Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

CREA este o instituție de învățământ lider în domeniile marketing, comunicare, marketing digital și direcția de artă. În fiecare an, mai mult de 450 de elevi primesc cursuri la școală, oferite de cei mai buni profesori elvețieni și internaționali. CREA oferă în prezent diplome de licență și master, disponibile cu normă întreagă sau ca cursuri executive pentru profesioniști, precum și cursuri de formare continuă, sub formă de programe certificate. CREA își concentrează dezvoltarea pe excelență în următoarele domenii - Creație, Digital

Filozofie

Lumea se schimbă, educația este prea. CREA oferă o platformă teribilă pentru viitori profesioniști în domeniile creației, marketingului, comunicării și abilităților digitale.

Având în vedere evoluțiile din lumea afacerilor, școala anticipează schimbările majore pe care lumea digitală le provoacă în marketing și comunicare, iar cursurile au fost redefinite de noile nevoi din aceste sectoare (lux, modă, sport etc.).

Învățați din experiență. Este inutil să înveți fără înțelegere. La CREA, credem că educația nu poate fi, și trebuie să se bazeze numai pe experiență, pe cunoașterea experimentată. Din acest motiv, conducătorii noștri de curs și lectorii sunt toți profesioniști cu experiență. O școală care este aproape de lumea afacerilor

Cunoștințele ar trebui să vină de la specialiști de specialitate. Lectorii noștri sunt toți profesioniști în domeniul lor. Ei împărtășesc cunoștințele și seturile de instrumente cu studenții lor, astfel încât toate învățările să fie relevante pentru lumea actuală de afaceri. Lumea muncii se schimbă rapid și este important ca fiecare elev să-l poată intra cu abilitățile relevante.

CREA împărtășește rețeaua lor, inclusiv companiile elvețiene și internaționale și experți, cu studenții lor, astfel încât să rămână aproape de lumea afacerilor. Ele susțin studenții și școala în dobândirea de competențe relevante pentru locul de muncă actual.

Creditele ECTS

Oferim credite ECTS studenților noștri de licență și masterat. Aceste credite sunt recunoscute de organismele profesionale și de companiile partenere ale CREA, dar nu sunt diplome de stat.

Cu toate acestea, ele sunt acordate de o școală privată și se conformează strict procedurilor publicate în cadrul Procesului de la Bologna. Creditele ECTS se bazează pe un sistem care permite cuantificarea studiilor (lecții față-în-față, activități de cercetare, studii personale etc.).

Cursurile noastre de licență sunt în valoare de 180 de credite ECTS și cursurile noastre Master 120 de credite ECTS. Acordurile de cooperare cu alte institute și organisme profesionale din Europa permit studenților noștri să se alăture altor cursuri de studiu, în special la nivel postuniversitar.

CREA are o licență de practică eliberată de Departamentul de Educație Publică din Geneva, sub secția de școli private.

E-learning

O platformă on-line inovatoare permite tuturor elevilor noștri să își aprofundeze cunoștințele în anumite domenii, să se pregătească pentru prelegeri, să-și revizuiască sau să-și extindă cunoștințele în domenii care completează predarea oferită la CREA.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:


CREA Geneva | INSEEC GROUP

Masterul în marketingul digital ... [+]

Iubirea generează idei și le execută

Masterul în marketingul digital

Program de curs

Strategie de marketing

Obiectivele principale ale acestui modul sunt de a dezvolta o analiză critică a obiectivelor de afaceri ale unui brand în legătură cu clienții vizați și de a dezvolta o înțelegere globală a strategiei digitale care este integrată și direct operabilă.

Canale de marketing digital

Înțelegeți noul peisaj media și cum să utilizați platformele principale. Aflați cum să profitați la maximum de acestea prin testarea lor în studii de caz reale. Anticipați evoluția rețelelor sociale și aflați cum să le exploatați puterea în serviciul mărcii.... [-]

Elveţia Geneva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
17 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CREA Geneva | INSEEC GROUP

Masterul internațional în marketingul de lux a fost conceput pentru a oferi studenților o înțelegere solidă și exactă a lumii de lux, luând în considerare noile norme leg ... [+]

O înțelegere completă a noii dinamici aplicate luxului

Într-un mediu care se mișcă rapid, unde granițele de lux sunt provocate și neclară, acest program va da o înțelegere completă a noii dinamici aplicate luxului. Masterul internațional în marketingul de lux a fost conceput pentru a oferi studenților o înțelegere solidă și exactă a lumii de lux, luând în considerare noile norme legate puternic de percepția noilor consumatori, provocări pentru mediul de retail, precum și servicii online și CRM. O analiză se va extinde de la un lux dur în servicii, de la călătoriile în produse alimentare și băuturi.

Program de curs

Branding

Începând cu elementele de bază ale tehnicilor de marketing la evoluția noilor strategii de lux, accentul va fi pus pe noile reguli aplicate în afaceri, comunicare, finanțe și conducere. Dezvoltarea va fi de la o privire generală asupra pieței de lux pentru a descoperi nisa ei și nevoile specifice. O analiză va fi aplicată diferitelor modele de afaceri de lux și strategiilor acestora, precum și diferitelor modele geografice.... [-]

Elveţia Geneva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
17 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CREA Geneva | INSEEC GROUP

În timpul acestui curs Master, studenții vor avea posibilitatea de a lucra la proiecte concrete. Ei vor aplica cunostintele pe care le-au dobandit intr-o misiune finala c ... [+]

Tweaks nu sunt suficiente în mediul de afaceri de astăzi!

Doar una din cele 50 de idei devine de succes. Este momentul pentru a dezvolta practici reale de inovare în afaceri pentru a transforma ideea într-o propunere de client valoroasă. Din acest motiv, oferim un program cuprinzător de studiu cu frecvență parțială pentru persoanele care cred că inovarea în afaceri este pe calea critică pentru transformarea sistemelor noastre sociale, depășind tehnologia și automatizarea proceselor simple.

În timpul acestui curs Master, studenții vor avea posibilitatea de a lucra la proiecte concrete. Ei vor aplica cunostintele pe care le-au dobandit intr-o misiune finala cu scopul de a-si lansa propriul proiect.... [-]

Elveţia Geneva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Route des Acacias 43, 1227
Geneva, Geneva, CH