HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea HTMi: vino ca student, devii manager

În următorul deceniu, industria hotelieră și turistică internațională este prevăzută să își mențină poziția de cel mai mare angajator din lume și cel mai mare furnizor de funcții de conducere din lume. Rolul HTMi este de a pregăti studenții pentru o carieră de management în aceasta, cea mai interesantă industrie din ziua de azi. HTMi este susținut de o rețea mondială de companii hoteliere internaționale, ai căror reprezentanți vizitează în mod regulat HTMi pentru a recruta în campus. Absolvenții HTMi pot fi găsiți în companii de top din lume.

Viziune HTMi: a fi un lider al Institutului de Management Hotelier din lume

Realizarea viziunii HTMi este îmbunătățită prin intermediul celor cinci centre pentru excelență:

 • Școala de Management Internațional în Hoteluri și Turism
 • Centrul internațional de cercetare în domeniul ospitalității Elveția
 • Centrul internațional pentru instruirea în gestionarea evenimentelor Elveția
 • Centrul de Management Culinar Elveția
 • Centrul pentru managementul carierei121593_121544_P1055172.jpeg

Școala de Management Internațional în Hoteluri și Turism

Școala de Management Internațional în Hoteluri și Turism oferă educație de înaltă calitate, instruire și stagii de lucru tuturor studenților.

Studenții obțin diplome în stil elvețian pentru educație și formare, urmate de o diplomă de licență sau MBA de la universități cu o tradiție de lungă durată pentru excelență în învățământ la nivel, toate predate în engleză.

Gradul de licență BSc (Hons) este validat și acordat de Universitatea Ulster, iar gradul de Master este validat și acordat de Edinburg Napier University. HTMi este acreditat și recunoscut formal ca instituție de învățământ superior la EduQua, Asociația Elvețiană pentru Sisteme de Calitate și Management (SQS) și Consiliul Britanic de Acreditare (BAC). BAC este un membru complet al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității (ENQA). Toate programele de licență și Master sunt acreditate de Institutul de ospitalitate.

Centrul internațional de cercetare în domeniul ospitalității Elveția

Centrul internațional de cercetare a ospitalității Elveția, la HTMi, este unic în Elveția și este un exemplu excelent de HTMi lider în cercetare și inovare. La HTMi, cercetarea este o parte cheie a tuturor cursurilor, iar Institutul are propriile sale reviste internaționale de cercetare: Jurnalul internațional pentru studenți în domeniul ospitalității și turismului și al lucrărilor contemporane din Jurnalul studențesc al ospitalității. Cercetarea este o parte cheie a dezvoltării abilităților analitice ale elevilor, care sunt esențiale pentru a fi un excelent manager de viitor în industria hotelieră și turistică internațională.

Centrul internațional pentru instruirea în gestionarea evenimentelor Elveția

Centrul de formare în managementul evenimentelor Elveția oferă tuturor studenților un accent pe instruirea în diferite aspecte ale managementului evenimentelor hoteliere. Importanța acestui lucru se referă la veniturile foarte mari și profitul obținut din evenimente dintr-o organizație hotelieră. În campus, în fiecare semestru, există un număr mare de evenimente la toate nivelurile, inclusiv conferințe, nunți și evenimente culinare. Centrul organizează, de asemenea, grupuri de studenți pentru a lucra și pentru a sprijini evenimente internaționale majore precum Jocurile Olimpice.

Centrul de Management Culinar Elveția

Centrul pentru Management Culinar Elveția se concentrează pe dotarea studenților cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a funcționa într-un mediu de bucătărie, a dezvolta rețete și a opera în restaurantele a la carte și de banchet, din campus, la HTMi. Există un accent special pe coacerea și patiseria europeană, iar Centrul are propriul televizor culinar online, precum și o carte de rețete online, cu multe exemple de excelență în artele culinare.

