Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea pentru profesioniști

Lucerne University of Applied Sciences and Arts este o universitate de științe aplicate care este susținută de cele șase cantone ale Elveției Centrale. Cu 6.500 de studenți care urmează programe de licență și masterat, aproape 4.400 de studenți urmează programe de educație continuă și executivă, și 459 de proiecte noi în domeniul cercetării și dezvoltării, este cea mai mare instituție de învățământ din această regiune, inima Elveției. Liam Anderson / Pexels

Misiunea, viziunea, cadrul valorilor

Misiunea, viziunea și cadrul valorilor universității descriu scopul său esențial ca instituție de învățământ, valorile și principiile care guvernează conduita și obiectivele pe care le urmărește.

Misiune

Prin școlile sale - Inginerie și Arhitectură, Afaceri, Tehnologia informației, Lucrări sociale, Artă și Design și Muzică - Lucerne University of Applied Sciences and Arts oferă educație și cercetare specifice subiectului în Elveția Centrală. Își pregătește elevii pentru o carieră profesională în domeniul ales și le facilitează dobândirea competențelor necesare pentru gândirea și acțiunea inovatoare, creatoare și antreprenoriale. Având o abordare puternică, practic bazată și excelență interdisciplinară, Universitatea produce experți capabili să stăpânească provocările secolului XXI.

Viziune

Calitatea înaltă și profunzimea savantă a învățământului și cercetării noastre fac din Universitatea noastră o alegere atractivă și îi permit să se extindă. Forța specializărilor noastre și a grupurilor noastre de subiecte interdisciplinare sunt recunoscute în Elveția Centrală și nu numai, atât la nivel național, cât și internațional. Adoptăm o abordare laterală și interconectată a gândirii și acțiunii. Acest lucru se reflectă în gama extinsă a universității de programe de formare profesională continuă și de formare continuă și în activitățile sale de cercetare și dezvoltare. Susținem o cultură de angajament, deschidere și transparență în rândul personalului și studenților noștri și față de partenerii noștri.

valori

  • Personalul Lucerne University of Applied Sciences and Arts din Lucerne University of Applied Sciences and Arts este unit în pasiunea lor pentru educație, pentru cercetare și pentru cultură.
  • Universitatea se așteaptă ca personalul și studenții să demonstreze curiozitatea, autonomia și dorința de a se dezvolta și de a face performanță. Își consolidează abilitățile existente și susține reflecția în gândire și acțiune.
  • Responsabilitatea personală, fiabilitatea și transparența constituie baza încrederii, respectului și respectării reciproce.
  • Universitatea folosește competențele specializărilor sale și tradiția sa de accesibilitate și îndreptare pentru a oferi soluții integrate și interdisciplinare.
  • Universitatea se angajează să dezvolte durabil. Activitățile sale sunt caracterizate de inovație, calitate academică și artistică și un nivel ridicat de aplicabilitate practică.

Motto

Educează - cercetează - inspiră

Locații

Lucernă

Address
Zentralstrasse 9
6003 Lucernă, Lucernă, Elveţia