Citește Descrierea Oficială

Pentru dezvoltarea unei mai bune lider mondial și o lume mai plin de compasiune, pentru a înțelege lumea din jurul nostru - trecut, prezent și viitor - și pentru a influența lumea într-o direcție umanitar, este ceea ce Școala de la Geneva din diplomație este despre toate.

Școala de la Geneva din Diplomație și Relații Internaționale (GSD) se mândrește cu predare riguroase și pe o facultate de renume pentru preocuparea lor de nevoile individuale ale elevilor noștri. Această tradiție este sporită de natura de specialitate și interdisciplinară a curriculumului. Cultura noastră de angajament elev stabilește bazele unei stimulare și atmosferă cosmopolită, care favorizează schimbul de idei, de cercetare, de predare, precum și integrarea studenților în comunitatea cea mai diplomatic din lume.

Calitatea înaltă a educației este prezentat de facultatea noastră distins - de profesori de renume, ambasadori, oameni de stat și stateswomen - selectat pentru excelenta lor profesionale și academice și angajamentul umanitar deopotrivă. Ei instrui, de cercetare, și publică în ambele zone clasice și de ultimă oră în domeniul relațiilor internaționale. Metodologia de predare este orientată spre practică, în cele din urmă pregătirea studenților pentru o carieră plină de satisfacții foarte în afacerile internaționale.

GSD ofera programe extrem de competitive specializate în relații internaționale la nivel de licență, masterat și doctorat. Ca parte a curriculum-ului ne ajuta oferi studenților noștri cu oportunități unice de internship în cadrul organizațiilor internaționale și ONG-uri din jur. Școala de la Geneva din diplomație sa concentrat în mod tradițional pe formarea de clasă mondială lideri din sectorul public și privat, care vor influența internaționale lumea într-o direcție umanitar. Situat chiar în inima comunității internaționale, GSD creează o oportunitate unică de a interacționa cu actorii de guvernare la nivel mondial printr-o serie de seminarii de specialitate (livrate de către experți și savanți de la cheie universități de top și organizații internaționale).

Scopul nostru este de a pregăti viitori lideri pentru rolurile lor pe scena mondială pentru a avansa de pace și drepturile omului. Bazat pe valorile sale de bază, GSD oferă de înaltă calitate, orientate spre educație practică, cu un angajament de a sprijini studenții, și promovează o filosofie înrădăcinată în motto-ul Școlii de "Serviendo Guberno" - care a guverna este de a servi.

Toate programele de studii sunt deținute în întregime în limba engleză.

Asteptam cu nerabdare sa schimbul de Școala de la Geneva de experiență Diplomație cu tine.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Geneva School of Diplomacy and International Relations

Programul MA-IR este un program de masterat de master dublă cu accent pe relații internaționale, diplomație și de afaceri. Programul va braț mai bine absolvenți să se c ... [+]

Programul MA-IR este un program de masterat de master dublă cu accent pe relații internaționale, diplomație și de afaceri. Programul va braț mai bine absolvenți să se confrunte cu unele dintre lumi în schimbare provocări și probleme noi. Esențial este astăzi considerată o alianță trainice între organizațiile internaționale, diplomația internațională și de afaceri internaționale. Articulația MA-IR este, prin urmare, o din ce în ce-a căutat după fundație și o platformă pentru a înțelege mai bine, să facă față și să contribuie mai omenește și inteligent la provocările emergente ale secolului 21.

Programul este acreditat la nivel internațional de către Adunarea Internațională pentru Collegiate Business Educație (IACBE).... [-]

Elveţia Geneva
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 18 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Geneva School of Diplomacy and International Relations

MIR la Școala de la Geneva din Diplomație și Relații Internaționale (GSD) vă oferă un curriculum multidisciplinar riguros, care combină studiul de Relații Internaționale ... [+]

MA în Relații Internaționale (MIR)

Profesional-orientate și relevante pentru viitor Practicienilor

MIR la Școala de la Geneva din Diplomație și Relații Internaționale (GSD) vă oferă un curriculum multidisciplinar riguros, care combină studiul de Relații Internaționale și Diplomație, dreptul internațional și economie politică.

Programul MIR oferă studenților cu o oportunitate unică de a combina munca curs universitar cu un stagiu de orientată profesional în cadrul comunității diplomatice din Geneva. Aceasta este un mod ideal pentru studenți pentru a câștiga experiență practică și să aplice cunoștințele teoretice la problemele din lumea reală. Cursurile imbratisa diferite tradiții disciplinare curriculum este predată de către facultate cu medii variate, inclusiv diplomație, științe politice, drept și istorie. Cerințe de intrare Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de licență. În timp ce vom accepta cereri de la toate varietățile de specializări de licență, o diplomă anterior în relații internaționale, istorie, științe sociale, etc. ar fi un preparat ideal pentru a începe studiile MIR la GSD. Ca limba de predare este engleza, trebuie să prezinte dovada de competență limba. Procedura de aplicare Cerințe de absolvire... [-]

Elveţia Geneva
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Geneva School of Diplomacy Graduation 2015

Geneva School Of Diplomacy & Intl Relations
Address
Château de Penthes 18, chemin de L'Impératrice
1292 Geneva, Geneva, Elveţia
Website