Glion Institute of Higher Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Glion de Învățământ Superior oferă o primă educație la nivel universitar în domeniul managementului ospitalității și al managementului evenimentelor, sportului și divertismentului. Din 1962, Glion a transformat studenții din întreaga lume în profesioniști de top pentru industria serviciilor globale, iar succesul absolvenților Glion a câștigat instituția o reputație excelentă în rândul profesioniștilor din industrie care au votat Glion "cea mai bună școală de management al ospitalității" Premiile pentru ospitalitate la nivel mondial în 2015.

Mai presus de toate, Glion își propune să ofere o experiență studențească de cinci stele de la început până la sfârșit, inclusiv îndrumare academică personalizată, activități de dezvoltare a conducerii și facilități de ultimă oră. În conformitate cu acreditarea de către NEASC (SUA), Glion oferă diplome de licență și de masterat cu o gamă de specializări.

Campusurile din Elveția și Londra oferă studenților șansa de a experimenta două centre globale de turism și de afaceri, cu opțiuni de transfer ușor pentru a vă deplasa între locații. Elevii dobândesc o înțelegere culturală globală în corpul studenților multiculturați și fac legături profesionale cu liderii industriei prin contacte cu hoteluri, conferințe, lectori și rețeaua de absolvenți de 13.000 de profesioniști.

După absolvire, studenții au oportunități multiple de angajare prin intermediul partenerilor de recrutare ai școlii, printre care se numără brandurile de top din lume, brandurile de lux, companiile de divertisment, agențiile de evenimente și federațiile sportive internaționale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea BBA-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Msc - management hotelier internațional

Campus Cu normă întreagă 1 an February 2019 Elveţia Montreux

Master of Science (MSc), în International Hotel Management se concentrează pe dezvoltarea abilităților de gestionare a persoanelor, a operațiunilor și de afaceri în hoteluri și companii de ospitalitate. [+]

Ridicați-vă la vârful industriei ospitalității

Master of Science (MSc), în International Hotel Management se concentrează pe dezvoltarea abilităților de gestionare a persoanelor, a operațiunilor și de afaceri în hoteluri și companii de ospitalitate.

Pentru a crea o bază de abilități de management hotelier, primul semestru se referă la operațiunile de gestionare a hotelului. De acolo, elevii iau cursuri de nivel superior în managementul ospitalității, inclusiv finanțe, marketing, resurse umane, precum și de gestionare a veniturilor. Programul se încheie cu un stagiu de experiență hands-on care oferă studenților șansa de a exersa noile abilități într-un mediu de lucru în lumea reală.... [-]


Videoclipuri

About us!

Contactează

Glion Institute of Higher Education

Adresă, linia 1 Glion Campus Glion Institute of Higher Education Route de Glion 111
1823 Montreux, Vaud, Elveţia
website http://www.glion.edu/
Telefon +41 26 919 78 78

Glion Institute of Higher Education

Adresă, linia 1 Glion Institute of Higher Education Bulle Campus Rue de l'Ondine 20
1630 Bulle, Fribourg, Elveţia
website http://www.glion.edu/
Telefon +41 21 966 35 35