, metodologice de rezolvare a problemelor într-o serie de discipline, diferite tipuri de programe de statistici sau statistici matematice. Programul este deschis nu numai pentru experți care doresc să-și îmbunătățească abilitățile teoretice în cercetarea statistică, dar, de asemenea, non-experți care doresc să-și dezvolte abilitățile de analiză a datelor într-un domeniu de specializare dobândite la nivel de licență. [+]

Master în Statistică Master în Statistică se concentrează pe analiza datelor, metodologice de rezolvare a problemelor într-o serie de discipline, diferite tipuri de programe de statistici sau statistici matematice. Programul este deschis nu numai pentru experți care doresc să-și îmbunătățească abilitățile teoretice în cercetarea statistică, dar, de asemenea, non-experți care doresc să-și dezvolte abilitățile de analiză a datelor într-un domeniu de specializare dobândite la nivel de licență. unige.ch/gsem/rcs/master Curriculum Cursuri obligatorii (30Credits): Modele liniare generalizate și aditivi; Modele liniare mixte; Analiza multivariat; Tehnici de prelevare a probelor; Consultanță statistică; Serii de timp Electives (30Credits) Dizertație (30Credits) Mobilitate masteranzi de la GSEM poate merge pe schimbul pentru una sau două semestre. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru. Acestea pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master of Science în Statistică deschide porțile pentru oportunități în diverse industrii: în agrolimentaire industrie, organizații internaționale, în birouri de statistică (cantonale și federale), în societățile financiare, Biostatistica (in industria farmaceutica), precum și în multe alte domenii. În cele din urmă,, continuarea studiilor cu un doctorat este, de asemenea, o opțiune disponibilă pentru studenții care au terminat comandantul. Criteriile de admitere www.unige.ch/gsem/master/statistics Aplicații Termen limită: 28 februarie 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

Maestru în Vorbire și Terapia Limbajului

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în vorbire și terapie Limbajul este un grad profesional recunoscut în întreaga Elveția și concepute pentru a instrui terapeuti de vorbire si limbaj. Programele combină psihologia, științele lingvistice, educație, Neuroscience si medicina si include un hands-on semnificative componenta de formare clinica, oferind în același timp studenților cu o bază științifică solidă prin cursuri și de cercetare. [+]

Master în logopedie Master în vorbire și terapie Limbajul este un grad profesional recunoscut în întreaga Elveția și concepute pentru a instrui terapeuti de vorbire si limbaj. Programele combină psihologia, științele lingvistice, educație, Neuroscience si medicina si include un hands-on semnificative componenta de formare clinica, oferind în același timp studenților cu o bază științifică solidă prin cursuri și de cercetare. Obiectivul este de două ori mai mare: de a instrui elevii în studiul științific al vorbirii, limbajului, comunicarea umană și tulburările legate de aceasta și pentru a le pregăti pentru activitățile profesionale primare de vorbire si limbaj terapeuti, și anume, consiliere si de prevenire, evaluare și diagnostic, suport și urmărirea pacienților cu tulburări care afectează vocea, vorbirea, limba vorbită și în scris și capacitatea de a înghiți sau de a comunica. Pe măsură ce numărul de locuri pentru modulul de instruire practică este limitată, procesul de admitere cuprinde trei etape: test de competență lingvistică eliminatoriu Evaluarea cererii de admitere și ziua examenelor Interviu (pentru solicitanții cu cele mai bune rezultate de examinare) Mai multe informații despre procesul de admitere este disponibil pe site-ul de Master în logopedie. www.unige.ch/fapse/logopedie/futursetudiants/procedure-admission Curriculum Cursuri (34Credits): Tulburări de comunicare și limbi străine la copii; Neuropsihologie limbii la adulți; Audiophonology clinică etc. formare clinică (34Credits): -Problemă pe bază de învățare seminar: tulburări de dezvoltare; Tulburări dobândite; Analiza practică; Conștientizare profesională; Destinații de plasare de lucru; Cursuri de bloc, etc. Electives (34Credits) formare în cercetare (34Credits): simpozion de cercetare, Disertatie Mobilitate Elevii pot merge pe schimb, indiferent... [-]

Maestru în învățământul Special

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Educație Specială oferă instruire avansată în suport special pentru copii, adolescenți și adulți cu dizabilități (intelectuale, motorii, senzoriale sau sociale). Programul se învârte în jurul a două aspecte: procese de includere / excludere și a proceselor de învățare / intervenție cognitivă. [+]

maestru în învățământul special Master în Educație Specială oferă instruire avansată în suport special pentru copii, adolescenți și adulți cu dizabilități (intelectuale, motorii, senzoriale sau sociale). Programul se învârte în jurul a două aspecte: procese de includere / excludere și a proceselor de învățare / intervenție cognitivă. Integrarea și reabilitare poate avea succes numai dacă persoanele cu dizabilități sunt încurajați să învețe abilități care să le permită să se îndrepte spre autonomie și autodeterminare. Prin urmare, programul explorează intervenție educațională și familiarizes studenților cu servicii și instituții specializate. Un accent deosebit este pus pe relația dintre teorie și practică în ceea ce privește dificultăți de învățare, deficiențe intelectuale și sociale maladaptation. Din septembrie 2017, programul nu va mai fi oferit în acest format. Un nou program va intra în vigoare și să abordeze abordări psiho-educaționale și mediile educaționale care implică handicapuri. Detaliile vor fi postate pe site-ul în cursul anului universitar 2016-2017. Curriculum Cursuri tematice (21Credits): Incluziune și intervenție timpurie; Delincvență și devianță juvenilă; Deficiențe intelectuale; Copiii cu dizabilități; Autism: cercetare si interventie educationala; Abilități sociale și de adaptare și de integrare a persoanelor cu nevoi speciale, etc. Practică (21Credits) preparare Cercetare (21Credits) Electives (21Credits) Dizertație (21Credits) Mobilitate Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea, dar poate câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. www.unige.ch/exchange Oportunități de Educator în servicii specializate sau instituții pentru copii, adolescenți sau adulți cu deficiențe intelectuale, motorii, senzoriale sau multiple disabilități Educator în... [-]

Maestru în știința Mediului

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Știința Mediului este oferit prin Universitatea din Geneva, Institutul de Științe ale Mediului (ISE). ISE piscina expertiza disciplinară distincte și medii de la diferite facultăți, inclusiv Facultatea de Științe, Școala de Științe Sociale de la Geneva și Școala de la Geneva de Economie și Management. [+]

Master în Știința Mediului Master în Știința Mediului este oferit prin Universitatea din Geneva, Institutul de Științe ale Mediului (ISE). ISE piscina expertiza disciplinară distincte și medii de la diferite facultăți, inclusiv Facultatea de Științe, Școala de Științe Sociale de la Geneva și Școala de la Geneva de Economie și Management. Acest program de Master are ca scop de predare și cercetare interdisciplinară în cadrul dinamic curente și în creștere rapidă domenii de mediu, cum ar fi clima, energia, biodiversitatea apei, ecologie umană, urbanism, guvernare și sănătate. O punte aceste domenii este piatra de temelie a curriculum-ului oferit studenților - să se angajeze la o carieră de mediu sau de la cercetarea fundamentală - o abordare interdisciplinară a științelor mediului bazate pe științele naturale și științele economice, dar și sociale. In cele din urma programului de master, permit studenților să navigați în contextul profesional de mediu complex și interdisciplinare mult dincolo de abordarea sectorială obișnuită. Această înțelegere largă de domenii în domeniul științelor naturii și a științelor economice și sociale pe care le implică în managementul de mediu este o ofertă de academică unică în Elveția. MODULE SPECIALIZARE DISPONIBILE: ecosistemele și biodiversitatea societății Climatice, impactul climatice și guvernanța Dezvoltarea durabilă, urbanizare și acțiune publică ENERGIE ştiinţele apei www.unige.ch/muse Curriculum Interdisciplinaritate și imersiune (16Credits) Principii fundamentale (16Credits) Metode (16Credits) Cursuri specializate (16Credits) Electiva (16Credits) Dizertație (16Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității,... [-]

Masterat Orientul Mijlociu

Campus sau Online Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Maestrul dedicat din Orientul Mijlociu se va adânci și îmbogăți de gândire cu privire la toate aspectele legate de această regiune: istoria, cultura și geopolitica acesteia. Aceasta va studia mobilizări sociale, procesul de democratizare, stabilitate în Maghreb și Mashrek și apariția acestei zone în arte și patrimoniu. Acest Master analizează, de asemenea, influența noilor jucători, cum ar fi Turcia și țările din Golf, și se va opri economia din veniturile din petrol. [+]

Masterat Orientul Mijlociu Orientul Mijlociu este o zonă de diversitate etnică, fapt religios, economic și politic că atât complexitatea și bogăția sa. Este, de asemenea, o regiune strategică, promițătoare și vulnerabilă. Mai recent, primăvara arabă au propulsat în Orientul Mijlociu, în centrul atenției. Provocările tranziției implicate într-un context marcat de accelerarea atât la nivel național și mondial economic, politic și cultural,. Maestrul dedicat din Orientul Mijlociu se va adânci și îmbogăți de gândire cu privire la toate aspectele legate de această regiune: istoria, cultura și geopolitica acesteia. Aceasta va studia mobilizări sociale, procesul de democratizare, stabilitate în Maghreb și Mashrek și apariția acestei zone în arte și patrimoniu. Acest Master analizează, de asemenea, influența noilor jucători, cum ar fi Turcia și țările din Golf, și se va opri economia din veniturile din petrol. Acest program oferă formare pentru studenții care doresc să se specializeze în probleme legate de Orientul Mijlociu, prin adoptarea unei abordări deschise, multidisciplinare. curriculum discipline obligatorii ale curriculum-ului de bază (30Crédits) Istoria contemporană Orientul Mijlociu regimurile politice și geopolitice din Orientul Mijlociu Est, la orientalism (e), Vest economie politică Globalizarea și culturale problemele din Orientul Mijlociu Lecții de specializare (30Crédits) Adâncire într-una sau mai multe domenii ale curriculum-ului de bază lecții opționale (30Crédits) Stagiu sau memorie (30Crédits) mobilitate Institutul oferă mobilitate la Maestrul, cu condiția ca șederea să nu depășească jumătate, având în vedere scurtimea cursul de studiu. Mobilitatea este posibilă din semestrul 3-lea. Numărul de credite este limitat la maximum 30 de credite în facultatea gazdă.... [-]

