Citește Descrierea Oficială

Industria fotbalului sa dezvoltat enorm în ultimii ani și continuă să crească spectaculos. Cresterea drepturilor de televiziune, a numarului de transferuri si a nivelului de participare, pentru a numi doar cateva, din intreaga lume, dupa cum a fost observat. Din nefericire, din cauza lipsei de transparență și etică, au izbucnit multe scandaluri și mai multe persoane și organizații decât oricând cer schimbări. Și aici este locul unde Academia de Fotbal Business intră în joc. Misiunea noastră este de a satisface această nevoie de lideri pregătiți profesional pentru dezvoltarea fotbalului. Creat pentru oamenii care doresc să intre în industria fotbalului, școala noastră oferă o Master în Fotbal Afaceri care oferă toate instrumentele necesare pentru a reuși în această industrie pasională și dinamică. Instrumentele de afaceri necesare pentru a intra în Industria fotbalului: Cunoștințe, experiență și rețea. Și importanța constă în a avea toate acestea, motiv pentru care programul nostru de master se bazează pe cinci axe diferite:

  • Online și pe clasele teoretice din campus
  • Asigurarea plasamentului de stagiu
  • Proiecte de afaceri pentru studenți
  • Excursii
  • Evenimente de afaceri susținute de Soccerex, lider mondial pentru evenimente de fotbal

La FBA, Selectăm cei mai buni candidați care sunt, de asemenea, pasionați de fotbal. Obiectivul nostru principal este de a le pregăti pentru o intrare reușită în industria fotbalului.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

FBA The Football Business Academy

Odată cu profesionalismul comercializării fotbalului, cererea de manageri de conducere cu cunoștințe și abilități profesionale în industria fotbalului crește, de asemenea ... [+]

Odată cu profesionalismul comercializării fotbalului, cererea de manageri de conducere cu cunoștințe și abilități profesionale în industria fotbalului crește, de asemenea. Ca rezultat, Academia de Fotbal a colaborat cu experți din industrie pentru a crea un program unic, integrat de învățare care să îi ajute pe elevi să construiască fundația pentru succes în industria de fotbal globală rapidă.

FBA Master of Arts în Football Business este primul care a stabilit un precedent, unicitatea acestui curs este că acesta combină avantajele cursurilor on-line și on-campus. Programul de masterat nu se limitează la structura curriculum-ului tradițional și la modelul educațional, creând un curriculum mai inovator și complet pentru a face față situației actuale a industriei fotbalului, pentru a răspunde nevoilor industriei fotbalului și studenților din secolul XXI.... [-]

Elveţia Geneva
Martie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

The FBA Intro Week 2017