Sustainability Management School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Sustenabilitate Management School?

Scopul Sumas este de a educa factorii de decizie la nivel global de responsabilitate socială ale viitorului, care va face o diferenta reala in lume. Scopul său este de a oferi o combinație inovatoare de cunoștințe de afaceri solid și o înțelegere profundă a dezvoltării durabile.

De ce Sustenabilitatea?

Un viitor sustenabil nu mai este o opțiune sau o alegere, aceasta a devenit o necesitate. Generațiilor viitoare de manageri va trebui să re-gândi practicile de afaceri, pentru a permite un impact durabil asupra mediului, asupra dezvoltării economice, precum și asupra societății în general.

De ce Elveția?

Studierea în Elveția oferă o oportunitate unică de a învăța valorile elvețiene, cum ar fi integritatea, respectul pentru mediul înconjurător, și toleranță pentru diversitate. Sumas este o scoala de afaceri bazat în totalitate pe durabilitate și este primul de acest gen.

Campus

Sediul central al Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii (IUCN) în Gland, Elveția, oferă mediul perfect pentru această experiență unică de a studia la Sumas.

Această clădire inovatoare, inaugurat în iunie 2010, este certificat Minergie ECO-P și are drept scop la cel mai înalt nivel de certificare LEED din SUA.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea MBA » Vedea BBA-uri » Vedea DBA » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master of Management (MAM) in Sustainable Luxury

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii Elveţia Gland

Acest program Master oferă un curriculum de ultimă oră care integrează durabilitatea cu managementul de lux. [+]

Obiectivul de Master în Management cu un accent în managementul durabil de lux este de a oferi o ofertă educațională care să abordeze problemele de sustenabilitate din industria de lux.

Certificate oficiale și diplome oficiale certificate de licență sau masterat, cu o traducere legalizată, dacă nu inițial în limba engleză. TOEFL (scor minim de 550 PBT sau 80 IBT) sau IELTS (scor minim de 5,5) sau alte examene standard de plasare englezească.

SUMAS nu oferă în prezent niciun program de burse sau granturi.

Oportunități de carieră

Acest program va pregăti studenții pentru o gamă largă de cariere care necesită capacitatea de a analiza operațiunile complexe de afaceri și de a ajunge la soluții durabile. Serviciul nostru de dezvoltare a carierei vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din CV-ul dvs. și să vă ajutați să descoperiți oportunități specifice nevoilor dumneavoastră... [-]


Videoclipuri

SUMAS Bachelor Students' Testimonials

SUMAS Master Students Testimonials

Contactează
Adresa locaţie
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
Gland, CH-1196 CH
Adresa locaţie
Switzerland Online, CH