School of Life Sciences FHNW, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala de Life Sciences Life Sciences sunet interesant ... și ei sunt! Școala de Științe ale Vieții de la Universitatea de Științe Aplicate și Arte Regiunea Nord-Vest este situat în inima unuia dintre cele mai mari regiuni Life Sciences din lume, "tri-național" Basel, care se învecinează la Elveția, Franța și Germania. Vom compara în mod constant didactice și de cercetare noastre cu standardele internaționale de calitate și de a încuraja transdisciplinaritatea, precum și cooperarea cu rețelele și diverse parteneri. Scopul nostru este de a aplica fascinante Life Sciences într-un context economic și, împreună cu partenerii noștri de cercetare, pentru a stabili un profil universitar internațional distinctiv. Colegii noștri sunt industria și specialiști de cercetare științifică. Ei investiga cele mai recente tendințe tehnologice în științele vieții și să se ocupe cu diverse probleme științifice, utilizând cele mai moderne echipamente și în industria Life Sciences. Cercetători și studenți noastre genera contribuții solide de cercetare, care o punte între avansate Life Sciences și aplicațiile lor practice. Suntem o organizație care învață, cu curaj pentru schimbare, inovație promovarea și cunoștințele orientate spre piețele actuale și viitoare. Ca rezultat, vom dezvolta continuu cursurile noastre. Am facut-o misiunea noastră de a sprijini tinerii antreprenori crearea companii spin-off și de a lucra pentru a forma colaborari cu ei. Educație continuă Aplicații practice sunt în centrul programelor noastre de educație continuă. Este important pentru noi ca ceea ce ai invatat este ceea ce veți avea nevoie de fapt, în cariera ta ulterioare și nimeni nu este mai bine calificat pentru a da acest know-how decât profesioniștii care lucrează. Lectori noastre sunt experți cu, sectorul public și industrial medii științifice. Acești profesioniști cu experiență, de asemenea, un cuvânt de spus în ceea ce privește conținutul programelor noastre de educatie continua. În timpul cursurilor va lucra pe proiecte specifice și în documentele dumneavoastră vă va ocupa cu problemele din viața reală. Inutil să spun, infrastructura noastră modernă este la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul programului de studiu. Cercetare și Dezvoltare În contextul cercetării aplicate și dezvoltare (R & D), cooperarea strânsă între Școala de Life Sciences FHNW și, precum și întreprinderile regionale, naționale internaționale comerciale facilitează accesul instituțiilor publice de a state-of-the-art rezultatelor cercetării și transformarea de idei în produse și procese orientate spre practică. De cercetare și dezvoltare noastră este interdisciplinară și se concentrează pe aceste trei domenii de cercetare:

Tehnologii Moleculare: tehnologii pentru analiza și sinteza substanțelor active și sistemele biologice Tehnologii terapeutice: tehnologii pentru dezvoltarea și producția de produse farmaceutice și dispozitive medicale într-un mod compatibil cu mediul De management de mediu: management holistic de mediu pentru utilizarea durabilă a resurselor și conservarea unui mediu de viață în valoare de

Interdisciplinaritatea înseamnă că domeniile legate de stiinta de viata sunt mapate în toate cele patru institute (Chimie și Bioanalytics, Ecopreneurship, Medical și analitice Tehnologii si Pharma Technology). Membrii facultății noastre sunt din disciplinele academice de chimie, biologie, farmaceutica, fizica si inginerie. Ei lucrează la proiecte în domeniile de cercetare ale institutelor noastre.

Locații

Basel

Address
School of Life Sciences FHNW
Gründenstrasse 40

4132 Basel, Orașul Basel, Elveţia