USI Università della Svizzera italiana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Università della Svizzera italiana (USI) , Cunoscută și sub denumirea de Universitatea din Lugano , este o universitate de limbă italiană și engleză, care cuprinde cinci facultăți: arhitectură din campusul Mendrisio; Științe ale Comunicării, Economie, Medicină și Informatică în campusul din Lugano. USI este activă în multe domenii inovatoare de cercetare și participă la numeroase rețele naționale și internaționale de cercetare. Încurajarea schimbului și contactul cu profesiile și absolvenților săi, USI oferă, de asemenea absolvenții săi cu orientare în carieră, asigurând o tranziție lină la locul de muncă.

Cu mai mult de jumătate din 3000 actuali studenți și profesori care vin din străinătate sale și de cele mai multe programe de master predate în limba engleză, USI a crescut într-o instituție academică multilingvă cu mare amploare internațională. Dimensiunea lui USI mici, de mare profesor-la-studenți raportul său, integrarea diferitelor discipline, precum și infrastructura tehnică și IT de calitate superioară alcătuiesc condițiile ideale pentru studiu și de cercetare într-un mediu cosmopolit și multicultural.

Università della Svizzera a fost infiintata in italiana 1996 si este sprucing pentru o noua provocare, o etapă crucială pentru viitorul său. USI tânăr este receptiv la tot felul de oportunități de a explora și de pionier. Este dispus să-și asume îmbogățirea noi inițiative; liber să propună strategii pentru a face față provocărilor cu care se confruntă oamenii moderni: mediu, economie, societate, și noile tehnologii.

USI iese în evidență în peisajul academic elvețian pentru programele sale de predare originale, atât la nivel de licență și masterat. Acestea sunt informate de motive regionale și istorico-culturale, ci în mod egal de către un inspirat disponibilitatea de a acționa asupra reformelor implementate în prezent în învățământul superior. Uita-te la Academia de Arhitectura si Facultatea de Economie: crearea lor a fost pe deplin justificată, fostul printr-o tradiție strălucitoare veche de secole, iar acesta din urmă prin puterea centrului financiar din Lugano, cu rezonanta sale la nivel național și la nivel mondial. Apoi uita-te la Facultatea de Științe ale Comunicării, unica de acest gen din Elveția, și Facultatea de Informatică, pe drumul său de a deveni al treilea centru de excelență în Elveția, după cele două Federal Institute of Technology.

Combinată cu poziția sa privilegiată geografică - USI acționând ca o punte de legătură între sud (Lombardia) și nord (restul Elveției peste Alpi) - aceste alegeri universitatea noastră oferă o identitate proprie. USI se caracterizează printr-un număr în continuă creștere de studenți, tot mai mare succes în cercetare și mixul internațional al actorilor săi (cea mai mare proporție în Elveția), dacă studenții, de cercetare și asistenții de doctorat, sau profesori.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru Al Artelor în Limba, Literatura și Civilizația Italiană

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master în literatura italiană și civilizația italiană este oferit de Institutul de Studii italiene (ISI) din cadrul Universității din Elveția italiene, USI, cu sediul în Lugano. Programul de studiu full-time cuprinde 120 ECTS pentru o durată obișnuită de doi ani. Corespunde "+2" în sistemul Bologna și este echivalent cu gradul de masterat. Un acord semnat 04 aprilie 2011, include, de asemenea, echivalența dintre Master of Arts în "Limbă, literatură și civilizație italiană" a Universității și o diplomă de Master în "Filologie modernă. Științele literatura, teatru și cinema ", de la Universitatea din Pavia, și, prin urmare, permite absolvenților de USI Maestru de acces la competiții publice italiene. [+]

Maestrul este împărțit în trei arii tematice principale: Limba Italiană / Italiană și comparată Literatura / Artă, Istorie și civilizație, într - un curs de formare „holistică“ , care favorizează întâlnirea în general profesat cunoștințe în diferite domenii, separate prin limite disciplinare. literatura italiană, tema centrală este atât propusă în comparație constantă cu contextul civilizației în care este produsă și studiată.

