Citește Descrierea Oficială

IMI Institutul Internațional de Management în Elveția este o școală unică, ospitalitate privat infiintata in anul 1991. Cursurile noastre International Hospitality Hotel, Evenimente și managementul turismului la nivel de licență, toate sunt validate de către Manchester Metropolitan University din Marea Britanie. MBA prestigioasa noastră în Hospitality Management International este de asemenea validat de către Manchester Met. și este proiectat pentru cei care vizează pentru poziții de conducere în cadrul industriei. La nivel postuniversitar va oferim de asemenea nostru IMI Luzern MBA care vă permite să se specializeze în Hotel Management Operations elvețiene sau Mărci de lux și de management al serviciilor. Am rămas în mod deliberat mici, cu un maxim de 220 de studenți pe semestru. În acest fel studenții noștri pot fi siguri de o abordare extrem de personalizat și individual la învățarea lor. Toate programele sunt în limba engleză, dar aveți opțiunea de a învăța limba franceză sau germană ca a doua limbă. O calificare de la IMI este o ștampilă de excelență pe orice CV și se va asigura că sunteți partea de sus a gramada de aceste prime interviuri importante. Studiul are loc la campusul nostru pitoresc înconjurat de munții și lacurile din Elveția. Studenții sunt câteva minute distanță de orașul istoric Luzern, cu numeroasele sale magazine, cafenele, baruri și restaurante. Combinația de predare de calitate academică, pregătire practică elvețian, contacte excelente industriei și peisaje uluitoare sunt o reteta de succes. Absolvenții noștri pot fi găsite în poziții de conducere de nivel superior din întreaga lume. Succesul lor arată că pentru a ajunge în partea de sus se plătește pentru a începe la partea de sus!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

IMI International Management Institute Switzerland

Un program de masterat care se concentrează pe industria ospitalității și a evenimentelor și oferă locații profesionale pentru cei care nu au experiență de lucru. ... [+]

Acest program MSc, oferit de IMI, este potrivit pentru cei cu o diplomă de licență, dar experiență de lucru limitată. Concentrându-se pe abilitățile cheie de management strategic în industria ospitalității și a evenimentelor, programul oferă o perspectivă amplă asupra managementului operațional, planificării și strategiei în arena internațională.

Cerințe pentru admitere:

Diplomă de licență în orice disciplinăCompetență engleză: 6.0 IELTS sau echivalent

Datele de intrare:

Există două prize pe an - februarie și august.

[-]
Elveţia Lucerne
Februarie 2020
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Introducing IMI Switzerland

IMI Student Experience

IMI University Centre
Address
IMI International Management Institute Switzerland Seeacherweg 1
6047 Lucerne, Lucerne, Elveţia
Website
Număr de telefon
+41 41 349 60 00