The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce este știința bio-regenerativă?

Știința bio-regenerativă (BRS) este o ramură interdisciplinară (domeniu) a științei biologice, care cercetează și dialogează aplicarea substanțelor de origine naturală, a substanțelor naturale și a produselor din producție biotehnologică, vizând celulele deteriorate, repararea și / sau înlocuirea țesuturilor deteriorate. și organe, precum și, acționând prin interferența și stimularea proceselor biologice la nivel celular, având ca rezultat inversarea vârstei biologice, o inversare a mecanismelor care stau la baza patologice degenerare și activarea repararea Pathways .

Îmbinarea științei și esteticii

În Estetica Bio-Regenerativă, accentul va fi pus pe modul în care Știința BioRegenerativă poate restabili starea naturală a sistemului integumentar (piele) și fiziopatologia corespunzătoare, farmacologia estetică a regenerarii bio, gestionarea durerii, dermatologia estetică și multe altele. Programul este, de asemenea, conceput pentru a oferi abilitățile necesare de gestionare a afacerilor și antreprenoriat necesare pentru ca esteticienii să poată opera cu succes afacerile lor și chiar să progreseze spre francizare.

Pathway ta către profesionalism

Urmați Științele bio-regenerative pentru esteticieni [esteticieni] pentru a deveni:

  • Estetician certificat bio-regenerativ în științele bio-regenerative.
  • Practician atunci când finalizați Diploma avansată.
  • Specialist în masterat când finalizați Masteratul în estetică bio-regenerativă.
  • Dr. specialist consultant atunci când finalizați doctoratul în estetică bio-regenerativă.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Care este golul industrial pe care EWAA îl umple?

  • Lipsa gravă a unui organism academic profesionist care ar putea servi creșterea practicienilor științifici regeneratori.
  • Golul crucial constă în sfera educației profesionale continue pentru dezvoltarea științei regenerative, dincolo de percepția convențională a științei.
  • Faptul inevitabil că știința regenerativă practica crește într-un ritm lăudabil lăudabil lăsând un abis de necunoscut, neanalizat și o multitudine de cunoștințe nerecunoscute.
  • Inquisiția în creștere în jurul științei regenerative care, în mod ironic, nu are un campus singular care ar trebui să ofere informațiile și feedback-ul științific necesar atât lucrărilor anterioare cât și post-livrare ale învățătorilor și practicienilor avizi care cresc constant în ritm la nivel mondial.

Viziunea

A fi recunoscut ca o instituție de prim rang, care va fi o referință și un standard mondial care elaborează, analizează, evaluează, inovează prin cercetare și măsuri andragogice - Științele științei bio-regenerative în frumusețe și estetică.

În mod intenționat, științele bio-regenerative vor fi direcționate de către această instituție către o natură extinsă, în care dezvoltarea soluțiilor și științele soluțiilor sunt studiate pentru rezultate clar definite. Această instituție este, de asemenea, instituția dorită pentru colaborări cu industria și alte instituții care sunt științe regenerative centrate sau care cred în capacitatea soluției în acest domeniu al științei.

Când călătoriți cu noi în special prin Diploma Advance, Masters și Doctorat, veți urca în stăpânirea modului în care ați executa activitatea de clerking a clientului, veți formula soluția bazată pe soluții de precizie pentru obiectivele lor estetice și veți deveni cu siguranță liderul în acest industrie cu o calificare de care te vei mândri. Pe lângă asta, veți fi de asemenea încorporat în Grupul Internațional de Wellness European (EW), în continuă creștere, în care contribuția științifică internațională este mereu dinamică și vă va aduce imense beneficii în calitate de estetician bioregenerabil.

Cuvânt înainte de la EW Academy

Consiliul de conducere al EWA.

Educația este foarte importantă pentru progresul general al societății și pentru bunăstarea umană. În această epocă modernă, Științele bio-regenerative au capacitatea de a schimba modul în care oamenii îmbătrânesc cu dilema constantă a stresului în continuă creștere și provocările din managementul său. La aceste provocări pot fi participate și gestionate eficient atunci când cercurile industriei colaborează și lucrează concomitent ca o echipă numeroasă pentru a gestiona, direcționa și influența rezultatul cu o privire de pasăre și prin contrast, cu analize microscopice.

Doar cu stăpânirea conceptelor susținute științific, esteticianul va putea presta servicii dincolo de serviciile din cap până în picioare pe care le-ar oferi-o de obicei. Ca atare, știința bio-regenerativă, care este predată studenților noștri, va adăuga o greutate inegalabilă practicii lor existente, precum și va forma viitorul pentru începătorii care abia se aventurează în industrie.

Cu alte cuvinte, atunci când fraternitatea medicală inovează constant modalități etice de a gestiona îmbătrânirea și provocările sale legate, este esențială necesitatea paramedicilor și esteticienilor / esteticienilor și a altor părți interesate să lucreze pentru a atinge un obiectiv mare, alături de fraternitatea științifică și medicală. Singurul mod în care putem lucra în diverse discipline este prin acumularea de cunoștințe. Această cunoaștere este dinamică, iar începutul călătoriei cursanților este doar aprinderea pentru experiența învățării de-a lungul vieții.

Dorind tot ce este mai bun celor care au și celor care vor veni la bordul acestei călătorii a cunoașterii cu noi, în timp ce împreună suntem pionieri, susținem și creștem împreună în acest domeniu! Vă mulțumim pentru credința dvs. în noi!

Locații

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Elveţia