Facultatea include specialiști recunoscuți pe plan internațional și de prestigiu a afirmat în cercetare. Învățarea este favorizată de vorbitori de limbă italiană, deschis pentru multilingvism, precum și condițiile de studiu ideale la Universitatea din Italian Elveția. Calea identifică mai multe oportunități profesionale, în plus față de orice oportunitate de a continua cu un doctorat: predarea limbii italiene, limbă și civilizație, în școlile din Elveția, și în afara acesteia ; bibliotecar și arhivar pentru biblioteci și arhive; cunoașterea metodelor și tehnicilor de conservare a operelor de artă și patrimoniu pentru gestionarea Muzeelor ​​și moștenirea „memoriei colective“.... [-]


MA in Public Management and Policy

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

[+]

evenimentele economice recente pe plan mondial au plasat, de asemenea, sectorul public înapoi în centrul sistemelor socio-economice.

[-]

Ma în Turismul Internațional

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master în Turism Internațional urmărește să răspundă la această provocare și oferă un program care merge dincolo de accentul limitat de cursuri de masterat profesionale, propunând în schimb o transversală și o abordare multidisciplinară la nivel universitar. [+]

Având dezvoltat foarte rapid în ultimele decenii, turismul internațional a devenit una dintre industrii majore ale economiei mondiale.

În 2012, turismul internațional a lovit un record de mare ca pentru prima dată în mai mult de un miliard de turiști au călătorit la nivel internațional într-un singur an. Conform Organizației Mondiale a Turismului (OMT), turismul și industria ospitalității generează 9% din PIB-ul mondial și aproximativ 10% din totalul locurilor de muncă mondială.

Cu toate acestea, gestionarea turismului internațional necesită un angajament serios: este o provocare și trebuie să ia în considerare o varietate de economii diferite, instituții, sisteme juridice, limbi și culturi. Pentru a găsi un echilibru corect între diferitele elemente de la joc - industria turismului, turistice, comunitatea locală, mediu - antreprenori și operatorii trebuie să aibă o înțelegere excelentă a mai multor discipline (chiar destul de disparate), abilități extrem de profesionale, o strategică și vedere esențială a fenomenelor, cu un puternic simț al responsabilității.... [-]


MSc

MSc in Architecture

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Mendrisio

[+]

Limba Limba principală de predare este limba italiană. Instrucțiunea are loc în principal în limba italiană, dar cursuri în limba engleză sunt, de asemenea, oferite. Dovada de competență în limba engleză nu este necesară pentru a intra în programul de Master.

[-]

MSc in Banking and Finance

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

[+]

Solicitanții sunt încurajați (obligatoriu pentru solicitanții cu o diplomă obținută în țară în afara UE) pentru a oferi scoruri GRE / GMAT în sprijinul cererii lor.

Numărul de locuri este limitat.

[-]

MSc in Computational Science

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

[+]

Elevii pot sublinia software-ul numeric, modelare matematică, teoria deterministe și probabilistice, simularea pe calculator, sau știință de date. Absolvenții noștri sunt gata să urmeze o carieră profesională în cercetare, inginerie, calcul științific, știința datelor, date și analiză de afaceri, medicina de calcul și sisteme informaționale. Pentru teza de master, studenții pot participa la proiecte de cercetare în curs de desfășurare la ICS, The IDIDS, sau Facultatea de Informatică.

[-]

MSc in Corporate Communication

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

[+]

Virează De asemenea, procesele de identitate organizatorice în centrul de corporate branding. Prin urmare, contribuie la gestionarea capitalului reputația organizației, un factor cheie care influențează capacitatea unei organizații de a atrage resurse strategice. În acest sens, este un partener strategic al altor funcții corporative: de exemplu, în gestionarea relațiilor cu investitorii, acesta interacționează cu managerii financiari; în relațiile cu autoritățile publice și autoritățile de reglementare, colaborează cu serviciile juridice; în abordarea problemelor de identitate și a culturii corporative, parteneriate cu alte specialiști în resurse umane; în comunicarea cu clienții, colaborează cu marketing, etc. Prin urmare, specialiștii în comunicare corporativă trebuie să dobândească abilități solide de management general, în scopul de a-și îndeplini sarcinile în mod eficient.... [-]


MSc in Finance

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

[+]

Cerințele de admitere

Cerința formală de admitere la gradul de Master în Finanțe este finalizarea o diplomă de licență acordată de o universitate recunoscută în economie sau discipline conexe. candidații sunt obligați să fie pregătite în mod adecvat în domeniul economic și discipline cantitative de bază.