Masterat în Matematică

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în matematică este o extensie a Bachelor of Science în matematică sau în Matematică și Informatică, care oferă studenților posibilitatea de a se specializa într-unul dintre domeniile de cercetare ale secțiunii matematică (algebra, analiza, geometrie, topologie, fizica matematica, probabilitate și statistici, analiză numerică). Programul oferă două fluxuri: "Cercetare" Fluxul include cursuri avansate de specializare într-un domeniu ales; fluxul "general" permite elevilor să lărgească aria de gradul lor prin alegerea electives oferite de către alte secțiuni universitare sau departamente. Prin intermediul acestui program, elevii vor învăța să folosească instrumentele matematice care sunt acum esențiale în cercetare, industrie, economie și finanțe. [+]

Masterat în matematică Master în matematică este o extensie a Bachelor of Science în matematică sau în Matematică și Informatică, care oferă studenților posibilitatea de a se specializa într-unul dintre domeniile de cercetare ale secțiunii matematică (algebra, analiza, geometrie, topologie, fizica matematica, probabilitate și statistici, analiză numerică). Programul oferă două fluxuri: "Cercetare" Fluxul include cursuri avansate de specializare într-un domeniu ales; fluxul "general" permite elevilor să lărgească aria de gradul lor prin alegerea electives oferite de către alte secțiuni universitare sau departamente. Prin intermediul acestui program, elevii vor învăța să folosească instrumentele matematice care sunt acum esențiale în cercetare, industrie, economie și finanțe. ORIENTĂRI DISPONIBILE: Cercetare General Curriculum Cursuri obligatorii și opționale (60Credits): Electives sau cursuri avansate (40 credite) Teoria knot, optimizare, tropicale Geometrie, Bazele de matematică Finanțe Seminar, etc. Seminar (10 credite) Algebra, geometrie și combinatorică, numerice, Analiza, fizicii matematice etc. Proiectul de citire (10 credite) Permite studenților să înceapă specializat în domeniul ales pentru teza de master lor Dizertație (60Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master în matematică deschide o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: cercetarea aplicată în sectorul privat Telecomunicaţii asigurare Bănci și instituții financiare companiile farmaceutice și industria Consultanță... [-]

Masterat în Studii De Gen

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Studii de Gen propune o lectură pe bază de gen a lumii sociale și a relațiilor sale de putere. interacțiune socială între sexe este un aspect central al tuturor societăților și este, prin urmare, un accent de cercetare vitale pentru științele sociale și umane. Scopul programului de masterat este de a oferi studenților cu conceptele și instrumentele necesare pentru înțelegerea și analiza tendințelor sociale actuale dintr-o perspectivă interdisciplinară. În conformitate cu acest obiectiv, elevii sunt învățați să aplice concepte comune, să formuleze cereri de cercetare specifice pentru a explora probleme legate de gen, și să mobilizeze metodologiile diferitelor discipline. [+]

Master în Studii de Gen Master în Studii de Gen propune o lectură pe bază de gen a lumii sociale și a relațiilor sale de putere. interacțiune socială între sexe este un aspect central al tuturor societăților și este, prin urmare, un accent de cercetare vitale pentru științele sociale și umane. Scopul programului de masterat este de a oferi studenților cu conceptele și instrumentele necesare pentru înțelegerea și analiza tendințelor sociale actuale dintr-o perspectivă interdisciplinară. În conformitate cu acest obiectiv, elevii sunt învățați să aplice concepte comune, să formuleze cereri de cercetare specifice pentru a explora probleme legate de gen, și să mobilizeze metodologiile diferitelor discipline. Curriculum Cursuri obligatorii (30Credits): Gen și istorie; sociologia genului; metodologii; pe piața muncii; gen și organizații; etc. Electives (30Credits): Sociologia problemelor publice; Studii postcoloniale; gen, organisme, știință și biomedicina; migrația transnațională și de gen, relațiile rasiale și de clasă, etc. Dizertație (30Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master of Arts în Studii de Gen conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: Cercetare și predare Politicile publice privind egalitatea Resurse umane în afaceri Formare profesională și consiliere în carieră Jurnalism și publicare Managementul proiectelor privind egalitatea în întreprinderi ONG-urile asociatii ADMINISTRARE Criteriile de admitere O diplomă... [-]

Master In Managementul Averilor

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Wealth Management combină un curriculum orientat spre profesional cu pregătire teoretică și metodologică solidă. Aceasta combinatie este esențială pentru a dobândi cunoștințe aprofundate atât de gestionare a averii și a sectorului financiar, în general, și de a contribui la evoluția acestora, în special prin cercetare. Programul este alcătuit din module care permit studenților să dezvolte cunoștințe cuprinzătoare în managementul riscului, selectarea și evaluarea activelor financiare, finanțe internaționale și bancare și dreptul financiar. [+]

Master în Managementul Wealth Master în Wealth Management combină un curriculum orientat spre profesional cu pregătire teoretică și metodologică solidă. Aceasta combinatie este esențială pentru a dobândi cunoștințe aprofundate atât de gestionare a averii și a sectorului financiar, în general, și de a contribui la evoluția acestora, în special prin cercetare. Programul este alcătuit din module care permit studenților să dezvolte cunoștințe cuprinzătoare în managementul riscului, selectarea și evaluarea activelor financiare, finanțe internaționale și bancare și dreptul financiar. Curriculum Cursuri obligatorii (60Credits): 5 module de bază pentru a alege de la Electives (60Credits) Cursul de formare (60Credits): Wealth Management și Drept în practică Dizertație (60Credits) Mobilitate masteranzi de la GSEM poate merge pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din semestrul al treilea lor. Acestea pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Absolvenți găsesc de lucru în toate sectoarele, atât în ​​Elveția, cât și în străinătate. Având în vedere natura economiei de la Geneva, oportunitățile sunt de obicei găsite în sectorul bancar, instituțiile financiare, fiduciaries, firme de consultanță, societățile de asigurare, locale și de producție internaționale, companii internaționale de tranzacționare (de comercializare de exemplu, produse de bază, de distribuție a produselor), internaționale sau organizații globale (de exemplu, ICRC , ICNUR, OMC) și administrație publică. Criteriile de admitere www.unige.ch/gsem/master/gemwem Aplicații Termen limită: 28 februarie 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

Master In Managementul Public

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Management Public o abordare interdisciplinară, europeană și bazată pe plan internațional, permite studenților să stăpânească principiile și instrumentele pentru gestionarea eficace și eficientă a organizațiilor și a politicilor publice. Se analizează în mod critic recalibrarea actual al rolului statului și diferitele propuneri de reformare a Guvernului, liberalizarea serviciilor publice și privatizarea companiilor publice. Elevii pot face, de asemenea, o destinație de plasare de muncă în locul unei disertație. [+]

Master în Management Public Master în Management Public o abordare interdisciplinară, europeană și bazată pe plan internațional, permite studenților să stăpânească principiile și instrumentele pentru gestionarea eficace și eficientă a organizațiilor și a politicilor publice. Se analizează în mod critic recalibrarea actual al rolului statului și diferitele propuneri de reformare a Guvernului, liberalizarea serviciilor publice și privatizarea companiilor publice. Elevii pot face, de asemenea, o destinație de plasare de muncă în locul unei disertație. CONCENTRAȚII DISPONIBILE: administrare Comunicare politică politicile sociale Europa și relații internaționale Curriculum Cursuri obligatorii (60Credits): ordine publică comparată; finanțele publice; economia publică; economia politică comparativă; elaborarea legislației; studii comparative ale agențiilor guvernamentale, etc. Cinci concentrații disponibile (60Credits): Management: Supravegherea administrativă; evaluarea politicilor publice Concentrarea în relațiile Europei și internaționale: Teoria integrării economice europene; ontroduction la Drept European Concentrarea în politica socială: Economie de sănătate; gestionarea regimurilor de securitate socială Concentrarea în Comunicare politică: Comunicare organizatorică și comunicarea de criză; comunicare politică: probleme, strategii și profesii Servicii știință: Probleme sociale și juridice în domeniul informaticii; interfete pentru servicii plasarea dizertație sau locul de muncă (60Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din semestrul al treilea lor, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Un Master of Management Public conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: Administrația publică la nivel european... [-]

Master în Chimie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Chimie oferă cursuri de formare avansată în domeniul chimiei analitice, chimie materiale, chimie minerale, chimie organică și bio-organice, și chimie fizică. Folosind tehnici de laborator moderne, elevii învață să sintetizeze molecule noi, care pot fi utilizate în industrie și alte sectoare. Programul prevede, de asemenea, de formare în domenii cum ar fi spectroscopie și chimia de calcul și oferă studenților cu expertiza necesară pentru a dezvolta metode pentru identificarea de noi substanțe. De asemenea, elevii fac un stagiu de muncă într-un laborator de chimie și scrie un document cuprinzător de cercetare finală. [+]

Master în Chimie Master în Chimie oferă cursuri de formare avansată în domeniul chimiei analitice, chimie materiale, chimie minerale, chimie organică și bio-organice, și chimie fizică. Folosind tehnici de laborator moderne, elevii învață să sintetizeze molecule noi, care pot fi utilizate în industrie și alte sectoare. Programul prevede, de asemenea, de formare în domenii cum ar fi spectroscopie și chimia de calcul și oferă studenților cu expertiza necesară pentru a dezvolta metode pentru identificarea de noi substanțe. De asemenea, elevii fac un stagiu de muncă într-un laborator de chimie și scrie un document cuprinzător de cercetare finală. Curriculum Electives și plasare de muncă (60Credits): Electives (44 credite) Spectroscopice Metode avansate; Bioanorganică și Supramoleculara Chimie; Bioorganica Chimie; Sinteza de produse naturale; Termodinamicii statistice; Chimie computațională; Rezonanță magnetică nucleară; Spectrometrie de masa etc. 44 credite plasamente de cercetare Stagiile (16 credite) proiect de cercetare și disertație (60Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master in chimie conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: Guvernamentale si laboratoare private analize biomedicale Controlul și asigurarea calității Dezvoltarea de noi materiale Protectia mediului Cu valoare adăugată ridicată chimie fină siguranță și igienă la locul de muncă Produse cosmetice și... [-]

Master în Fizică

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Fizică oferă pregătire avansată în fizică. Acesta include specializări în domenii cum ar fi fizica particulelor, fizica materiei condensate, fizica teoretică, fizica aplicata, astronomie si astrofizica. Destinațiile de plasare a programului și de lucru oferă elevilor posibilitatea de a lucra cu instituții prestigioase, inclusiv CERN, ESA și NASA. Prin intermediul programului, elevii dobândesc atât o fundație solidă în fizică și expertiza modernă în domeniul lor de specializare. Programul duce la o carieră în domenii cum ar fi cercetarea, predarea și industrie, și dezvoltă abilități de modelare, care sunt foarte apreciate, inclusiv în economie și sectorul financiar. [+]

Master în Fizică Master în Fizică oferă pregătire avansată în fizică. Acesta include specializări în domenii cum ar fi fizica particulelor, fizica materiei condensate, fizica teoretică, fizica aplicata, astronomie si astrofizica. Destinațiile de plasare a programului și de lucru oferă elevilor posibilitatea de a lucra cu instituții prestigioase, inclusiv CERN, ESA și NASA. Prin intermediul programului, elevii dobândesc atât o fundație solidă în fizică și expertiza modernă în domeniul lor de specializare. Programul duce la o carieră în domenii cum ar fi cercetarea, predarea și industrie, și dezvoltă abilități de modelare, care sunt foarte apreciate, inclusiv în economie și sectorul financiar. ORIENTĂRI DISPONIBILE: Astronomie și astrofizică fizica aplicată fizica materiei condensate Particulelor si fizica nucleara fizica teoretică Curriculum cursuri de specializare și electives, seminarii, lucru desigur (60Credits) Dizertație (60Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master in Fizica conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: Industrie administrare finanțe Aplicații medicale Meteorologie Climatologie, energie și mediu aplicațiile Cercetare Predarea, etc. Criteriile de admitere O diplomă de licență în fizică, sau un grad echivalent. Aplicații Termen Limită: 30 aprilie 2017 * (28 februarie 2017 pentru solicitanții care au nevoie de o viză în conformitate cu... [-]

Master în Matematică și Informatică

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master in Matematica si Informatica ia o privire în profunzime, la diferite domenii ale matematicii, integrând o componentă considerabilă cu privire la programarea și a noilor tehnologii informatice. Programul stabilește legături concrete între diferitele teorii și metodologii unice la matematică și informatică. Studenții sunt introduse pentru subiecte cum ar fi modelarea, simularea, managementul informațiilor, proiectarea bazelor de date și de securitate multimedia. [+]

Master în Matematică și Informatică Master in Matematica si Informatica ia o privire în profunzime, la diferite domenii ale matematicii, integrând o componentă considerabilă cu privire la programarea și a noilor tehnologii informatice. Programul stabilește legături concrete între diferitele teorii și metodologii unice la matematică și informatică. Studenții sunt introduse pentru subiecte cum ar fi modelarea, simularea, managementul informațiilor, proiectarea bazelor de date și de securitate multimedia. Curriculum Cursuri obligatorii și opționale (60Credits): Studenții trebuie să ia 12 cursuri de lungă semestru, inclusiv cel puțin 4 în matematică și 4 în informatică. Integrarea geometrică, The Ising Modelul, teoria numerelor, teoria Knot, Lie algebre, probabilist algoritmi, algoritmi paraleli, bioinformatica, Data Mining, Securitate Multimedia, etc. Dizertație (60Credits) Mobilitate Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. Ele se pot efectua, de asemenea, de cercetare în afara universității, sub supravegherea unui membru al facultății, sau de a face un stagiu de muncă într-un laborator extern de conducere, în scopul de a finaliza gradul de Master lor. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master of Science în Matematică și Informatică conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, inclusiv: cercetarea aplicată în sectorul privat Telecomunicaţii asigurare Bănci și instituții financiare companiile farmaceutice și industria Consultanță cercetare academică (doctorat, post-doctorat) Predarea, etc. Criteriile de admitere O diplomă de licență în matematică sau în Matematică și Informatică, sau un grad considerat echivalent pentru revizuirea cererii. Aplicații Termen Limită: 30 aprilie 2017 * (28 februarie 2017 pentru solicitanții care au... [-]

Master în Socio-economie

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în socio-economice permite studenților să se cunoască bine concepte și instrumente care să le permită să examineze critic interacțiunile dintre societate și economie atât la nivel structural și procedural în vederea optimizării acestor interacțiuni. Studenții se pot specializa în probleme sociale și spațiale, aspecte legate de dezvoltare și inegalități nord-sud, studii bazate pe populație, politici sociale, inegalități în perspectivele pieței forței de muncă sau de gen. Programul pune accentul pe legătura dintre teorie și practică prin cercetare (disertație) sau prin punerea abilitățile elevilor la încercare, deoarece se deplasează dintr-un academic pentru setarea profesională (loc de muncă). [+]

Master în socio-economice Master în socio-economice permite studenților să se cunoască bine concepte și instrumente care să le permită să examineze critic interacțiunile dintre societate și economie atât la nivel structural și procedural în vederea optimizării acestor interacțiuni. Studenții se pot specializa în probleme sociale și spațiale, aspecte legate de dezvoltare și inegalități nord-sud, studii bazate pe populație, politici sociale, inegalități în perspectivele pieței forței de muncă sau de gen. Programul pune accentul pe legătura dintre teorie și practică prin cercetare (disertație) sau prin punerea abilitățile elevilor la încercare, deoarece se deplasează dintr-un academic pentru setarea profesională (loc de muncă). CONCENTRARE DISPONIBILE: Demografice Curriculum Cursuri obligatorii (33Credits): Provocările economice ale globalizării; Analiza demografică, dezvoltarea umană, sărăcia și inegalitatea; metodologia de cercetare, socio-economia politicilor sociale etc. Alte cursuri și opționale (33Credits): Probleme sociale și spațiale; Finante publice; Istoria lumii corporative; etică de afaceri; migrație și dezvoltare, etc. plasarea dizertație sau locul de muncă (33Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Nici teza, nici raportul de stagiu poate fi înlocuit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Master în socio-economice conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: administrare și instituții internaționale locale, naționale sau ONG-uri și, mai general, asociațiile din cadrul economiei sociale și a solidarității Sectorul privat: responsabilitate socială și de mediu și interculturale dimensiuni Scoli gimnaziale... [-]

Master în Studii Europene

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Studii Europene are trei orientări pentru a alege de la: "CULTURI SI SOCIETATI", "economia, politica și societăți" și "instituții și firme de avocatură". Pentru a finaliza studiile lor, elevii aleg între un stagiu sau o teză. Cursul face parte dintr-o abordare profesionalizare, cu un raport de plasare pe experiența acumulată în timp ce memoria se pregătește pentru cercetarea academică. [+]

Master în Studii Europene Master în Studii Europene are trei orientări pentru a alege de la: Orientation "CULTURI ȘI SOCIETĂȚILOR" se potrivește direct în moștenirea fondatorului Institutului European, Denis de Rougemont, pentru care cultura a fost esențială în procesul de construcție europeană. Subliniind diversitatea surselor culturale ale Europei, istoria bogată și, prin urmare, timp îndelungat în construcția europeană, această orientare include cursuri în istorie, istoria ideilor, precum și lecții diferite subliniind dimensiuni ale culturii europene: literatură, film, relații interculturale, cosmopolitismul. ORIENTARE "ECONOMIE, POLITICA SI FIRME" oferă lecții de științe politice, sociologie și economie. Pe lângă cursurile instituțiilor Uniunii Europene (UE), politicile interne, raportarea către cetățeni, problemele mass-media și de securitate, această abordare pune accentul mai mult pe dimensiunile internaționale ale UE. În domeniul economic, există învățături originale privind relațiile economice dintre Europa și restul lumii, în special cu țările în curs de dezvoltare. ORIENTAREA "ȘI DREPT FIRME INSTITUȚIILE" subliniază rolul important al legii în procesul de integrare europeană. Fundației, producția, principiile și punerea în aplicare a legislației europene sunt coloana vertebrală a acestei orientări. În contextul integrării europene, legea pare să preceadă societatea europeană. Coexistența companiilor naționale și a legislației lor respective cu o lege europeană supranațională problematizați problema dintr-o perspectivă interdisciplinară. Pentru a finaliza studiile lor, elevii aleg între un stagiu sau o teză. Cursul face parte dintr-o abordare profesionalizare, cu un raport de plasare pe experiența acumulată în timp ce memoria se pregătește pentru cercetarea academică. curriculum învățături comune de bază 3 direcții (30Crédits) Cultura europeană Istoria Europei... [-]

Master în Tehnologii Avansate De învățare și Predare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Tehnologii avansate de învățare și de predare este conceput pentru a preda elevilor cum să folosească noile tehnologii în domeniul educației. Acesta se concentrează pe analiza și proiectarea mediilor de învățare computerizate, precum și gestionarea proiectelor pedagogice și de e-learning multimedia. Elevii pot face una sau mai multe destinații de plasare de muncă. [+]

Master în Tehnologii avansate de învățare și de predare Master în Tehnologii avansate de învățare și de predare este conceput pentru a preda elevilor cum să folosească noile tehnologii în domeniul educației. Acesta se concentrează pe analiza și proiectarea mediilor de învățare computerizate, precum și gestionarea proiectelor pedagogice și de e-learning multimedia. Elevii pot face una sau mai multe destinații de plasare de muncă. Curriculum Cursuri obligatorii (66Credits): științele și tehnologiile informației și comunicațiilor; jocuri pedagogice; vizuale comunicare media și e-learning; Ușor de utilizat și un design ergonomic; Metodologia de cercetare pentru tehnologii de educație etc. Electives (66Credits) Stagiu (66Credits) Dizertație (66Credits) Mobilitate Elevii pot merge pe schimb, indiferent de cât de multe credite au finalizat la Facultatea. Elevii pot câștiga până la 30 de credite în timp ce pe schimb. www.unige.ch/exchange Oportunități de Predare și formare: șef de centre de formare, instructor de e-learning, formator TIC, șef al TIC în instituțiile de învățământ; inginerie Educație: dezvoltator multimedia, curs de designer; cercetător academic; Ergonomist, expert corporativ NTIC, webmaster, manager de comunitate, etc. Criteriile de admitere O licenta de studii sau grad echivalent. Merit pe bază de admitere. Pentru mai multe informații: tecfalabs.unige.ch/maltt/futurs-etudiants/admission Aplicații Termen Limită: 30 aprilie 2017 (28 februarie 2017 pentru solicitanții care au nevoie de o viză în conformitate cu reglementările Confederației Elvețiene) Termen limită pentru depunerea candidaturilor: 15 iunie 2017. Cererile trebuie trimise către dna Aline Meyer, Academic Consilier www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

Master în Traducere

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Această declarație a oferă o gamă largă de cursuri care acoperă cele mai importante aspecte ale teoriei și practicii în domeniul traducerii. Subiectele se referă atât la cercetarea de bază și cercetarea aplicată, în perspectivă profesională și metodologică. Specializarea în traducere permite studenților să stăpânească principalele abordări teoretice la traducere și conducând astfel o reflecție structurată pe procesele implicate în actul translativ și realitatea empirică a traducerilor publicate. Această afirmație se pregătește în esență, studenții pentru cariere legate de cercetarea științifică și învățământul universitar. [+]

