Citește Descrierea Oficială

Zurich

ETH Zurich

Libertatea și responsabilitatea individuală, spiritul antreprenorial și spiritul deschis: ETH Zurich stă pe un fundal de valori elvețiene adevărate.

Universitatea noastră pentru știință și tehnologie datează din anul 1855, când fondatorii Elveției moderne au creat-o ca centru de inovare și cunoaștere.

La ETH Zurich, elevii descoperă un mediu ideal pentru gândirea independentă, cercetătorii fiind un climat care inspiră performanțe de top. Situat in inima Europei, dar in acelasi timp si in forta in intreaga lume, ETH Zurich reprezinta solutii eficiente pentru provocarile globale de azi si de maine.

Portret

Libertatea și responsabilitatea individuală, spiritul antreprenorial și spiritul deschis: ETH Zurich stă pe un fundal de valori elvețiene adevărate. Universitatea noastră pentru știință și tehnologie datează din anul 1855, când fondatorii Elveției moderne au creat-o ca centru de inovare și cunoaștere. La ETH Zurich, elevii descoperă un mediu ideal pentru gândirea independentă, cercetătorii fiind un climat care inspiră performanțe de top. Situat in inima Europei, dar in acelasi timp si in forta in intreaga lume, ETH Zurich reprezinta solutii eficiente pentru provocarile globale de azi si de maine.

Date și cifre

  • 19.800 de studenți, inclusiv 4.000 de doctoranzi, din peste 120 de țări
  • 500 profesori
  • 355 spin-off-uri din 1996
  • 21 de câștigători ai Premiului Nobel, printre care și Albert Einstein și Wolfgang Pauli (1 câștigător al medaliei Fields, 2 câștigători ai Premiului Pritzker)
  • 90 de cereri de brevet și 200 de rapoarte de invenție în fiecare an
  • CHF 1,8 miliarde, cuprinzând 1,3 miliarde CHF de la guvernul federal
  • Al 9-lea în clasament (2016)
  • 8-a în clasamentul QS (2016)
  • Al 19-lea în clasamentul ARWU (2016)

Principalele domenii de interes

Pentru a face față provocărilor majore ale omenirii, este adesea necesară o combinație de abordări disciplinare în echipe multidisciplinare sau o abordare multidisciplinară. Acesta este motivul pentru care ETH Zurich se concentrează pe mai multe domenii principale în plus față de activitățile departamentale. Cercetarea se concentrează asupra nevoilor societății - fie la nivel local, național sau global - și aduce o contribuție valoroasă la politică, economie și societate.

Principalele domenii de interes ale ETH Zurich sunt următoarele:

Medicină

Ca o universitate tehnică și științifică, ETH Zurich a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea medicinii de zeci de ani prin cercetări fundamentale, dezvoltarea de tehnologii de prognostic, diagnostice și terapie, înființarea de companii spin-off, programe de instruire și educație și infrastructură.

date

Cercetătorii de la ETH Zurich dezvoltă noi abordări pentru știința datelor și învățarea în mașină pentru a asigura și evalua cantități enorme de date.

durabilitate

Siguranța alimentară, aprovizionarea cu energie și schimbările climatice, proiectarea durabilă a habitatelor noastre și gestionarea atentă a resurselor naturale sunt printre cele mai mari provocări globale. ETH Zurich a studiat intens aceste teme timp de decenii și este astăzi un lider în cercetarea în domeniul energiei, nutriției și mediului.

Tehnologiilor de fabricație

Succesul economic al unei companii depinde de capacitatea sa de a dezvolta produse inovatoare și de a asigura o producție eficientă din punct de vedere al costurilor. Studiul ETH Zurich contribuie la dezvoltarea proceselor de producție orientate spre viitor și a tehnologiilor de fabricație.

Inițiativa de gândire critică

ETH Zurich a lansat inițiativa Critical Thinking Initiative (CTETH) în 2012, cu scopul de a instrui studenții ETH să se gândească critic și independent. Această inițiativă permite universității să ofere gândire critică și abilități de comunicare și leadership pe lângă expertiza specialiștilor.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MSc

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Acest MAS este conceput pentru studenții care dețin o diplomă de master în științe naturale sau de inginerie (inclusiv medicină, matematică și arhitectură) și urmăresc o ... [+]

MAS în știință, tehnologie și politică ETH Zurich oferă acum un nou program MAS în domeniul științei, tehnologiei și politicilor. Acest MAS este conceput pentru studenții care dețin o diplomă de master în științe naturale sau de inginerie (inclusiv medicină, matematică și arhitectură) și urmăresc o carieră în care competențele puternice în analiza politicilor și managementul politicilor sunt importante. Asemenea abilități sunt în mare cerere, în special în cadrul agențiilor guvernamentale, al marilor companii de tehnologie și științe ale vieții, firmelor de consultanță, organizațiilor internaționale și ONG-urilor. Prima jumătate a programului (4 luni) este destinată studiului cu normă întreagă. A doua jumătate poate fi finalizată prin studii complete sau cu frecvență redusă, în combinație cu stagii sau angajări profesionale. Cererile pentru programul de toamnă 2017 sunt acceptate în mod continuu, iar procesul de recrutare se încheie la sfârșitul lunii iulie 2017.... [-]

Elveţia Zürich
Februarie 2020
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
ETH Zurich
Institute of Science, Technology and Policy
Universitätstrasse 41
8092 Zürich
Switzerland

Zürich, Zurich, CH
Social Media