Geneva Finance Research Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi?

Geneva Finance Research Institute (GFRI) este un institut multidisciplinar cu sediul la Universitatea din Geneva, care se concentrează pe două teme principale de cercetare în domeniul finanțelor: „ Managementul portofoliului ” și „ Finanțe și societate ”.

Temele sale de cercetare subliniază astfel, pe de o parte, rolul pe care Geneva, ca centru financiar, îl joacă în Managementul portofoliului, iar pe de altă parte, beneficiile și externalitățile care finanțează afișarea societății în general. Cercetarea GFRI este multidisciplinară și se bazează pe sinergii între Facultățile de Economie și Management ale Universității din Geneva, Dreptul și Psihologia și Științele Educației. Aceste colaborări au permis GFRI să se extindă recent în două noi domenii de cercetare: neuro-finanțe și finanțe durabile.

Facultatea GFRI este o echipă internațională foarte diversificată de profesori care se dedică în principal publicării cercetărilor de ultimă oră în reviste de top-finanțe, dar se angajează, de asemenea, în educație la nivel înalt în finanțe, precum și în activități de transfer de cunoștințe, cum ar fi conferințe, seminarii și dezbateri publice pe o gamă largă de teme financiare.129264_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Locații

Geneva

Address
Bd du Pont d'Arve 40
1211 Geneva, Geneva, Elveţia