Masterat în traducere Master în traducere are patru intrari pentru a alege de la: TRANDUCTION SPECIALIZATA Această declarație se adresează traducerea textelor economice, juridice (literare și științifice / tehnice pentru unele limbi). domenii de specialitate, inclusiv în drept și economie, ocupă un loc foarte important. Această declarație are ca scop îmbunătățirea formării de traducere în contextul practicii profesionale. Obiectivul său general presupune dezvoltarea abilităților (textuale, tematice, strategice, sociolingvistică și tehnologie) necesare pentru punerea în aplicare a strategiilor de traducere adecvate fiecărei situații de comunicare, în conformitate cu standardele de calitate practicate în profesie. Acest program de trenuri de traducători profesioniști se pot traduce în textele lor limbă și cultură generală native și a documentelor de specialitate. Aceasta conduce la multe oportunități la nivel național și internațional. TRADUCERE SPECIALITATE - TRADUCERE ORIENTATION JURIDIC Această declarație folosește aceleași metode ca și cele ale cuvintelor "traducerii specializate", dar cu o anumită adâncime în traducere legală. Pentru această referință, accesibilă studenților, cu una sau două limbi pasive trebuie să achiziționeze 60 de credite în traducere juridice și de drept, printre cele oferite în Master în traducere. Diferitele componente ale acestor cursuri oferă o abordare sistematică în fiecare pereche de limbi, problemele de text și traducere de contexte juridice reprezentative ale practicii profesionale. TRADUCERE Această declarație a oferă o gamă largă de cursuri care acoperă cele mai importante aspecte ale teoriei și practicii în domeniul traducerii. Subiectele se referă atât la cercetarea de bază și cercetarea aplicată, în perspectivă profesională și metodologică. Specializarea în traducere... [-]

Master în învățământul Special, Concentrarea în Educația Specială Copilărie Timpurie

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Educație Specială, Concentrarea în educația timpurie Specială este un program comun între Universitatea din Geneva și profesor de colegiu Training Vaud Canton. Acesta oferă o formare de bază cu privire la modul de a oferi un sprijin preventiv și educativ pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 6 a căror dezvoltare este periclitată, modificată sau afectată și să intervină în mod corespunzător în setările familiale sau sociale. Programul oferă instruire teoretică și practică solidă printr-o serie de cursuri de bază în învățământul special precum și psihologie, medicină, sociologie și drept componente relevante pentru educația specială timpurie. [+]

Master în Educație Specială, Concentrare în educație timpurie copilarie Specială Master în Educație Specială, Concentrarea în educația timpurie Specială este un program comun între Universitatea din Geneva și profesor de colegiu Training Vaud Canton. Acesta oferă o formare de bază cu privire la modul de a oferi un sprijin preventiv și educativ pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 6 a căror dezvoltare este periclitată, modificată sau afectată și să intervină în mod corespunzător în setările familiale sau sociale. Programul oferă instruire teoretică și practică solidă printr-o serie de cursuri de bază în învățământul special precum și psihologie, medicină, sociologie și drept componente relevante pentru educația specială timpurie. Curriculum-ul este conceput pentru a răspunde provocărilor educației speciale copilăriei timpurii, în primul rând prin intermediul cât mai curând posibil, intervenția cu copiii și familiile lor, ca un mijloc de prevenire și de incluziune socială; analiză cuprinzătoare a contextului fiecărei situații în parte; o abordare interdisciplinară; un sistem de rețea axat în principal pe lucrul cu familiile; și un cadru teoretic solid, care permite studenților să evalueze proiectele instituționale și individuale, metodele folosite și criteriile de evaluare a măsurilor puse în aplicare. Curriculum Teoria (18Credits): educație incluzivă Cooperarea-mamă profesionale educația timpurie și dezvoltare atipică Practică (18Credits): Stagiu sa concentrat asupra copilului și a familiei sale Stagiu axat pe "copil și comunitate" Aplicarea și utilizarea metodelor de evaluare și intervenție, aprobate Seminar de integrare (18Credits): Rețelele și resurse Conștientizarea de contexte educaționale specifice și situații practica reflexivă și decentrare preparare Cercetare (18Credits)... [-]

Master în științe Politice

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în OPINIA Știința este o extensie naturală a Licențiat în Științe Politice. Acesta este conceput pentru a consolida formarea dobândite la nivel de licență, pentru a dezvolta abilități de cercetare în domeniul științei politice și pentru a pregăti studenții pentru următoarea etapă a dezvoltării lor profesionale, fie că aleg să intre pe piața forței de muncă sau de a urma o carieră academică. Programul oferă patru concentrații care constau dintr-o parte din cursuri în două arii tematice care sunt luate în cursul primului an și sunt obligatorii pentru studenții din concentrația relevantă. Elevii pot face, de asemenea, un loc de muncă. [+]

Master în Științe Politice Master în OPINIA Știința este o extensie naturală a Licențiat în Științe Politice. Acesta este conceput pentru a consolida formarea dobândite la nivel de licență, pentru a dezvolta abilități de cercetare în domeniul științei politice și pentru a pregăti studenții pentru următoarea etapă a dezvoltării lor profesionale, fie că aleg să intre pe piața forței de muncă sau de a urma o carieră academică. Programul oferă patru concentrații care constau dintr-o parte din cursuri în două arii tematice care sunt luate în cursul primului an și sunt obligatorii pentru studenții din concentrația relevantă. Elevii pot face, de asemenea, un loc de muncă. POSIBILE: CONCENTRAȚII acțiunea publică și guvernanța pe mai multe niveluri Mobilizarea politică și comunicare teoria politică Relatii Internationale Curriculum Cursuri obligatorii (30Credits): Cursuri tematice și metodologice Cursuri tematice (30Credits): plasare de lucru este posibil Dizertație (30Credits) Mobilitate studenții de master li se permite să meargă pe schimbul pentru un semestru. Elevii pot merge la schimb încă din al doilea semestru, dar pot câștiga mai mult de 30 de credite la o altă universitate. Teza de doctorat nu poate fi substituit. www.unige.ch/exchange Oportunități de Un Master în științe Politice conduce la o serie de oportunități atât în ​​Elveția, cât și în străinătate, în: Bancare și de asigurări Imprimare, audio-vizuale și electronice mass-media Comunicații Relatii publice Resurse umane administrația publică la nivel federal, cantonal sau local elvețian organizaţiile internaționale ONG-urile Societate civila cercetare academică și de predare Criteriile de admitere O diplomă de licență în științe... [-]

MA în Conference Interpretariat

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Master în Conferința Interpretariat are ca scop formarea interpreților viitoare conferință pentru interpretare simultană și consecutivă. De formare, de asemenea, se concentrează pe procedura parlamentară, terminologia de conferințe, organizațiile internaționale și teoria interpretării. Gama de limbi oferite permite elevilor să aleagă combinații relevante în raport cu lumea muncii. Formare este oferit în formă hibrid: cursuri traditionale si coaching distanta pe portalul Departamentului de interpretare. Utilizarea celor mai noi tehnologii de comunicare se pregătește în mod ideal, viitorii interpreți la cerințele actuale ale profesiei. [+]

Master în Conferința Interpretariat Master în Conferința Interpretariat are ca scop formarea interpreților viitoare conferință pentru interpretare simultană și consecutivă. De formare, de asemenea, se concentrează pe procedura parlamentară, terminologia de conferințe, organizațiile internaționale și teoria interpretării. Gama de limbi oferite permite elevilor să aleagă combinații relevante în raport cu lumea muncii. Formare este oferit în formă hibrid: cursuri traditionale si coaching distanta pe portalul Departamentului de interpretare. Utilizarea celor mai noi tehnologii de comunicare se pregătește în mod ideal, viitorii interpreți la cerințele actuale ale profesiei. virtualinstitute.fti.unige.ch Fiecare candidat trebuie să aleagă o combinație lingvistică de 2, 3 sau 4 limbi din germană, arabă, spaniolă, franceză, italiană, engleză și rusă. Combinația limbă include o limbă maternă sau cultură, la care se adaugă sau o altă limbă activă sau două / trei limbi, dintre care una poate fi activă, celălalt pasiv. Alegerea combinației depinde de nivelul de competență lingvistică (activă sau pasivă) a candidatului. limbi de predare Franceză, engleză și limbi ale combinației alese de către student. curriculum lecții tematice (80Crédits) organizații internaționale, procedură parlamentară și terminologie Prelegeri în teoria interpretării Interpretarea generală consecutivă interpretare consecutivă formare supervizate pentru interpretare consecutivă interpretare generală simultană Interpretarea tehnică simultană interpretarea simultană formare supervizate pentru interpretarea simultană Memorie (80Crédits) perspectivele profesionale Predare emis FTI deschide ușa pentru multe oportunități atât în ​​sectorul public decât în ​​sectorul privat. După formare, elevii din sectorul de interpretare a constatat ocuparea forței de muncă sau de a stabili ei înșiși interpreți independenți în domeniul activităților foarte mari.... [-]

MA în Studii Africane

Campus Cu normă întreagă 4 semestre February 2018 Elveţia Geneva

Africa este în curs de schimbări profunde. Fie că este vorba economic, social, de mediu, demografice sau politice, societățile africane se schimbă rapid, iar acest Master oferă perspectiva necesară pentru a înțelege aceste schimbări în toată complexitatea lor. Curriculum-ul se distinge prin interdisciplinare sale, la interfața dintre științele sociale, științele naturale și umane. Acesta oferă, de asemenea, o perspectivă pe termen lung, și își propune să studieze Africa, nu în mod izolat, ci în interacțiunile sale cu restul lumii. [+]

Master în Studii africane Africa este în curs de schimbări profunde. Fie că este vorba economic, social, de mediu, demografice sau politice, societățile africane se schimbă rapid, iar acest Master oferă perspectiva necesară pentru a înțelege aceste schimbări în toată complexitatea lor. Curriculum-ul se distinge prin interdisciplinare sale, la interfața dintre științele sociale, științele naturale și umane. Acesta oferă, de asemenea, o perspectivă pe termen lung, și își propune să studieze Africa, nu în mod izolat, ci în interacțiunile sale cu restul lumii. Maestrul începe cu un curriculum de bază interdisciplinar. Dupa primul semestru, studenții pot alege între două domenii de specializare: "Mediul și Societățile", axat pe provocările de mediu și modul în care acestea au influențat și influențează viața socială; "state, companii și dezvoltare", în cazul în care se va concentra asupra statelor de formare, deoarece epocii coloniale și rolul lor în probleme de dezvoltare la diferite scări. Geneva, cu său web organizațiilor internaționale, este un loc unic pentru a studia aceste dinamici. Acest Master pune, de asemenea, un accent deosebit pe teren, iar studenții se vor bucura de schimburi cu universitățile partenere din Africa de la Universitatea din Geneva. Pentru a finaliza studiile lor, elevii vor alege între opțiunea "cercetare", inclusiv munca de teren și o disertație, și "profesionalizare" opțiune, ceea ce va avea ca rezultat un stagiu de câteva luni și un loc de muncă stagiu. curriculum discipline obligatorii ale curriculum-ului de bază (36Crédits) Istoria preistorie și pre-coloniale din Africa Istoria coloniale din Africa mediu economie politică... [-]