Geneva School of Diplomacy and International Relations

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru dezvoltarea unei mai bune lider mondial și o lume mai plin de compasiune, pentru a înțelege lumea din jurul nostru - trecut, prezent și viitor - și pentru a influența lumea într-o direcție umanitar, este ceea ce Școala de la Geneva din diplomație este despre toate.

Școala de la Geneva din Diplomație și Relații Internaționale (GSD) se mândrește cu predare riguroase și pe o facultate de renume pentru preocuparea lor de nevoile individuale ale elevilor noștri. Această tradiție este sporită de natura de specialitate și interdisciplinară a curriculumului. Cultura noastră de angajament elev stabilește bazele unei stimulare și atmosferă cosmopolită, care favorizează schimbul de idei, de cercetare, de predare, precum și integrarea studenților în comunitatea cea mai diplomatic din lume.

Calitatea înaltă a educației este prezentat de facultatea noastră distins - de profesori de renume, ambasadori, oameni de stat și stateswomen - selectat pentru excelenta lor profesionale și academice și angajamentul umanitar deopotrivă. Ei instrui, de cercetare, și publică în ambele zone clasice și de ultimă oră în domeniul relațiilor internaționale. Metodologia de predare este orientată spre practică, în cele din urmă pregătirea studenților pentru o carieră plină de satisfacții foarte în afacerile internaționale.

GSD ofera programe extrem de competitive specializate în relații internaționale la nivel de licență, masterat și doctorat. Ca parte a curriculum-ului ne ajuta oferi studenților noștri cu oportunități unice de internship în cadrul organizațiilor internaționale și ONG-uri din jur. Școala de la Geneva din diplomație sa concentrat în mod tradițional pe formarea de clasă mondială lideri din sectorul public și privat, care vor influența internaționale lumea într-o direcție umanitar. Situat chiar în inima comunității internaționale, GSD creează o oportunitate unică de a interacționa cu actorii de guvernare la nivel mondial printr-o serie de seminarii de specialitate (livrate de către experți și savanți de la cheie universități de top și organizații internaționale).

Scopul nostru este de a pregăti viitori lideri pentru rolurile lor pe scena mondială pentru a avansa de pace și drepturile omului. Bazat pe valorile sale de bază, GSD oferă de înaltă calitate, orientate spre educație practică, cu un angajament de a sprijini studenții, și promovează o filosofie înrădăcinată în motto-ul Școlii de "Serviendo Guberno" - care a guverna este de a servi.

Toate programele de studii sunt deținute în întregime în limba engleză.

Asteptam cu nerabdare sa schimbul de Școala de la Geneva de experiență Diplomație cu tine.

Locații

Geneva

Geneva School Of Diplomacy & Intl Relations

Address
Château de Penthes
18, chemin de L'Impératrice

1292 Geneva, Geneva, Elveţia