Geneva Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Geneva Business School !

Geneva Business School aici este o instituție de vârf care oferă o educație elvețiană de calitate. Programele noastre sunt învățate 100% în engleză, iar campusurile noastre sunt amplasate în orașe europene majore, cum ar fi Geneva, Barcelona și Madrid.

Metodologia noastră inovatoare înseamnă că elevii sunt învățați în săli de clasă mici și concentrate de către membrii facultății aleși cu grijă, toți fiind profesioniști de nivel înalt, dedicați să-i călăuzească în călătoria lor de a deveni viitori lideri de afaceri.

Geneva Business School oferă o varietate de programe de licență, master și doctorat.

Studenții pot alege să se specializeze într-una dintre numeroasele noastre activități majore, precum relații internaționale, management sportiv, marketing digital și finanțe internaționale, printre altele.
Campusurile de la Geneva Business School sunt situate strategic în trei dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusurile de la Geneva Business School sunt situate strategic în trei dintre cele mai multiculturale și dinamice orașe din Europa.

Campusul Geneva se află în inima cartierului Organizațiilor Internaționale de la Geneva, care se află în unul dintre cele mai mari centre de activitate diplomatică, financiară și de afaceri din lume. Facilitățile noastre includ un auditorium de ultimă generație și numeroase centre de studiu, special concepute pentru a oferi o experiență de învățare contemporană cu un mediu excelent pentru studenți.

Barcelona este sinonimă cu soare, mare și sport, dar este, de asemenea, o destinație de top pentru startup-uri tehnologice, multinaționale și inovație. Orașul este perfect pentru tinerii antreprenori cu evenimente non-stop și o imensă piscină de talent cu care să facă schimb de idei.

Madrid este o capitală plină de viață și este centrul geografic, cultural și economic al Spaniei. Studiind la Madrid, veți fi inspirat de facultatea noastră dinamică și veți participa la evenimente de rețea de nivel mondial, toate într-unul dintre cele mai însorite orașe din Europa.

Cursuri Durata

  • Licență (toate campusurile: campusurile de la Geneva, Barcelona și Madrid)
    • Durata programelor de licență Durata: 3 ani
  • Programele MBA Durata: 1 1/2 ani (18 luni)
  • Durata programelor de master: 1 1/2 ani (18 luni)
  • Doctorat
  • Durata programului DBA: 3 ani

Locații

Geneva

Address
La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland)
1202 Geneva, Geneva, Elveţia

Barcelona

Address
Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain)
08002 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain)
28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră