Citește Descrierea Oficială

Industria fotbalului sa dezvoltat enorm în ultimii ani și continuă să crească spectaculos. Cresterea drepturilor de televiziune, a numarului de transferuri si a nivelului de participare, pentru a numi doar cateva, din intreaga lume, dupa cum a fost observat. Din nefericire, din cauza lipsei de transparență și etică, au izbucnit multe scandaluri și mai multe persoane și organizații decât oricând cer schimbări. Și aici este locul unde Academia de Fotbal Business intră în joc. Misiunea noastră este de a satisface această nevoie de lideri pregătiți profesional pentru dezvoltarea fotbalului. Creat pentru oamenii care doresc să intre în industria fotbalului, școala noastră oferă o Master în Fotbal Afaceri care oferă toate instrumentele necesare pentru a reuși în această industrie pasională și dinamică. Instrumentele de afaceri necesare pentru a intra în Industria fotbalului: Cunoștințe, experiență și rețea. Și importanța constă în a avea toate acestea, motiv pentru care programul nostru de master se bazează pe cinci axe diferite:

  • Online și pe clasele teoretice din campus
  • Asigurarea plasamentului de stagiu
  • Proiecte de afaceri pentru studenți
  • Excursii
  • Evenimente de afaceri susținute de Soccerex, lider mondial pentru evenimente de fotbal

La FBA, Selectăm cei mai buni candidați care sunt, de asemenea, pasionați de fotbal. Obiectivul nostru principal este de a le pregăti pentru o intrare reușită în industria fotbalului.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

FBA The Football Business Academy

FBA oferă un Master Professional în Fotbal Business, care este primul de acest gen; Este un program hibrid care preia toate avantajele cursurilor online și fizice și le c ... [+]

[-]
Elveţia Geneva Switzerland Online
September 2019
La zi
Part time
1 an
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză

The FBA Intro Week 2017