Swiss Hotel Management School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Ți-ar plăcea o abordare practică a educației tale într-un mediu impresionant, orientat către servicii, sensibil cultural?

Găzduit în fostele hoteluri tradiționale ale Palatului Elvețian din Caux și Leysin, facilitățile generoase ale Swiss Hotel Management School permit livrarea facilă a programelor de Hotel, Resort, Evenimente și Management Spa.

Această abordare „Learning By Doing” a fost de mult timp întăritul educației tradiționale elvețiene pentru ospitalitate. Săli de banchet, un teatru grandios, spa-uri umede și uscate complet echipate și o multitudine de restaurante inclusive, cu diverse opțiuni de bucătărie, permite studenților să experimenteze operațiunile de ospitalitate de primă mână. În paralel cu partenerul său puternic universitar din Marea Britanie, școala dezvoltă absolvenți care își pot implementa ideile într-un mediu de lucru și pot conduce procesele necesare, făcându-le absolut gata pentru angajare.

Școala Swiss Hotel Management School oferă o gamă interesantă de programe bazate pe tradițiile elvețiene recunoscute la nivel internațional și se concentrează pe tendințele globale, strategia de afaceri și leadershipul operațional. Studenții care se alătură școlii hoteliere internaționale învață arta managementului elvețian al ospitalității și dezvoltă principiile Elveției ospitalității elvețiene.

Studenții din peste 80 de naționalități studiază în două medii excepționale, care oferă un mediu de învățare unic, încărcat în moștenirea tradiției elvețiene a ospitalității. Istoricul campus al Palatului Caux are vedere la Riviera Elvețiană și campusul Leysin este găzduit în două foste hoteluri din uimitoarea Alpi Elvețiene.

Parteneriate

Aducerea industriei în clasă

Studenții Swiss Hotel Management School beneficiază de parteneriatele noastre stabilite cu lideri din industria ospitalității și acreditări de la diverse organisme academice, inclusiv Universitatea din Derby pentru diplomele noastre de licență și Master of Science.

Cursurile noastre sunt proiectate pentru succesul dvs. viitor în carieră, motiv pentru care lucrăm în strânsă colaborare cu mai mulți parteneri din industrie pentru a oferi studenților noștri oportunități practice, vizite și studii de caz.

Parteneriate academice

Universitatea din Derby

Diploma de licență în Arte și Onoruri și Master of Science (MSc) este premiată în parteneriat academic cu Universitatea din Derby, Marea Britanie Universitatea din Derby este o universitate de top 50 din Marea Britanie * și oferă studenților cel mai bun început posibil în cariera lor printr-o predare excelentă , livrate în facilități de ultimă oră de către personalul care este expert în domeniul lor. 96% dintre studenții Universității Derby sunt la muncă sau studiază în termen de șase luni de la terminarea diplomei lor **.

* The Guardian University Guide 2017

** HESA 2016, curs de absolvire peste 2000

Apple Distinguished School

Școlile distincte Apple sunt centre de conducere și excelență educațională care demonstrează viziunea Apple pentru învățarea cu tehnologia.

EduQua

EduQua asigură calitatea instituțiilor de învățământ prin stabilirea standardelor minime și sprijină îmbunătățirea calității în instituțiile sale certificate.

GHEAȚA

Centrul Internațional de Excelență în Turism și Educația Ospitalității (THE-ICE) este o organizație internațională de acreditare care este dedicată recunoașterii, evaluării comparative, dezvoltării și promovării programelor de calitate în turism, ospitalitate, evenimente și educație, formare și cercetare în domeniul culinariei .

Confederația turismului

Maestrul afacerilor internaționale în hotel, stațiune

ICHRIE și EuroCHRIE

  • SHMS se califică pentru calitatea de membru Premium în ICHRIE și EuroCHRIE.
  • Consiliul privind hotelul, restaurantul

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Afilieri din industrie

Swiss Hotel Management School este, de asemenea, membru al următoarelor asociații:

  • Hotel american
  • CHRIE internațional - Consiliul pentru educație hotelieră, restaurant și instituțional
  • EURO-CHRIE - Capitolul european al Consiliului restaurantului hotelului
  • EUHOFA International - Asociația directorilor școlii de hoteluri și a decanilor colegiilor și universităților de ospitalitate
  • Institutul de ospitalitate, Marea Britanie
  • Federația Elvețiană de Școli Private (SFPS)
  • Registrul școlar privat elvețian
  • Lacul Geneva Elveția Școli private - AVDEP

Grupul Elvețian de Educație

Swiss Education Group este alianța dumneavoastră elvețiană a școlilor private de gestionare a ospitalității. Cu 5 școli cu sediul în 7 campusuri în întreaga Elveție, fiecare școală beneficiază de punctele tari și caracteristicile lor unice, oferind o formă perfectă pentru a se potrivi cel mai bine căutării dvs.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Locații

Montreux

Address
Caux Campus,
Caux Palace

CH-1824 Montreux, Vaud, Elveţia

Leysin

Address
Leysin Campus,
Mont-Blanc Palace,
Avenue Léopold de Reynier 2

CH-1854 Leysin, Vaud, Elveţia