Solicitanții sunt încurajați (obligatoriu pentru solicitanții cu o diplomă obținută în țară în afara UE) pentru a oferi scoruri GRE / GMAT în sprijinul cererii lor.

Numărul de locuri este limitat.

[-]

MSc in Informatics

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

[+]

Conținut

învățătură De nivel superior și profesori de renume internațional predau cursuri inovatoare, cu o orientare multidisciplinară puternică și, în colaborare cu instituții de prestigiu la nivel național și internațional.

[-]

MSc in Management and Informatics

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master of Science în Management și Informatică a fost conceput pentru a oferi absolvenților dintr-o mare varietate de medii (informatica, economie, matematică, afaceri, inginerie, etc.), cu instrumentele și abilitățile necesare pentru înțelegerea tehnologiei informației complexe (IT) probleme în timp ce , în același timp, știind despre nevoile și cerințele unei organizații moderne. [+]

Master of Science în Management și Informatică a fost conceput pentru a oferi absolvenților dintr-o mare varietate de medii (informatica, economie, matematică, afaceri, inginerie, etc.), Cu instrumentele și competențele necesare pentru înțelegerea tehnologiei informației complexe (IT) probleme în timp ce , în același timp, știind despre nevoile și cerințele unei organizații moderne.

[-]

Msc In Marketing

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master în Marketing este oferit în comun de către facultățile de Științe ale Comunicării și de Economie a Università della Svizzera Italiana, USI, situat în Lugano - Elveția. [+]

Programul se întinde pe doi ani (120 credite ECTS) și este structurat pentru a permite studenților să personaliza programele lor de studiu în urma interesele lor individuale. In primul semestru elevii participa la cursuri de management general, în scopul de a dobândi elementele de bază de management. A doua și a treia semestre sunt dedicate cursuri de bază și opționale.

[-]

MSc în Gestione Dei Mass-media

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

[+]

Programul de studiu presupune, de asemenea, o analiză a proceselor de creație, producerea și difuzarea de conținut editorial de diferite tipuri: de la ziare la cărți, de la radio la televiziune și de conținut digital și on-line. Scopul nostru este de a forma profesioniști care, pe baza cunoștințelor acumulate despre aceste dinamici și factorii majori de context cultural și politic-economic, ar putea lucra în proiectarea, coordonarea si controlul proceselor de producție și ale repartiției din industria media.

Cursurile sunt structurate în diferite părți, care sunt puternic împletesc între ele. Prima parte este vorba despre obținerea referințe teoretice și metodologice, care vor permite studenților să facă față critic cu teme în ceea ce privește managementul mass-media. A doua parte formează studenții printr-o analiză în profunzime a unei selecții de beton de studii de caz pentru a înțelege situații, procesele și tendințele care modelează sectorul mass-media. A treia și ultima parte este despre a avea profesioniști și manageri de predare în clasă și împărtășirea cu elevii reflecții și experiențele lor, acumulată în timpul experiențelor lor de lucru. ... [-]


MSC în Inteligența Artificială (ai)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Inteligenta artificiala (AI) este una dintre cele mai populare zone în informatică și inginerie. AI-ul se ocupă de comportamentul inteligent, de învățare și adaptare în mașini, roboți și programe de calculator mai puțin corp. [+]

Inteligenta Artificiala (AI) este una dintre cele mai populare zone în informatică și inginerie. AI-ul se ocupă de comportamentul inteligent, de învățare și adaptare în mașini, roboți și programe de calculator mai puțin corp. AI-ul este peste tot: motoarele de căutare îl folosesc pentru a îmbunătăți răspunsurile la întrebări, să recunoască vorbire, pentru a traduce limbi, programe de e-mail folosesc pentru a filtra spam-ul, băncile folosesc pentru a prezice ratele de schimb și a piețelor bursiere, medicii îl folosesc pentru a recunoaște tumori, roboți utilizați ea să se localizeze și obstacole, mașinile autonome îl folosesc pentru a conduce, jocuri video folosi pentru a îmbunătăți experiența jucătorului, telescoape adaptive folosesc pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, smartphone-uri folosi pentru a recunoaste obiecte / chipuri / gesturi / voci / muzica, etc, etc .... [-]


MSc în Management

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master în Management este proiectat pentru a oferi absolvenților, dintr-o mare varietate de medii, cu instrumentele și competențele necesare pentru înțelegerea management modern, creand cel mai bun start posibil pentru o cariera de succes. [+]

Obiective și conținut

Master în Management este proiectat pentru a oferi absolvenților, dintr-o mare varietate de medii, cu instrumentele și competențele necesare pentru înțelegerea management modern, creand cel mai bun start posibil pentru o cariera de succes. Gradul oferă atât un fundal largă în management, precum și posibilitatea de a merge în profunzime în subiectele selectate prin alegerea electives. Programul are elemente teoretice și practice, care să permită elevilor să înțeleagă teoria în timp ce, în același timp posibilitatea de a aplica cunoștințele în situații practice de management. Scopul cursului este de a crea o înțelegere a proceselor de management care stau la baza organizațiilor de astăzi. De asemenea, ar trebui să ajute să dezvolte abilitățile necesare pentru a efectua cu succes în cadrul organizațiilor de afaceri din start-up-uri către companiile multinaționale, care sunt reflectate în cursuri precum Antreprenoriat și Afaceri Internaționale. Cu toate acestea, deoarece cele mai multe sarcini în organizații devin din ce în ce interdisciplinare este de asemenea important să fie capabil de a lucra în zonele tradiționale, care este o altă abilitate care este încurajat în mod activ în cadrul programului. Acest lucru se reflectă și în varietatea de metode de predare diferite utilizate, inclusiv cursuri, studii de caz, grupuri de lucru, jocuri și munca de teren. Cu toate acestea, toate metodele de predare sublinia o abordare interactivă sau un dialog cu studenții. Facultatea și studenții sunt un grup international, cu studii și experiență de lucru din întreaga lume. Acest lucru crește în continuare de învățare... [-]


MSc în Politică Economică

Campus Cu normă întreagă 3 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master în politică economică (MEP) este un program avansat oferit de Facultatea de Economie de la Università della Svizzera Italiana. Scopul Master este de a preda elevilor cum să analizeze problemele economice la nivel național cât și la nivel internațional, precum și modul în care să identifice instrumentele de politică cele mai potrivite. Într-un mediu cordial și în interacțiune strânsă cu Facultatea, studenții vor fi echipate cu metodele cantitative, precum și instrumentele analitice necesare pentru o carieră de succes în calitate de economist profesionist cu o orientare politică puternică. Master va conduce, de asemenea, studenții interesați într-un program de doctorat. [+]

Master în politică economică (MEP) este un program avansat oferit de Facultatea de Economie de la Università della Svizzera Italiana.

Scopul Master este de a preda elevilor cum să analizeze problemele economice la nivel național cât și la nivel internațional, precum și modul în care să identifice instrumentele de politică cele mai potrivite. Într-un mediu cordial și în interacțiune strânsă cu Facultatea, studenții vor fi echipate cu metodele cantitative, precum și instrumentele analitice necesare pentru o carieră de succes în calitate de economist profesionist cu o orientare politică puternică. Comandantul va conduce, de asemenea, studenții interesați într-un program de doctorat.... [-]


Msc în Psihologia Cognitivă, în Comunicarea De Sănătate

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master în "psihologia cognitivă în comunicare în domeniul sănătății", oferit în comun de către Institutul de Comunicare și Sănătate al Università della Svizzera italiana (USI) și Facultatea de Psihologie Vita-Salute San Raffaele Universitatea din Milano (UNISR), prezintă o nouă articulație programul de master prin formare in psihologia cognitiva, Neuroscience si comunicare. Programul se concentrează pe ... [+]

Master în "psihologia cognitivă în comunicare în domeniul sănătății", oferit în comun de către Institutul de Comunicare și Sănătate al Università della Svizzera italiana (USI) și Facultatea de Psihologie Vita-Salute San Raffaele Universitatea din Milano (UNISR), prezintă o nouă articulație programul de master prin formare in psihologia cognitiva, Neuroscience si comunicare. Programul se concentrează pe intersecția dintre bazele teoretice ale psihologiei cognitive și cele de comunicare aplicate în contextul sănătății.

