Citește Descrierea Oficială

Internațională culinare Institutul Elveția (ICI) este brațul internațional culinar al prestigiosului Universitatea IMI Centrul Luzern. ICI întruchipează aceleași calități care au făcut IMI numarul unu alegerea de școală hotel pentru atât de mulți profesioniști ospitalitate; un accent pe cariera, o abordare prietenoasă și personalizate la educație și la o experiență internațională de neuitat.

Atenția personale pe care le primiți de la ICI va permite să se perfecționeze abilitățile culinare de la primii pași pentru a mai târziu în mese fine. Industria de astăzi cere individualitate. Dimensiunile noastre clasa mica permite bucatarii noastre viitoare de a dezvolta propria lor fler si creativitate. Noi vă permit să cultivi propriul stil în același timp, că aveți cea mai înaltă educație de calitate pentru a sprijini visele tale. După fiecare semestru de studiu aveți dreptul la o perioadă echivalentă de instruire practică plătit, care va fi organizat de cariera noastră și de birou stagii. Fiecare destinație de plasare se va baza pe cel înainte, astfel încât absolvenții noștri sunt în măsură să ofere un pachet complet; excelență academică cu mâinile pe formare practică. Aceasta este ceea ce face ca absolvenții noștri printre cele mai de angajare a tuturor elevilor culinare. Programele sunt predate în campus în frumosul Kastanienbaum pe malul Lacului Lucerna. Bucătării noastre moderne au vederi spectaculoase lacuri și munți. Într-un astfel de setare nu pot să nu fi inspirat.

Programe predate în:
  • Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree:

IMI University Centre
Address
International Culinary Institute Switzerland Seeacherweg 1
6047 Lucerne, Lucerne, Elveţia
Website
Număr de telefon
+41 41 349 60 00