Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Geneva Business School !

Geneva Business School aici este o instituție de vârf care oferă o educație elvețiană de calitate. Programele noastre sunt predate 100% în engleză, iar campusurile noastre sunt situate în marile orașe europene, cum ar fi Geneva și Barcelona.

Metodologia noastră inovatoare înseamnă că elevii sunt învățați în săli de clasă mici și concentrate de către membrii facultății aleși cu grijă, toți fiind profesioniști de nivel înalt, dedicați să-i călăuzească în călătoria lor de a deveni viitori lideri de afaceri.

Geneva Business School oferă o varietate de programe de licență, master și doctorat.

Studenții pot alege să se specializeze într-una dintre numeroasele noastre activități majore, precum relații internaționale, management sportiv, marketing digital și finanțe internaționale, printre altele.
Campusurile Geneva Business School sunt situate strategic pe două dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusurile Geneva Business School sunt situate strategic pe două dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusul Geneva se află în inima cartierului Organizațiilor Internaționale de la Geneva, care se află în unul dintre cele mai mari centre de activitate diplomatică, financiară și de afaceri din lume. Facilitățile noastre includ un auditorium de ultimă generație și numeroase centre de studiu, special concepute pentru a oferi o experiență de învățare contemporană cu un mediu excelent pentru studenți.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Geneva Business School (GBS)

Master of Science în finanțe, cu un mare în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare la nivel mondial, prin instrui ... [+]

Master of Science în Finanțe (MSc.F), cu o majore în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare globală, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțe și investiții internaționale moderne. Veți înțelege forțele macroeconomice care modelează astăzi lumea, cum să evaluați riscurile și să răspundeți provocărilor financiare și investiționale emergente.

Pe parcursul programului elevii vor:Dobândi cunoștințe despre impozitarea internațională și planificarea imobiliară.Aflați managementul riscurilor și obțineți o cunoaștere aprofundată a companiilor de asigurări.Să poată efectua o analiză tehnică.Fiți familiarizați cu analiza și managementul fondurilor de hedging.Explorați analiza situațiilor financiare pentru directori.... [-]
Elveţia Geneva Spania Barcelona Madrid  + 1 Mai mult
Februarie 2020
Engleză
La zi
22 - 1 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Let's get started!

Geneva Campus

Life in Geneva

Address
Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Elveţia
Address
Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Spania
Address
Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania