USI Università della Svizzera italiana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

USI este o universitate tânără și agilă, care oferă studenților săi o educație de calitate și o experiență de studiu îmbunătățitoare . Facultatea internațională îi învață pe studenți cu o abordare interdisciplinară, antrenantă și interactivă, lăsând loc unei aplicații practice.

Calitatea curriculei de studiu este completată de dimensiunea redusă a USI , de mediul său cosmopolit și de cultura sa informală și dinamică.

Aceste elemente fac USI un centru de oportunități deschise lumii, unde studenții se pot angaja într-un dialog direct cu profesorii lor și își definesc calea educațională, descoperă orizonturi neașteptate și îmbrățișează carierele internaționale .

118778_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

De ce USI

Șapte motive pentru alegerea USI :

 1. Calitatea sistemului universitar elvețian
 2. Facultatea internațională
 3. Conducând învățământul interdisciplinar
 4. Raportul profesor / elev 1 - 8
 5. Legaturi puternice cu lumea afacerilor
 6. Structura flexibilă, deschisă schimbului de idei
 7. Mediu internațional, dinamic și primitoare

Misiune

Pe baza Legii care reglementează Universitatea della Svizzera Italiana, misiunea USI constă din:

 • Asigurarea unei educații de calitate.
 • Efectuarea de cercetări științifice relevante la nivel internațional.
 • Contribuind la dezvoltarea regiunii, permițând transferul de cunoștințe, inovație, antreprenoriat și dezbateri culturale și științifice în domeniile lor de competență.

În îndeplinirea misiunii sale, USI se inspiră din trei valori principale: calitate, deschidere și responsabilitate .

Dies Academicus

Dies academicus este sărbătoarea anuală a Universității , un moment important pentru a împărtăși și a afla despre USI și evoluțiile sale.

Datele includ o adresă oficială a Rectorului și discursuri ale vorbitorilor invitați, din interiorul și dincolo de USI . Este, de asemenea, o ocazie de a primi la USI Rectorii de la alte universități, de a acorda Doctoratul de Onoare, de a numi Membrii Onorabili ai Universității și de a acorda Premiul Credit Suisse pentru cea mai bună învățământ, care recompensează cel mai bun profesor al unuia dintre USI Facultăți (în schimb).

Următorul Dies academicus ( 24th ): 9 mai 2020 .

Parteneriate

USI colaborează cu un număr de entități internaționale, naționale și regionale în activitățile sale de educație, cercetare și diseminare a cunoștințelor.

Proiectele de cercetare, programele de studii, programele de doctorat și programele de mobilitate, în cooperare cu universitățile și centrele de cercetare din Elveția și din alte părți, sunt asociate cu studii aplicate, proiecte de teren realizate de studenți, alte inițiative educaționale (cum ar fi stagii) și întreprinderi din Elveția și din străinătate.

În mediul academic, rețeaua USI se bazează pe:

 • o serie de acorduri-cadru (în special privind educația și mobilitatea);
 • coordonarea sau participarea la platforme de cercetare , cum ar fi PASC, Centrele Naționale de Competență în Cercetare (NCCR) și Centrele de competențe elvețiene pentru cercetarea în domeniul energiei;
 • și mai ales rețelele științifice ale cercetătorilor individuali , care comunică și colaborează cu colegii din întreaga lume asupra proiectelor și publicațiilor și ca parte a asociațiilor și simpozioanelor științifice.

Locații

Lugano

Università della Svizzera italiana - Campus Lugano

Address
Università della Svizzera italiana

via Buffi 13

CH-6900 Lugano, Ticino, Elveţia
Număr de telefon
+41 58 666 40 00

Mendrisio

Academy of Architecture – Mendrisio Campus

Address
Università della Svizzera italiana
Academy of Architecture, Largo Bernasconi 2
CH-6850

Mendrisio, Ticino, Elveţia
Număr de telefon
+41 58 666 50 00

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe