EPFL EMBA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MT Executive MBA se bazează pe trei factori majori care sunt cruciale în mediul de afaceri de azi. Există două tipuri de lideri care pot schimba cu adevărat lumea afacerilor: Antreprenorilor (crearea și dezvoltarea unei noi întreprinderi) și Intrapreneurs (crearea și dezvoltarea de noi activități în cadrul unei întreprinderi existente). MT Executive MBA Programul este conceput special pentru aceste profiluri.

Inovație, fie derivat de la Hi-Tech sau de la Life Sciences, este un factor-cheie pentru a fi competitivi. Pentru a implementa pe deplin de inovare dintr-o perspectivă de afaceri, este necesar să se combine de Management și Tehnologie împreună. Programul abordează aceste dimensiuni cheie.

În cele din urmă, se recunoaște că într-o lume globală, piața în creștere cu cel mai mare potențial este China. Prin urmare, programul are, de asemenea, loc în Peking și Shanghai și a stabilit parteneriate cu instituții de top clasate, altele Universitatea din Peking, În scopul de a permite participanților să facă afaceri în China. Din prima zi a programului, procesul de învățare este deosebit orientate pe proiecte pentru a se asigura că diferitele teme sunt aplicabile imediat, într-o lume globală. Campus Mediu Universitatea din Lausanne și Ecole Polytechnique Federale sunt situate în apropiere de Lacul din Geneva, Cu care se confruntă Alpii. Centrul unei zone metropolitane de 280.000 de oameni, Lausanne beneficiaza de afaceri, cultural, sportiv și unități de învățământ care au atras o comunitate internațională. Mai multe firme multinaționale își au sediul sau european la nivel mondial de aici sau într-o unitate de 30 de minute (Nestlé, Logitech, Merck Serono-, Hewlett Packard, Dupont, Medtronic, Motorola pentru a numi câteva).

Organizația Mondială a Comerțului (OMC), Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI), Centrul European pentru Cercetare Nucleară (CERN), precum și Comitetul Internațional Olimpic (CIO), au sediul în apropiere. Studenții străini cuprind o mare parte din corp student, și o gamă variată de activități sportive și culturale (navigatie, schi, etc), să contribuie la o viață plăcută și atractivă de student.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificates » Vedea Certificate » Vedea EMBA-uri 1-an »

Videoclipuri

MoT EMBA Alumni

MoT EMBA Students