Citește Descrierea Oficială

HGK FHNW (Academia de Artă și Design FHNW) este un site de conceptualizare, de producție și reflecție critică.

O Academia de Arta si Design FHNW cu zece Institutele sale, 750 de studenți și 200 de facultate se vede pe sine ca pepinieră trepidant pentru idei, ca un catalizator cultural-politică și ca un seismograf detectare domenii relevante social în artă, design și știință, care sunt apoi rafinat, prelucrate și comunicate într-un exemplar moda prin teorie și practică. Pe baza percepției diferențiate și reflecție, viziune personală și înțelegere, Academia vede rolul său se confruntă cu provocări de astăzi, printr-o varietate de spații creative și perspective profesionale.

HGK FHNW este un site de diversitate de atitudini și deschidere

Prin infrastructură integratoare și un cadru trinational, Campus reinventat de Arte facilitează interdisciplinare și transdisciplinare învățare, cercetare și producție. Elevii pot alege în prezent de la șapte BA și patru programe de masterat. Lucru based formează nucleul programelor, combinând, așa cum se face în cercetare, artistic experimental, creativ, tehnologic și abordări științifice. Vizează crearea durabilă spațiu receptiv pentru lucrări, obiecte de înaltă calitate și a proceselor de producție, Academia sprijină în mod activ și promovează potențialul de experimentare și crearea de rețele în contrast cu producție convențională cunoștințe.

HGK FHNW este un loc pentru dialog - între studenți și profesori, discipline și culturi, mediul academic și publicul.

Ca parte a unei retele internationale, Academia caută conștient în schimb cu conducere instituțiile partenere care operează într-un discurs critic similare, solutii de pionier pentru contexte și culturi viitoare, și sunt în mod activ de formare a opiniei. În cazul în care predarea se trăit și comunică ca un proces sinergetic în mișcare între societatea, artă, politică și economie. Central la misiune socială a Academiei este educația generațiilor viitoare de artiști și designeri independent la minte și cu încredere competente.

Vizuală Institutul de comunicare / Basel Școala de Design

O Institutul comunicare vizuală / Basel Școala de Design este astăzi un departament al Universitatea de Stiinte Aplicate Regiunea Nord-Vest (FHNW), Academia de Artă și Design (HGK). Oferim curriculum la nivel de licență și masterat în domeniul comunicării vizuale cu acreditare internațională (BA, MA, MDes). Membrii facultate sunt participanți activi în comunitatea de design și sunt implicate în proiecte de cercetare aplicată. Punctul central al tuturor activităților este crearea de imagini de comunicare. Visual Institutul de comunicare dezvoltat din influent tradiția Școlii de Design de la Basel începând din anii 1960. Ne-am extins acest context pentru a face față provocărilor secolului 21. Suntem parte a unei rețele internaționale de școli Artă și Design, care oferă multe oportunități pentru studenți și facultate.

Basel Școala de Design

O Basel School of Design și studenții săi au influențat comunitatea internațională de design grafic din anii 1960. Sub conducerea lui Armin Hofmann și Emil Ruder cursuri pentru design grafic și Tipografie au fost dezvoltate. Ei au fost modele deosebite pentru o educație de design modernist.

Din anul 2000, sistemul de învățământ elvețian a fost supus unui proces uimitor de rapid de adaptare instituțiile sale de învățământ la standardele internaționale ale licență și master planul de învățământ la nivel universitar. În acest proces departamentul de comunicare vizuală a devenit un institut separat de nivelul Școala profesională de design (Schule für Gestaltung Basel). Suntem acum parte a sistemului Universitatea din Nord-Vest Elveția și-au dezvoltat un curriculum pentru nivelul Universității cu acreditare internațională.

Acest nivel institut Universitatea este numit oficial "vizuală Institutul Comunicare / Basel Școala de Design» și formează împreună cu șapte alte Design și Artă Institute orientat Academia de Arta si Design Basel (Basel HGK), ca un departament al Universității din Aplicată Științe Regiunea Nord-Vest (FHNW).

Astăzi Institutul comunicare vizuală / Basel Școala de Design ofera cursuri programm o licență, programul de un Maestru internațional de cursuri, ateliere de vară internațională, și este implicat în numeroase proiecte naționale și internaționale de cercetare și dezvoltare.

Suntem mândri de ceea ce institutul nostru a realizat în ultimii ani. Institutul are un curriculum pentru azi și de mâine lume designul continuând tradiția bogată de proiectare elvețian și Tipografie.

Acreditat de îndemânare britanic Agenția de Finanțare (PCDL instituție listată.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

Combinația dintre practica iconică, teoria iconică și cercetarea iconică formează profilul MA în comunicare vizuală și cercetare științifică. ... [+]

Institutul de comunicare vizuală HGK FHNW, din Basel, oferă programe curriculare acreditate la nivel internațional pentru licență, masterat și doctorat. nivel care reflectă tradiția bogată a Școlii de Design de la Basel și în special Designul grafic elvețian în general.

Orașul Basel, aflat în valea tribului râului Rin, este un mediu cultural unic, cu acces ușor în Franța și Germania.

În timp ce cursul nostru de licență se concentrează pe capacitatea studenților de a desfășura un proces creativ, programele noastre Master se străduiesc să extindă vocabularul individual de design al studenților și să atingă un nivel mai ridicat de reflecție prin capacitatea studenților de a include cunoștințele și metodologiile disciplinelor științifice în procesul creativ. Oferim un Master of Arts în comunicare vizuală și Cercetare Iconică și un Master Internațional de Design , pe care îl desfășurăm în colaborare cu Universitatea Illinois din Chicago.... [-]

Elveţia Basel
Septembrie 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

MDI UIC / HGK se adresează studenților care doresc să facă parte dintr-un program internațional influențat de tradiția designului elvețian de grafică și de perspectiva și ... [+]

Institutul de comunicare vizuală HGK FHNW, din Basel, oferă programe curriculare acreditate la nivel internațional pentru licență, masterat și doctorat. nivel care reflectă tradiția bogată a Școlii de Design de la Basel și în special Designul grafic elvețian în general.

Orașul Basel, aflat în valea tribului râului Rin, este un mediu cultural unic, cu acces ușor în Franța și Germania.

În timp ce cursul nostru de licență se concentrează pe capacitatea studenților de a desfășura un proces creativ, programele noastre Master se străduiesc să extindă vocabularul individual de design al studenților și să atingă un nivel mai ridicat de reflecție prin capacitatea studenților de a include cunoștințele și metodologiile disciplinelor științifice în procesul creativ. Oferim un Master of Arts în comunicare vizuală și Cercetare Iconică și un Master Internațional de Design, pe care îl desfășurăm în colaborare cu Universitatea Illinois din Chicago.... [-]

Elveţia Basel
Septembrie 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Master of Arts in Visual Communication and Iconic Research