ETH Zurich, Institute of Pharmaceutical Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea Institutului este de a efectua cercetări de vârf, cu o abordare interdisciplinara a studiului de probleme relevante în științe farmaceutice și la dezvoltarea de noi prototipuri de diagnostic si terapeutice. Institutul are un angajament de a traduce excelenței în cercetare în procesul de predare, pentru a forma o nouă generație de experți în domeniu.

O Institutul de Stiinte Farmaceutice face parte din Departamentul de Chimie Aplicata si Biosciences la ETH Zürich. Institutul este situat in campusul Hönggerberg. Institutul găzduiește 11 unități de cercetare cu un personal științific internațional de mai mult de 100 de cercetatori. Acesta oferă un mediu de cercetare stimulant și infrastructura de stat-of-the-art.

De cercetare la Institutul de Stiinte Farmaceutice acoperă o gamă largă de subiecte: de la identificarea și caracterizarea de obiective de droguri Biomolecular la dezvoltarea de pre-clinice si clinice de agenți de diagnostic si terapeutice promitatoare. Creșterea accent este dat la genomica proteomica si abordari pentru a completa puterea noastră tradițională în domeniul cercetării farmaceutice. Institutul a jucat un rol central în stabilirea functionala Genomics Centrul de Zurich și se conturează în mod activ lângă faza de extindere a centrului. Colaborări științifice interne și externe sunt încurajate în mod activ și date de contact extinse sunt menținute cu spitale si industrie pentru a promova un transfer eficient de cunoștințe în beneficiul de medicina si biotehnologie.

Programele de predare la Institutul de Stiinte Farmaceutice includ un curriculum de licență în științe farmaceutice (cu aproximativ 400 de elevi), precum și cursuri postuniversitare care acoperă diferite aspecte ale Stiinte Farmaceutice si Tehnologie (de exemplu, Medicinal Chemistry, radiofarmaceutic Stiinta, de Management al Calității & Linii directoare GMP). Institutul are, de asemenea, o tradiție de lungă durată în formare de doctorat studenți. Absolventii de succes s-au găsit posturi în universități, companii farmaceutice, spitale și autoritățile de reglementare din întreaga lume. În prezent, peste 90 de studenți din 10 de națiuni sunt înscriși la doctorat programul. Prelegeri speciale și o serie seminar săptămânal intitulat "Seminars in Drug Discovery & Development" sunt dedicate pentru progresele recente în cercetarea farmaceutică și asigura contacte regulate cu oameni de știință naționale și internaționale de conducere.

Cuvinte cheie: Radiopharm, radiopharmacy, radiofarmaceutice, radiochem, radiochimie

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Certificates »

Programe

Această școală oferă și: