ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

ETH Zurich

Libertate și responsabilitate individuală, spirit antreprenorial și mentalitate deschisă: ETH Zurich se află pe o bază de adevărate valori elvețiene.

Universitatea noastră pentru știință și tehnologie datează din anul 1855, când fondatorii Elveției moderne au creat-o ca centru de inovație și cunoaștere.

La ETH Zurich, studenții descoperă un mediu ideal pentru gândirea independentă, cercetătorii un climat care inspiră performanțe de top. Situat în inima Europei, care încă se conectează în întreaga lume, ETH Zurich este pionierat în soluțiile eficiente pentru provocările globale de astăzi și de mâine.

Portret

Libertate și responsabilitate individuală, spirit antreprenorial și mentalitate deschisă: ETH Zurich se află pe o bază de adevărate valori elvețiene. Universitatea noastră pentru știință și tehnologie datează din anul 1855, când fondatorii Elveției moderne au creat-o ca centru de inovație și cunoaștere. La ETH Zurich, studenții descoperă un mediu ideal pentru gândirea independentă, cercetătorii un climat care inspiră performanțe de top. Situat în inima Europei, care încă se conectează în întreaga lume, ETH Zurich este pionierat în soluțiile eficiente pentru provocările globale de astăzi și de mâine.122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Fapte

  • 19.800 de studenți, inclusiv 4.000 de doctoranzi, din peste 120 de țări
  • 500 de profesori
  • 355 spin-off-uri din 1996
  • 21 de câștigători ai Premiului Nobel, inclusiv Albert Einstein și Wolfgang Pauli (1 câștigător la medalia Fields, 2 câștigători ai premiului Pritzker)
  • 90 de cereri de brevete și 200 de rapoarte de invenție în fiecare an
  • 1,8 miliarde CHF, care cuprinde 1,3 miliarde CHF finanțare de la Guvernul Federal
  • A 9-a în clasamentul THE (2016)
  • Locul 8 în clasamentul QS (2016)
  • 19 în clasamentul ARWU (2016)

Principalele domenii de interes

Pentru a face față provocărilor majore ale umanității, este deseori necesară o combinație de abordări disciplinare în echipe multidisciplinare sau o abordare multidisciplinară. Acesta este motivul pentru care ETH Zurich se concentrează pe mai multe domenii principale, pe lângă activitățile departamentale. Cercetarea se concentrează pe nevoile societății - fie acestea la nivel local, național sau global - și contribuie astfel la politică, economie și societate.122195_181106-kolloquium-011.jpg

Principalele domenii de concentrare ale ETH Zurich sunt următoarele:

Medicament

În calitate de universitate tehnică și științifică, ETH Zurich aduce contribuții semnificative la avansarea medicinii de zeci de ani prin cercetări fundamentale, dezvoltarea tehnologiilor pentru prognostic, diagnostic și terapie, fondarea companiilor spin-off, programe de formare și educație și infrastructură.

Date

Cercetătorii de la ETH din Zürich dezvoltă noi abordări în domeniul științei datelor și al învățării automate pentru a asigura și evalua cantități enorme de date.

Durabilitate

Securitatea alimentară, furnizarea de energie și schimbările climatice, designul durabil al habitatelor noastre și manipularea atentă a resurselor naturale sunt printre cele mai mari provocări globale. ETH Zurich a studiat intens aceste teme de zeci de ani și este astăzi lider în cercetarea energetică, nutrițională și de mediu.

Tehnologii de fabricație

Succesul economic al unei companii depinde de capacitatea sa de a dezvolta produse inovatoare și de a asigura o producție rentabilă. Cercetările ETH Zurich contribuie la dezvoltarea proceselor de producție și tehnologiilor de fabricație orientate spre viitor.

Inițiativa gândirii critice

ETH Zurich a lansat Inițiativa Gândirii Critice (CTETH) în 2012 cu scopul de a instrui studenții ETH să gândească în mod critic și independent. Această inițiativă permite universității să ofere gândire critică și abilități de comunicare și leadership, pe lângă expertiza de specialitate.

Zurich122197_180920-kolloquium-028.jpg

Locații

Zurich

Address
ETH Zurich
Institute of Science, Technology and Policy
Universitätstrasse 41
8092 Zürich
Switzerland

Zurich, Zurich, Elveţia