Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la GBS!

Geneva Business School (GBS) este o instituție de vârf care oferă educație de calitate Geneva Business School (GBS) elvețiană. Programele noastre sunt predate 100% în limba engleză și campusurile noastre sunt situate în marile orașe europene precum Geneva și Barcelona.

Metodologia noastră inovatoare înseamnă că elevii sunt învățați în săli de clasă mici și concentrate de către membrii facultății aleși cu grijă, toți fiind profesioniști de nivel înalt, dedicați să-i călăuzească în călătoria lor de a deveni viitori lideri de afaceri.

GBS oferă o varietate de programe de licență, masterat și doctorat.

Elevii pot alege să se specializeze în una dintre numeroasele noastre specializări, cum ar fi relațiile internaționale, managementul sportului, marketingul digital și finanțele internaționale, printre altele.
Campusurile GBS sunt amplasate strategic pe două dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusurile GBS sunt amplasate strategic pe două dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusul Geneva este situat în inima cartierului Organizații Internaționale Geneva, care se află în unul dintre cele mai mari centre de activitate diplomatică, financiară și de afaceri din lume. Facilitățile noastre includ o sală de artă de stat și numeroase noduri de studiu, special concepute pentru a oferi o experiență de învățare contemporană cu un mediu elevos.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Geneva Business School (GBS)

Master of Science în finanțe, cu un mare în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare la nivel mondial, prin instrui ... [+]

Master of Science în Finanțe (MSc.F), cu o majore în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare globală, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțe și investiții internaționale moderne. Veți înțelege forțele macroeconomice care modelează astăzi lumea, cum să evaluați riscurile și să răspundeți provocărilor financiare și investiționale emergente.

Pe parcursul programului elevii vor:Dobândi cunoștințe despre impozitarea internațională și planificarea imobiliară.Aflați managementul riscurilor și obțineți o cunoaștere aprofundată a companiilor de asigurări.Să poată efectua o analiză tehnică.Fiți familiarizați cu analiza și managementul fondurilor de hedging.Explorați analiza situațiilor financiare pentru directori.... [-]
Elveţia Geneva Spania Barcelona
Februarie 2020
Engleză
La zi
22 - 1 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Let's get started!

Geneva Campus

Life in Geneva

Address
Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Elveţia
Address
Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Spania
Address
Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Community of Madrid, Spania