Geneva Business School (GBS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la GBS!

Geneva Business School (GBS) este o instituție de lider care oferă educație de calitate Geneva Business School (GBS) elvețiană. Programele noastre sunt predate 100% în limba engleză și campusurile noastre sunt situate în marile orașe europene precum Geneva și Barcelona.

Metodologia noastră inovatoare înseamnă că elevii sunt învățați în săli de clasă mici și concentrate de către membrii facultății aleși cu grijă, toți fiind profesioniști de nivel înalt, dedicați îndrumării acestora în călătoria lor către a deveni lideri de afaceri viitori.

GBS oferă o varietate de programe de licență, masterat și doctorat.

Elevii pot alege să se specializeze în una dintre numeroasele noastre specializări, cum ar fi relațiile internaționale, managementul sportului, marketingul digital, antreprenoriatul și finanțele internaționale, printre altele.

Campusurile GBS sunt amplasate strategic pe două dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusul nostru de la Geneva este situat în inima cartierului Organizații Internaționale Geneva, care se află într-unul dintre cele mai mari centre de activitate diplomatică, financiară și de afaceri din lume. Facilitățile noastre includ o sală de artă de ultimă generație și numeroase hub-uri de studiu, special concepute pentru a oferi o experiență de învățare contemporană cu un mediu elevos.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

MSc în finanțe internaționale

Campus Cu normă întreagă 18 luni February 2019 Elveţia Geneva Spania Barcelona Madrid + 3 mai mult

Master of Science în finanțe, cu un mare în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare la nivel mondial, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțe și investiții internaționale moderne. [+]

Master of Science în Finanțe (MSc.F), cu o majore în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare globală, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțe și investiții internaționale moderne. Veți înțelege forțele macroeconomice care modelează astăzi lumea, cum să evaluați riscurile și să răspundeți provocărilor financiare și investiționale emergente.

Pe parcursul programului elevii vor:Dobândi cunoștințe despre impozitarea internațională și planificarea imobiliară.Aflați managementul riscurilor și obțineți o cunoaștere aprofundată a companiilor de asigurări.Să poată efectua o analiză tehnică.Fiți familiarizați cu analiza și managementul fondurilor de hedging.Explorați analiza situațiilor financiare pentru directori.FapteDurata: 18 luniCredite: 90 ECTSLimba: englezăIntrări: februarie și septembrieGradul acordat: Master în științe majore în finanțe internaționaleOportunități de transfer: Oferim studenților noștri posibilitatea de a transfera pentru un semestru între campusurile noastre de la Geneva și BarcelonaStagii: Oferim acces la oportunități de stagiu în companii și organizații internaționaleProgram... [-]

Videoclipuri

Life on Campus

Hear from our students

Rethinking Education

Contactează

Adresă, linia 1 Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Elveţia

Adresă, linia 1 Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Spania

Adresă, linia 1 Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Community of Madrid, Spania