SBS Swiss Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SBS Swiss Business School este o instituție de management de pionierat dedicat pregătirea studenților pentru carierele economiei globale în Management Internațional, Finanțe, Marketing și alte domenii. Suntem un jucător de nișă de calitate bazate.


Noi învățăm starea teoriei artei, cufundați elevii în experiențe internaționale, și să le conecteze la cele mai bune practici în afaceri. Participanții la programele noastre invata mult mai mult decât teoria și practica de management; ei dobândesc noi modalități de gândire care se pot schimba profund viața lor și succesul organizației lor.

Profitați la maximum de investmentWe ta sunt o școală unică din mai multe motive:

- Învățare confortabilă, la prețuri accesibile

- International către miezul

- O instituție pe deplin acreditat poți avea încredere

- Conexiuni Corporate

- Se află în Zurich

- Forumul International MBA si CEO Magazine (septembrie 2010) clasifica programele de MBA SBS printre Top Tier în Europa

International către miezul


Suntem cu adevărat concentrat pe lume. De la un curs introductiv unic în cadrul programului de licență la un curs avansat în programul de Doctor of Business Administration, experiența SBS este bine internațional. Mai mult de jumătate dintre studenții noștri provin din Europa, Asia și America Latină. Noi oferim participanților noștri o experiență care le pregătește să opereze cu ușurință peste granițe și culturi - într-un mediu care premiile diversității și abilitatea de a aduce o perspectivă la nivel mondial pentru studiul de afaceri.

O instituție pe deplin acreditat poți să ai încredere


SBS Swiss Business School este pe deplin acreditat de către Adunarea Internațională pentru Collegiate Business Educație (IACBE), un organism de acreditare largă SUA. Național de acreditare este cea mai înaltă formă de acreditare pe care o instituție poate primi. IACBE a lăudat SBS ca un inovator în domeniul educației de afaceri.

Conexiuni corporative

SBS este, de asemenea, certificat de Eduqua, certificarea Swiss Asigurarea Calității în Învățământul Superior. Aceasta ia în considerare mai multe criterii pentru a asigura calitatea instituției și este revizuit pe o bază de trei ani.

SBS este intim legată de lumea afacerilor prin predare, facultate, evenimente, și rețeaua sa de plasare. Liderii de afaceri vizitează în mod frecvent la Scoala de a vorbi cu elevii sau pentru a preda cursuri, și să ofere studenților cu posibilități directe de a învăța despre stat-of-the-art practici de afaceri. Companiile interesate de forjare link-uri noi sunt invitați să contacteze Biroul nostru pentru plasarea.

Clase folosesc adesea probleme de afaceri curente ca obiectul lor. Elevii consultă experți și participanți la procesul de luare a deciziilor, și prezintă concluziile finale ale acestora managerilor seniori ai companiei. Prin astfel de studii de caz "live", ele urmări problemele pe măsură ce dezvoltă în timp și să beneficieze de a învăța cum să aplice cunoștințele la cele mai recente evoluții ale economiei mondiale.

În cele din urmă cele mai puternice conexiunile la afaceri prin reteaua noastra de contacte angajatorului. SBS are un record de invidiat de plasare a absolvenților săi cu companii de top și instituții din întreaga lume. Un număr de angajatori să viziteze Școala în fiecare an pentru a identifica absolvenților potrivite pentru a umple pozițiile în companiile lor. Biroul nostru de Plasament menține un dialog regulat cu potențialii angajatori și este gata să le urez bun venit în campus.

Se află în Zurich

Zurich a fost constant pe locul ca orașul numărul unu în lume pentru calitatea vieții, făcându-l un loc ideal pentru a studia managementul internațional.

Multe dintre companiile multinaționale sunt situate în regiune, datorită poziției centrale din Zurich în centrul Europei. Este doar o oră de aer din Londra, Paris, Bruxelles sau Berlin. Zurich este capitala financiară și economică a Elveției.

Calitatea și varietatea vieții culturale din Zurich, cu numeroasele sale teatre, muzee și conferințe internaționale, face locul potrivit pentru a obține o educație la nivel mondial.

În mod ideal situat pe malul lacului Zurich, orașul oferă excelente activități sportive în aer liber.

În cele din urmă, caracterul cosmopolit al orașului, cu aproape 100 de naționalități din întreaga lume, face ca toata lumea sa se simta acasa.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea MBA Part Time » Vedea DBA » Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Contactează
Adresa locaţie
SBS Swiss Business School
Balz-Zimmermannstrasse 34

Zurich, CH - 8302 CH