SBS Swiss Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SBS Swiss Business School este o instituție de management de pionierat dedicată pregătirii studenților pentru carierele economiei globale în Managementul Internațional, Finanțe, Marketing și alte domenii. Suntem un jucător de nișă bazat pe calitate.

Predăm teoria stării de artă, îmbogățim studenții în experiențele internaționale și le conectăm la cele mai bune practici în afaceri. Participanții la programele noastre învață mult mai mult decât teoria și practica managementului; ei dobândesc noi moduri de gândire care își pot schimba profund viața și succesul organizării lor.

Profitați la maximum de investiția dvs. Suntem o școală unică din mai multe motive:

- Învățare convenabilă și accesibilă

- Internațional la bază

- O instituție pe deplin acreditată, în care puteți avea încredere

- Conexiuni corporative

- Situat în Zurich

Internațional la bază

Ne concentrăm cu adevărat asupra lumii. De la un curs de introducere unic în programul de licență la un curs avansat în programul Doctor of Business Administration, experiența SBS este pe deplin internațională. Mai mult de jumătate dintre studenții noștri provin din Europa, Asia și America Latină. Oferim participanților noștri o experiență care îi pregătește să opereze cu ușurință dincolo de frontiere și culturi - într-un mediu care premiază diversitatea și capacitatea de a aduce o perspectivă mondială studiului afacerilor.

O instituție pe deplin acreditată, în care puteți avea încredere

SBS Swiss Business School este acreditată pe deplin de Adunarea Internațională pentru Educație în afaceri colegiale (IACBE), organism de acreditare la nivelul întregii Uniuni. Acreditarea națională este cea mai înaltă formă de acreditare pe care o instituție o poate primi. IACBE a lăudat SBS ca inovator în educația în afaceri. SBS este acreditat de către Consiliul britanic de acreditare ca instituție independentă de învățământ superior.

Conexiuni corporative

SBS este, de asemenea, certificată de Eduqua, certificarea Swiss Quality Assurance pentru învățământul superior. Aceasta ia în considerare mai multe criterii pentru a asigura calitatea instituției și este revizuită pe o perioadă de trei ani.

SBS este conectat în mod intim la lumea afacerilor prin intermediul rețelei sale de predare, facultate, evenimente și plasare. Liderii de afaceri vizitează frecvent Școala pentru a vorbi cu studenții sau pentru a preda cursuri și pentru a oferi studenților oportunități directe de a învăța despre practica de afaceri de ultimă oră. Companiile interesate să creeze noi linkuri sunt invitate să contacteze Biroul nostru de plasare.

Clasele utilizează de multe ori problemele actuale de afaceri ca obiect al acestora. Elevii consultă experții și participanții la luarea deciziilor și prezintă concluziile finale managerilor companiei. Prin intermediul unor astfel de studii de caz "vii", ele urmăresc problemele pe măsură ce se dezvoltă în timp și beneficiază de învățarea modului de aplicare a cunoștințelor la cele mai recente evoluții ale economiei globale.

În cele din urmă, cele mai puternice conexiuni către afaceri sunt prin intermediul rețelei noastre de contacte angajator. SBS are un record de invidiat în plasarea absolvenților săi la companii și instituții de top din întreaga lume. Un număr de angajatori vizitează școala în fiecare an pentru a identifica absolvenți potriviți pentru a ocupa poziții în companiile lor. Biroul nostru de Plasament menține un dialog regulat cu potențialii angajatori și este pregătit să-i primească în campus.

Situat în Zurich

Zurich a fost în mod constant clasat ca orașul numărul unu în lume pentru calitatea vieții, făcându-l un loc ideal pentru a studia managementul internațional.

Multe companii multinaționale se află în regiune, datorită locației centrale a orașului Zurich, în inima Europei. Este doar o oră cu avionul din Londra, Paris, Bruxelles sau Berlin. Zurich este capitala financiară și economică a Elveției.

Calitatea și varietatea vieții culturale din Zurich, cu numeroasele sale teatre, muzee și conferințe internaționale, îl face locul potrivit pentru a obține o educație la nivel mondial.

Situat ideal pe malul lacului Zurich, orașul oferă excelente activități sportive în aer liber.

În cele din urmă, personajul cosmopolit al orașului, cu aproape 100 de naționalități din întreaga lume, face ca toată lumea să se simtă ca acasă.

Locații

Zurich

Address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Zurich, Zurich, Elveţia