SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Timp de 50 de ani, Școala Elvețiană de Turism și Ospitalitate SSTH a fost o garanție pentru o educație excelentă, precum și un sinonim pentru ospitalitatea elvețiană.

Cele mai înalte standarde de predare

Calitatea educației vine mai întâi cu noi. Accentul nostru se pune pe tendințele și evoluțiile actuale în îmbunătățirea continuă a programelor noastre de studii pentru a se adapta cerințelor pieței în continuă schimbare.

Elveția

teoria aplicată

"Spune-mi și voi uita; Arata-mi si mi-amintesc; Implicați-mă și voi înțelege "Acest citat al lui Confucius susține filozofia noastră de predare. Pătrunși într-un mediu hotelier, elevii pun teoria în practică, pregătindu-se, gătit și servind colegii și oaspeții în sala noastră de mese elegantă. Ca parte a echipelor internaționale de proiect, elevii dezvoltă și implementează soluții și planuri de afaceri profesionale pentru scenarii de viață reală. Noi credem că numai prin trecerea la acest proces pas cu pas și prin experiența tuturor aspectelor profesiei vor câștiga suficiente cunoștințe și încredere în sine pentru a excela.

"Ne pasă"

Noi credem cu tărie că calitatea vine înainte de cantitate. Numai un număr limitat de studenți sunt admiși în fiecare an pentru a asigura că învățarea continuă să fie provocatoare și concentrată pe elev. Dimensiunile clasei mici au ca rezultat creșterea performanțelor personale și academice, iar mărimea noastră compactă este astfel avantajul nostru competitiv!

Competența interculturală

Într-o lume a globalizării, ne mândrim cu faptul că noi adoptăm individualități culturale. În acest fel, rămânem unici și mai puțin sensibili la comparație. Apreciem patrimoniul cultural și a fost inspirat pentru a ne ajuta să susținem un mediu de gândire deschisă. Cu jumătate din populația noastră studențească fiind elvețiană, cealaltă jumătate din peste 40 de naționalități, competența interculturală este o realitate zilnică la SSTH.

Elveția

Abordarea noastră de predare

Școala elvețiană de turism și ospitalitate, cu cele trei programe, oferă o educație de calitate pe diferite niveluri educaționale. Toate programele au o abordare consecventă a predării: SSTH urmărește o abordare de formare în care se concentrează dezvoltarea individuală a fiecărui student.

Curriculum-ul nostru este conceput pentru a dezvolta competențele necesare - la cel mai înalt nivel de calitate - pentru a permite absolvenților noștri să devină experți și profesioniști adevărați în industria ospitalității și turismului. Pentru a fi la curent cu noile cerințe ale pieței, SSTH colaborează îndeaproape cu diverși reprezentanți ai industriei naționale și internaționale.

Profilul nostru

Începând cu anul 1966, Școala Superioară de Turism și Ospitalitate din SSTH a pregătit tinerii pentru cariera profesională, cu accent special pe ospitalitate și gastronomie. Toate programele noastre, la toate nivelurile educaționale, au un accent puternic pe experiența practică. Datorită cunoștințelor lor bine fundamentate și a experienței practice de lucru, absolvenții noștri sunt imediat angajabili și gata să-și asume responsabilitatea.

Pe parcursul educației lor SSTH, studenții noștri sunt în căutare ca personal în industria ospitalității. Cu know-how-ul lor competent de servicii și modul lor politicos și eficient, studenții noștri susțin hotelurile locale la evenimente speciale și banchete. Și nu este fără mândrie când afirmăm că SSTH este singura școală de hotel care participă în fiecare an la slujba participanților la Forumul Economic Mondial din Davos.

Pe lângă evenimentele externe, elevii au și posibilitatea de a se implica în banchete și alte activități organizate în hotelul școlar. Acestea pot fi de până la 200 de persoane sau chiar peste 2000, ca în cazul Festivalului nostru anual de produse alimentare. Realizat în fiecare primăvară, Festivalul alimentar atrage vizitatori din întreaga lume pentru a se bucura de o atmosferă relaxată plină de muzică și spectacole și însoțită de mâncărurile multiculturale pregătite și servite de studenții noștri.

Toată această experiență practică este fundamentul pentru abilitățile de management pe care absolvenții noștri sunt bine cunoscuți. Atâta timp cât primele două semestre sunt umplute cu experiență operațională, ultimele două semestre îi determină pe elevi să se ocupe de sarcini de supraveghere și de management care sunt de neprețuit pentru înțelegerea și învățarea aptitudinilor necesare carierei lor viitoare.

Cu doar 300 de studenți, contactul personal în cadrul comunității noastre strânse de studenți, personal și facultate este unul dintre punctele forte ale SSTH. Noi acordăm o mare valoare mediului nostru de învățare, care implică o combinație de încredere, respect și profesionalism.

Elveția
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea An pregătitor » Vedea BSc-uri » Vedea Cursuri »

Videoclipuri

Best campus for hotel restaurant studies: SSTH Swiss School of Tourism & Hospitality

Why study at SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality?

Contactează

SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality AG

Adresă, linia 1 Hauptsrasse 12
7062 Chur, Elveţia
website http://www.ssth.ch/
Telefon +41 81 255 11 11