GITI - Geneva Information Technology Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Geneva Institutul IT este o școală Tehnologia informației cu sediul la Geneva, în Elveția.

Începând cu anul 1996, cu un corp student multinațional și facultate, sa concentrat asupra practicii educaționale a sistemelor de formare orientate cu programe complete de pregătire pentru diplome de nivel înalt și grade, răspunde la cererile în creștere ale pieței IT.

Obiectiv principal:

Obiectivul principal este de a răspunde cerințelor industriei și a pieței, prin acordarea mai importante considerente practice. Metoda de predare se bazează pe grupuri mici de eficiente,, atelier de formare.

Caracteristicile cursurilor noastre:

Cursurile noastre sunt orientate spre practică. Cursurile noastre corespund nevoii de creștere rapidă pentru tehnologiile de rețea.

Obiectivele noastre sunt:

Tren elevii, astfel încât acestea să dobândească cunoștințe practice în domeniul tehnologiilor informatice. urmări îndeaproape evoluția tehnologiilor informatice și a pedagogiei corespunzătoare. Îndeplinesc cerințele economiei și locurilor de muncă pe piețele. Menține calitatea predării noastre la cel mai înalt nivel internațional.

Metoda noastră de predare:

Metoda este evolutiva, ușor și predat în laboratoare și ateliere de lucru, precum și în sălile de clasă. Este loc de muncă și orientată spre carieer bazat pe învățarea prin practică. grupuri mici de 5 la 6 pentru fiecare clasă. Toate cursurile noastre sunt oferite fie în limba franceză sau în limba engleză. Camerele de clasă și Labs. sunt moderne și bine echipate. Noi aplicam un control serios asupra cunoașterii și avansarea fiecărui student. Noi sprijinim elevii care au dificultăți prin punerea în aplicare a unor sesiuni speciale. Instructorii noștri sunt toți practicienii specializați în domeniul IT. Originari din diferite părți ale lumii care dețin diplome de nivel înalt, cu o practică de mai mulți ani în domeniul experienței de predare. Studenții noștri sunt de diferite origini, care participa la cursuri pe termen mediu și lung, în scopul de a finaliza programul cel mai sofisticat de formare pentru profesioniștii din domeniul IT. Personalul nostru administrativ se ocupă de toate formalitățile în ceea ce privește permisele de student, cazare si asigurari de sanatate.

  • Vă rugăm să rețineți că GITI nu oferă nici o bursă sau sponsorizare.

Locații

Geneva

Address
GITI 54bis route des Acacias -
1227 Carouge

Tel: +41/ 022 301 22 44
info@giti-edu.ch
www.giti-edu.ch

1227 Geneva, Geneva, Elveţia