Centrul pentru managementul carierei

Centrul pentru Managementul Carierei de la HTMi face legătura cu toate marile companii hoteliere internaționale și plasează studenți din întreaga lume. Centrul organizează evenimente internaționale de recrutare a companiilor hoteliere în campus, călătorii în carieră pentru studenți premiați la centre hoteliere de renume din întreaga lume și oferă abilități de căutare de locuri de muncă și sprijin pentru toți studenții și absolvenții. Centrul organizează, de asemenea, stagii de lucru în Elveția pentru toți studenții HTMi.121594_121539_1P1A5909.jpeg

Misiunea studenților

Vino ca student, devii manager

În numele Consiliului facultății HTMi, vă urez bun venit la HTMi. În următorul deceniu, industria hotelieră și turistică internațională este prevăzută să își mențină poziția de cel mai mare angajator de oameni din lume și cel mai mare furnizor de funcții de conducere. Ne aflăm într-o industrie cu adevărat internațională, care necesită un mix internațional de manageri, pentru a reflecta natura internațională a hotelurilor noastre. Rolul HTMi este de a pregăti studenții pentru o carieră de management în aceasta, cea mai interesantă industrie din ziua de azi.

Pentru a permite studenților noștri să cerceteze, să studieze și să se instruiască în diferite aspecte ale industriei hoteliere și turistice, HTMi Hotel and Tourism Management Institute are patru „centre pentru excelență”. Acestea sunt Școala de Management Internațional în Hoteluri și Turism, Centrul Internațional de Cercetare a Ospitalității, Centrul Internațional de Training pentru Managementul Evenimentelor și Centrul pentru Management Culinar. Facultatea noastră de predare sunt cu înaltă calificare și sunt dedicate pe deplin misiunii noastre de a pregăti toți studenții pentru posturi de conducere în industria hotelieră și turistică, de la manageri stagiari la manageri intermediari și manageri superiori.

HTMi este sprijinit de o rețea de asistență mondială de birouri și companii hoteliere internaționale. Pentru a ne ajuta cu misiunea noastră, în fiecare semestru, companii hoteliere internaționale ne vizitează pentru a recruta în campus. În acest sens, sunt ajutați de Departamentul Internațional HTMi. Absolvenții noștri pot fi găsiți în companii de top din lume.

Bine ați venit în lumea managementului internațional al hotelurilor și turismului, bine ați venit la HTMi.

Ian RJ Larmour, director HTMi121595_121543_P1088087.jpeg

Responsabilitatea socială corporativă (CSR)

Ne vedem responsabilitatea (CSR-ul nostru) de a avea grijă de diferitele părți interesate în HTMi, inclusiv:

 • Studenții oferindu-le cea mai bună educație posibilă, formare profesională, plasament și pregătire în comportament profesional pentru a-i pregăti pentru cariere ca viitori manageri.
 • Departamentul Educației și organizațiile aferente calității educației, respectând și respectând regulile și reglementările educaționale și standardele de calitate.
 • Părinții nu numai că îi pregătim corect pe studenții noștri, ci și prin respectarea investițiilor făcute în viitorul copiilor lor.
 • Recrutorii studenți prin furnizarea de informații în timp util, exacte și eficiente și menținerea unei reputații de calitate pentru HTMi.
 • Industria hotelieră și turistică, oferind cât mai mulți studenți și absolvenți calificați pentru a sprijini viitorul industriei și prin susținerea industriei în multe alte moduri, cu cercetări, evenimente și alte inițiative de sprijin.
 • Economia locală din Elveția, generând cât mai multe bogății pentru diverse companii și organizații.
 • Mediul asigurând mediul strict și cadrul legal al Elveției este încorporat în cultura operațională la HTMi.
 • Personalul HTMi oferindu-le toate resursele necesare pentru a învăța și gestiona studenții la nivelul de înaltă calitate necesar, care răspunde cerințelor curriculumului și rezultatelor învățării elevilor.

Locații

Sörenberg

Address
Marientalweg,3
6174 Sörenberg, Lucernă, Elveţia

Singapur

Address
HTMi Hotel and Tourism Management Institute (Singapore)
51 Cuppage Road, #03-05A/07
Singapore 229469

229469 Singapur, Singapore

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră