Citește Descrierea Oficială

PROIECTAREA CARIEREI

SMC este o școală internațională de afaceri online acreditată care oferă studenților la nivel mondial programe de învățământ la distanță, masterat și doctorat. SMC vă oferă ceea ce se așteaptă de la o universitate de vârf - fundația și continuarea unei mari cariere. Și mult mai mult: cea mai bună calitate a serviciilor, cea mai mare atenție, tehnologia de ultimă oră eLearning. SMC este accesibil și oferă educație de afaceri cu cea mai bună valoare, la un nivel de negociere fără egal pentru clienți. Cu furnizorii de educație on-line de nenumărate pe piață, aveți încredere în inima voastră. Încredere SMC.

BEST SERVICE

Premiul pentru satisfacția elevilor 2016

LA NIVEL MONDIAL

Studenți din> 130 de țări

Din 1985

Pionierii în învățământul la distanță

CINE SUNTEM NOI?

SMC este o universitate cu adevărat globală, cu cursanți din peste 130 de țări diferite. Educăm elevii cu un simț al individualismului, ieșind din mulțime. Veți primi un serviciu nesolicitat, rețele puternice profesionale, oportunități reale de carieră și veți rămâne flexibili în loc și în timp.

CELE MAI BUNE PRACTICI

Miezul corpului studențesc al SMC, care constă din cei mai performanți din peste 130 de țări din întreaga lume, are o experiență profesională avansată și se află, de obicei, la vârful organizațiilor și afacerilor de renume internațional. Această circumstanță creează o valoare adăugată de neegalat studenților SMC în măsura în care aceștia beneficiază de împărtășirea experienței, cunoștințelor și celor mai bune practici - un adevărat avantaj competitiv.

FIT PERFECT

Programe flexibile online

Programele flexibile de masterat și doctorat online ale SMC pot fi urmate cu jumătate de normă din orice loc în aliniere cu angajamentele personale și profesionale ale studenților.

Pentru profesioniști și persoane fizice

SMC recunoaște nevoia de profesioniști și indivizi care solicită cea mai mare flexibilitate. Sistemul nostru de învățământ la distanță permite studenților să creeze calendare personale în alinierea cu angajamentele profesionale și personale.

Înscriere în curs

Înscrierea este în curs de desfășurare; Programele pot fi urmate din orice loc, în orice moment, și orice ritm.

Atenția personală este un semn distinctiv al culturii serviciilor SMC. Administrația și facultatea noastră se numără printre cele mai receptive, atente și orientate spre servicii în domeniul educației. Acesta este un aspect care îmbunătățește semnificativ experiența de învățare, calitatea și succesul.

ACREDITARE

SMC este acreditată de către Consiliul de Acreditare pentru Școli și programe de afaceri (ACBSP), asociația de acreditare specializată pentru educația în afaceri, care sprijină, sărbătorește și recompensează excelența în predare. ACBSP este un organism de acreditare programatică din SUA, recunoscut de Consiliul pentru Acreditare în Învățământul Superior, CHEA.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

SMC University

Master în Finanțe și Controlling gradul oferă cunoștințe avansate în managementul financiar și de control, două domenii care au devenit foarte interdependente. Programul ... [+]

Balanța strategică a cursurilor de afaceri generale și a celor de specialitate în domeniul finanțelor și al controlului.

VALOAREA ACCREDITATĂ A MAI BUNE

O Master în Finanțe și Controlling grad Oferă cunoștințe avansate în gestiunea financiară și control, două domenii care au devenit foarte interdependente. Programul este un echilibru strategic de cursuri de afaceri generale și de finanțe și de control de specializare. Scopul acestora, așa cum au fost concepute, este să vă ofere o înțelegere solidă a organizației de afaceri și a diferitelor sale funcții și să vă furnizeze instrumentele necesare pentru a evalua critic prioritățile corporative și deci a lua decizii financiare și de control. Cursurile prezentate, oferite în această secțiune, vă vor ajuta să explorați nivelul intelectual provocator al programului și instrumentele sale avansate de furnizare a conținutului, cum ar fi materiale video, cazuri, lucrări de cercetare, articole recente și recenzii academice. Acest grad necesită abilități matematice și analitice. Master. În Finanțe este ideal pentru persoanele active în aceste domenii sau care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a subiectului. Acestea vor oferi profesioniști activi cunoștințe și instrumente critice și pentru avansarea lor profesională. Potențialul de recrutare al acestui grad este foarte mare, deoarece toate companiile au nevoie de gestiune financiară, iar firmele mai mari vor recruta un număr tot mai mare de controlori corporativi.... [-]

Elveţia Zug
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Vorstadt 26a,
Zug, Canton of Zug, 6300 CH
Social Media