Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la HTMi

Un institut de conducere a hotelurilor din lume

Hotelul HTMi și Institutul de Management al Turismului Elveția pregătește studenții pentru o carieră de management în industria ospitalității globale. Institutul are cinci centre de excelență, acestea fiind: Școala de Management Internațional al Hotelurilor și Turismului, Centrul Internațional de Cercetare în Industria Ospitalității, Centrul Internațional de Instruire în Administrarea Evenimentelor, Centrul de Management al Cariera și Centrul de Management Culinar.

Misiunea tuturor elevilor este "Vino ca student, devii manager".

Pentru a ajuta la îndeplinirea acestei misiuni, HTMi se concentrează pe oferirea fiecărui elev cu o educație de înaltă calitate, căutarea excelenței în tot ceea ce se întâmplă în cadrul HTMi și asigurarea unei organizații care să răspundă nevoilor contemporane ale hotelului internațional și ale industriei turismului. Campusul nostru modern de înaltă calitate, situat în două hoteluri elvețiene, este o parte recunoscută a frumoasei biosfere UNESCO din Cantonul Luzern, Elveția.

Viața studenților și petrecerea timpului liber

Campusul HTMi, în mod normal, are studenți cu 30-35 de naționalități din întreaga lume și toți sunt bineveniți în familia noastră internațională. Elevii provin din toate părțile lumii pentru a ne alătura și astfel facem tot posibilul ca HTMi să devină a doua lor casă. Avem o cultură centrat pe familie. HTMi se străduiește să se asigure că elevii nu numai că au o educație excelentă, ci și că elevii sunt mulțumiți de HTMi.

Elevii au acces larg la facilități sportive, inclusiv în campus și în apropiere, inclusiv: tenis, înot, baschet, centru de fitness, schi, snowboarding, golf, ping-pong, biliard sau bucurați-vă de exteriorul de mers pe jos drumeții într-unul din cele mai frumoase medii naturale din lume în această biosferă UNESCO. În plus, studenții se pot bucura de spa-ul campus cu saună și solar.

Există internet wireless puternic în întregul campus și sunt organizate multe evenimente studențești, cum ar fi, domnul și Miss HTMi Eveniment, nunți, petreceri, seri culte și multe altele.

La sfârșit de săptămână, studenții pot merge la Luzern, Berna, Zurich, Geneva pentru cumpărături, divertisment sau doar pentru a se bucura de frumosul mediu fascinant al Soerenberg, o zonă protejată de UNESCO, datorită frumuseții sale naturale. HTMi organizează excursii studențești în Elveția pentru a vizita, printre altele, producătorii de brânză, ciocolată și vinuri renumiți în întreaga lume.

Localizare

HTMi este situat în Soerenberg, în faimoasa biosferă UNESCO din Cantonul Luzern, Elveția Centrală. Este una dintre cele mai frumoase stațiuni ale Elveției, la 40 de minute de transportul public din orașul Luzern. Elevii locuiesc, studiază și se antrenează în două hoteluri elvețiene tradiționale, elegante, care sunt mobilate la un standard modern de înaltă calitate, după o investiție majoră finalizată în 2016, reflectând cele mai bune valori ale vieții elvețiene. Elevii provin din peste 40 de țări pentru a studia managementul hotelului faimosul mod elvețian. Studenții noștri studiază și se antrenează într-un mediu real al hotelului. Soerenberg este un excelent exemplu de ecoturism, cu turismul și natura în armonie în acest cel mai frumos mediu.

În fiecare an studenții noștri se amestecă cu turiștii din peste 50 de țări din întreaga lume. În timpul verii, se vizitează Soerenberg pentru un mediu curat și verde, când temperaturile pot ajunge în medie la 25 de grade Celsius. Iarna vizitează pentru mediul incitant și vibrant când Soerenberg devine o stațiune de schi și snowboarding.

Bine ați venit la Soerenberg, una dintre cele mai frumoase stațiuni turistice din lume. Bine ați venit la HTMi, un institut de conducere de top din lume.

Veniți ca un student, deveniți Manager.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

Hotelul HTMi și Institutul de Management al Turismului Elveția pregătește studenții pentru o carieră de management în industria ospitalității globale. Institutul are cinc ... [+]

Obiective și rezultate ale învățării

La încheierea programului, elevii vor putea:

Interpretați abilitățile practice, teoretice și personale necesare pentru rolul senior managementului într-o varietate de organizații internaționale de hotel și de turism. Sintetizează procesele strategice, organizaționale și de marketing ale unei întreprinderi de ospitalitate comerciale în contextul naturii globale a afacerii. Cultivați o atitudine profesionistă de management prin cultivarea dezvoltării creative a ideilor și soluțiilor inovatoare. În mod confidențial, dezbaterea, cercetarea și sinteza teoriilor în timp ce evaluează învățarea organizațională. Analiza critică a diferitelor instituții multilaterale și a organizațiilor transnaționale, inclusiv o evaluare a impactului lor implicat în managementul turismului internațional și al turismului cultural. ... [-]
Elveţia Lucerne
Ianuarie 2020
La zi
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

HTMi Hotel Management Institute Switzerland - Overview , "Making a Difference"

HTMi Lifestyle video

HTMi Career centre overview

Address
Marientalweg 3
6174 Lucerne, Lucerne, Elveţia
Website
Număr de telefon
+41 41 488 11 25