Sprachschule Schneider

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Filozofia Sprachschule Schneider

Noi învățăm oricine este interesat în procesul de învățare o limbă. Vom promova comunicarea între oameni cu limbi materne diferite și acordă o importanță la aspectele culturale și sociale ale limbajului.

METODE

Metodele noastre de predare se bazează pe următoarele puncte: grupuri mici de 3-6 participanți lecții pline de viață, care să permită o mulțime de oportunități de a vorbi forme individuale și flexibile de curs încurajarea plăcere în procesul de învățare Mini-grupuri Participanții experiență motivarea lecții și o atmosferă confortabilă și sunt încurajați să să ia parte în mod activ din clasa. Veți avea o mulțime de oportunități de a vorbi și va pierde toate inhibitiile initiale repede.

învățătură

Profesorii noștri sunt calificați excelent în ambele lingvistică și didactică. Lecțiile sunt planificate în conformitate cu obiectivele de învățare ale participanților și să ia în considerare toate dorințele individuale cu privire la structura de curs.

Succes

Pentru ca toți participanții completeze cursul lor cu succes, încurajăm mereu plăcere în procesul de învățare în timpul lecțiilor. Atingerea acestui scop se face mai ușor și motivația de a descoperi cu adevărat limba este garantat!

Locații

Zurich

Address
Renggerstrasse nr. 3
CH-8038 Zurich, Zurich, Elveţia

Programe

Această școală oferă și: