IMI International Management Institute Switzerland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Management Internațional IMI din Elveția este o școală privată de ospitalitate și management de afaceri, fondată în 1991. Oferim o atmosferă familială și sprijin personalizat pentru învățare și carieră.

Diplomele noastre de licență în managementul ospitalității, afacerilor și marketingului sunt validate de Universitatea Metropolitană Manchester și gradul nostru de arte culinare de către Universitatea Oxford Brookes.

Oferim un grad de MBA în managementul ospitalității (validat de Manchester Met.) Și un master în ospitalitate și evenimente, plus diplome postuniversitare specializate în hotel și evenimente sau culinare.

Diploma noastră HF în International Hospitality Management oferă trei stagii de specialitate, alături de trei semestre de studiu, cu un accent puternic pe abilitățile de limbă.

Combinația de învățătură academică de calitate, pregătire practică elvețiană, contacte excelente în industrie și peisaj care respiră sunt o rețetă a succesului. Absolvenții noștri se găsesc în poziții de conducere de peste tot pe glob. Succesul lor arată că, pentru a ajunge în vârf, plătește să începi din vârf!

Locații

Lucernă

IMI University Centre

Address
IMI International Management Institute Switzerland
Seeacherweg 1

6047 Lucernă, Lucernă, Elveţia
Număr de telefon
+41 41 349 60 00

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră