Citește Descrierea Oficială

Ca prima scoala hoteliera din lume, Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) comanda un respect imens in randul profesionistilor din domeniul ospitalitatii. Astăzi, aproximativ 2.000 de studenți pasionați din aproape 90 de țări beneficiază de Facultatea sa de clasă mondială și facilități de campus ultra-moderne. Absolvenții EHL continuă să se bucure de o carieră internațională de top în industria ospitalității.

Ecole hôtelière de Lausanne a fost înființată în 1893 și de atunci nu a încetat niciodată să crească și să inoveze. În această perioadă, industria ospitalității a evoluat foarte mult. Ca răspuns la aceste schimbări rapide, EHL evaluează continuu și își actualizează programele pentru a corespunde noilor nevoi ale industriei. Sunt oferite două programe:

  • Bachelor of Science în Managementul Ospitalității Internaționale
  • Executive MBA în Administrarea Ospitalității

Viata de campus
Campusul EHL este, de asemenea, un hotel activ, dotat cu restaurante și baruri populare care servesc ca teren de antrenament, precum și un loc unde vă puteți relaxa seara. Dincolo de aceasta, orașul are o viață de noapte în plină expansiune, cu multe baruri și locații de muzică live în apropiere de campusul principal. Lausanne servește și ca sediu al Comitetului Olimpic Internațional, iar studenții beneficiază de acces la facilități sportive de clasă mondială.

Facultate

Membrii facultății asigură și o interacțiune constantă cu industria. În plus față de cercetare, mulți învață în cursurile de educație executivă ale EHL și efectuează mandate de consultanță în țări din întreaga lume. Ele sunt în permanență în contact cu problemele și provocările zilnice întâlnite de profesioniștii din domeniu.

Vă puteți conecta cu Ecole hôtelière de Lausanne pe Facebook , YouTube și Twitter sau pe pagina EHL LinkedIn .

Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Masterat

Ecole hôtelière de Lausanne – University of Applied Sciences

Un prim-a-fel, programul-industrie-centrice Ecole Hôtelière de Lausanne, Hilton Colegiul Conrad N. de la Universitatea din Houston și Școala de hotel și Turismului Manage ... [+]

A forțe primul-a-fel, programul-industrie-centrice Ecole Hôtelière de Lausanne, Hilton Colegiul Conrad N. de la Universitatea din Houston și Școala de hotel și Turismului Management de la Universitatea Politehnica din Hong Kong sunt unesc pentru a oferi un excepțional Programul De Master în Hospitality Global Management.

Acesta are ca scop de a forma manageri internaționale ospitalitate cu o conștientizare la nivel mondial derivat din prima mana cunoștințe de afaceri locale. Experiența 3-semestru va permite studenților cu potențial ridicat de a deveni lideri din industrie care poate "gândi global și acționează local".

Studiul, trăiesc și lucrează în 3 continente Programul este format din 3 semestre de clase de nivel avansat pe 3 campusuri în plus față de proiecte și seminarii profesionale, punctată cu afaceri și imersie cultural săptămâni.... [-]

Elveţia Lausanne
Februarie 2020
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Hotel Management School: what are Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) students?