Studenții care aleg această specializare vor primi o pregătire biologică, metodologică și statistică puternică, dobândirea de cunoștințe în management. Specializarea va familiariza studenții cu cele mai recente cercetări și practica în psihologia cognitivă și să ofere o pregătire modernă de a conduce și o schimbare de influență în domeniul sănătății în diverse comunități de astăzi.... [-]


Msc în Tehnologia Financiară și Calcul

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Master of Science în Tehnologie financiar și de calcul a fost conceput pentru a oferi studenților care au un background puternic în informatică, cu instrumentele și competențele necesare pentru înțelegerea provocărilor de bază în finanțe în timp ce, în același timp, să învețe despre tehnologia avansată de care este nevoie pentru a conduce serviciile de finanțare următoarea generație [+]

O Master Of Science în Tehnologie Financiare și de calcul este oferit în comun de către Facultatea de Informatica și de Facultatea de Economie a Università della Svizzera Italiana, USI, situat în Lugano - Elveția. Acest program de studiu full-time cuprinde 120 ECTS răspândit peste 4 semestre (de obicei durata de 2 ani) și este oferit în întregime în limba engleză.

Acest program unic de eco-disciplina combină experiența de lider mondial USI în finanțe și informaticii și oferă perspective de carieră interesantă, care variază de la start-up-FinTech băncilor și asigurătorilor pentru fondurile speculative.

Programul a fost conceput pentru a oferi absolvenților cu un fundal de informatică cu instrumentele și abilitățile necesare pentru înțelegerea problemelor fundamentale în domeniul finanțelor în timp ce, în același timp, învățarea despre instrumente și tehnici avansate în domeniul informatic care urmează să fie aplicate în domeniul finanțelor.... [-]


în Comunicarea Financiară Msc

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

Programul de Master în comunicare financiară oferă studenților oportunitatea unică de a dobândi un set integrat de competențe, inclusiv cunoștințe financiare, comunicativ și juridic, puternic și din ce în ce este necesar în sectorul financiar. [+]

Master of Science în Comunicare financiar este oferit în comun de către Facultatea de Economie și Facultatea de Științe ale Comunicării. Acest program de studiu full-time al Università della Svizzera Italiana are loc la Lugano - Elveția, cuprinde 120 ECTS repartizate pe 4 semestre (durata obișnuită de 2 ani) și este în întregime oferit în limba engleză.

Programul de Master în comunicare financiară oferă studenților oportunitatea unică de a dobândi un set integrat de competențe, inclusiv cunoștințe financiare, comunicativ și juridic, puternic și din ce în ce este necesar în sectorul financiar. Recenta criză financiară a creat noi provocări pentru bănci, companii de afaceri și operatorii de pe piață, care sunt de așteptat să stăpânească, pe lângă un fundal financiar solid, de asemenea capacități puternice în comunicarea cu clienții și investitorilor și o conștientizare matură a cadrului legal în care serviciile financiare iar produsele sunt promovate și tranzacțiile sunt negociate.... [-]


Masterat

Maestru De Filosofie (grad)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano Mendrisio + 1 mai mult

gradul de master în filozofie la USI permite elevilor să aprofundeze formarea lor filosofică și de a dezvolta capacitatea lor de a gândi, a discuta, a scrie și a vorbi în mod clar și eficient, și să se familiarizeze cu multe aspecte ale cercetării în filosofia și istoria filosofiei . [+]

Master (grade) în filozofie la USI diferă de mulți alți maeștri în filozofie:

Este o cercetare-orientate, cu accent pe metafizică și filosofia minții maestru. Acesta oferă filosofia analitică și filosofia istoriei - antice și medievale, în special, - care sunt concepute pentru a integra unele cu altele. Ea are o unitate tematică puternică. Tema ciclului de studiu 2017/2019 este timpul - metafizica timpului, conștiința timpului, logica și limba timpului, filosofia istoriei, timp și ontologie socială, etică și de timp, etc. Este nevoie de exerciții regulate de scriere studenților și le permite să se dezvolte și exercițiu fizic pentru clasa abilitățile lor de vorbire și de dezbatere. Acesta oferă cursuri în filozofie pentru cel puțin 105 ECTS. ... [-]

Maestru De Studii Avansate în Domeniul Comunicării Interculturale (MIC)

Campus Cu jumătate de normă 14 - 18 luni September 2018 Elveţia Lugano

program de studii postuniversitare part-time pentru profesioniștii implicați în gestionarea situațiilor operaționale sau strategice într-un context multicultural și în gestionarea resurselor umane multiculturale. Înființată în 2004, MIC este singurul program academic în comunicarea interculturală de acest gen din Europa, care vă permite să vă desfășurați activitatea profesională în timp ce studiați. [+]

Îmbogățiți-vă profilul profesional în sectorul public sau privat cu competențe interculturale de nivel înalt!

Noua ediție începând cu 2 octombrie 2017

Maestru de Studii Avansate în Comunicare interculturală (MIC) este un program de studii postuniversitare part-time pentru profesioniștii implicați în gestionarea situațiilor operaționale sau strategice într-un context multicultural și în gestionarea resurselor umane multiculturale.

Înființată în 2004, MIC este singurul program academic în comunicarea interculturală de acest gen din Europa, care vă permite să vă desfășurați activitatea profesională în timp ce studiați.

Ca parte a programului nostru:... [-]


Maestru De Studii Avansate în Logistică și Managementul Umanitare (mashlm)

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Elveţia Lugano

Maestru de Studii Avansate în logistică umanitare și de management (MASHLM) este un program executiv part-time conceput pentru profesioniștii umanitare care doresc să îmbogățească capacitățile lor și de a spori cariera lor. [+]

Calea de urmat pentru cariera ta umanitare

O Maestru De Studii Avansate în Logistică Umanitar și Management (MASHLM) este un program executiv part-time conceput pentru profesioniștii umanitare care doresc să îmbogățească capacitățile lor și de a spori cariera lor.

MASHLM oferă cursuri de formare în domeniile-cheie ale managementului lanțului de aprovizionare, de proces și de management de proiect, management strategic, și acțiunea umanitară. Elevii participa la 6 blocuri în Lugano, Elveția.

Blocks 1 - 5 sunt 7 zile Bloc 6 este de 12 zile și include teza de apărare și de absolvire

Întregul program durează 1 ani pentru a finaliza. Acest format permite participanților să câștige gradul lor de master în timp ce încă mai lucrează cu normă întreagă.... [-]


Master in Digital Fashion Communication

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Elveţia Lugano

[+]

Nu luați cuvântul nostru, uitați-vă la cifre.

granturi

[-]

MSC în Software și Inginerie De Date (msde)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Lugano

MSDE reprezintă o oportunitate unică pentru studenți de a deveni ingineri de software și ingineri de înaltă calificare capabili să se ocupe eficient de complexitatea crescândă a sistemelor software moderne și de cantitatea imensă de date pe care le generează și le manipulează. [+]

Software-ul joacă un rol esențial în aproape toate aspectele vieții noastre, inclusiv transportul, comunicarea, economia și asistența medicală. Avem încredere în software pentru a îndeplini sarcini complexe și vitale pentru noi, cum ar fi gestionarea finanțelor noastre, împărtășirea amintirilor familiei și prietenilor, diagnosticarea bolilor, avioanele care zboară sau conducerea automobilelor. Aceste sisteme manipulează și generează o cantitate de date fără precedent. Într-un astfel de scenariu, software-ul nu poate fi înțeles fără datele sale și datele devin valoroase numai datorită software-ului care îl analizează.

De ce să te înscrii la Master în Software și Inginerie de Date (MSDE) la USI? ... [-]

Videoclipuri

Introduction

USI Atmosphere

Contactează

Università della Svizzera italiana - Campus Mendrisio

Adresă, linia 1 Università della Svizzera italiana USI - University of Lugano via Buffi 13
CH-6900 Lugano, Elveţia
website http://www.usi.ch/en
Telefon +41 58 666 40 00

Accademia di Architettura

Adresă, linia 1 Accademia di architettura Università della Svizzera italiana Largo Bernasconi 2
6850 Mendrisio, Elveţia
website http://www.arc.usi.ch/it
Telefon +41 58 666 50 00