CREA Geneva | INSEEC GROUP

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

CREA este o instituție de învățământ lider în domeniile marketing, comunicare, marketing digital și direcția de artă. În fiecare an, mai mult de 450 de elevi primesc cursuri la școală, oferite de cei mai buni profesori elvețieni și internaționali. CREA oferă în prezent diplome de licență și master, disponibile cu normă întreagă sau ca cursuri executive pentru profesioniști, precum și cursuri de formare continuă, sub formă de programe certificate. CREA își concentrează dezvoltarea pe excelență în următoarele domenii - Creație, Digital

Filozofie

Lumea se schimbă, educația este prea. CREA oferă o platformă teribilă pentru viitori profesioniști în domeniile creației, marketingului, comunicării și abilităților digitale.

Având în vedere evoluțiile din lumea afacerilor, școala anticipează schimbările majore pe care lumea digitală le provoacă în marketing și comunicare, iar cursurile au fost redefinite de noile nevoi din aceste sectoare (lux, modă, sport etc.).

Învățați din experiență. Este inutil să înveți fără înțelegere. La CREA, credem că educația nu poate fi, și trebuie să se bazeze numai pe experiență, pe cunoașterea experimentată. Din acest motiv, conducătorii noștri de curs și lectorii sunt toți profesioniști cu experiență. O școală care este aproape de lumea afacerilor

Cunoștințele ar trebui să vină de la specialiști de specialitate. Lectorii noștri sunt toți profesioniști în domeniul lor. Ei împărtășesc cunoștințele și seturile de instrumente cu studenții lor, astfel încât toate învățările să fie relevante pentru lumea actuală de afaceri. Lumea muncii se schimbă rapid și este important ca fiecare elev să-l poată intra cu abilitățile relevante.

CREA împărtășește rețeaua lor, inclusiv companiile elvețiene și internaționale și experți, cu studenții lor, astfel încât să rămână aproape de lumea afacerilor. Ele susțin studenții și școala în dobândirea de competențe relevante pentru locul de muncă actual.

Creditele ECTS

Oferim credite ECTS studenților noștri de licență și masterat. Aceste credite sunt recunoscute de organismele profesionale și de companiile partenere ale CREA, dar nu sunt diplome de stat.

Cu toate acestea, ele sunt acordate de o școală privată și se conformează strict procedurilor publicate în cadrul Procesului de la Bologna. Creditele ECTS se bazează pe un sistem care permite cuantificarea studiilor (lecții față-în-față, activități de cercetare, studii personale etc.).

Cursurile noastre de licență sunt în valoare de 180 de credite ECTS și cursurile noastre Master 120 de credite ECTS. Acordurile de cooperare cu alte institute și organisme profesionale din Europa permit studenților noștri să se alăture altor cursuri de studiu, în special la nivel postuniversitar.

CREA are o licență de practică eliberată de Departamentul de Educație Publică din Geneva, sub secția de școli private.

E-learning

O platformă on-line inovatoare permite tuturor elevilor noștri să își aprofundeze cunoștințele în anumite domenii, să se pregătească pentru prelegeri, să-și revizuiască sau să-și extindă cunoștințele în domenii care completează predarea oferită la CREA.

Locații

Geneva

Address
Route des Acacias 43, 1227
Geneva, Geneva, Elveţia