Ecole hôtelière de Lausanne – University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ca prima scoala hotel din lume, Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) impune respect imens în rândul profesioniștilor ospitalitate. Astăzi, unii studenți pasionați 2000 din aproape 90 de tari beneficiaza de facultate sale de clasă mondială și facilități ultra-moderne campus. Absolvenții de EHL merg pe să se bucure de o carieră de top internaționale în industria ospitalitatii. Ecole Hôtelière de Lausanne a fost fondată în 1893, și de atunci nu a încetat să crească și de a inova. În acest timp, industria hotelieră prea a evoluat foarte mult. Ca răspuns la aceste schimbări rapide, EHL evaluează continuu și actualizează programele sale pentru a corespunde noilor nevoile industriei. Două programe sunt oferite:

Bachelor of Science în Managementul Hotelier Internațional Executive MBA în Administrarea Ospitalitate

Campus Life Campusul EHL este, de asemenea un hotel de activ, dotat cu restaurante populare și baruri care servesc ca un teren de antrenament, precum și loc pentru a vă relaxa în seara. Dincolo de aceasta, orasul are o viata de noapte în plină expansiune, cu multe baruri și locuri de muzica live-in îndemâna campusul principal. Lausanne, de asemenea, servește ca sediu pentru Comitetul Internațional Olimpic, iar studenții beneficiază de acces la facilitati de clasa mondiala sportive. Facultatea & Personal Membrii ai facultatilor de la EHL grindină din 31 de țări diferite și au experiență profesională formidabil în totul, de la arta culinară la marketing și finanțe. Lista include savanți stimat și foști directori de la industria ospitalitatii. Facultatea de membri asigură, de asemenea interacțiune constantă cu industria. In plus fata de cercetare, mulți predau la cursuri de educație executive EHL și efectua mandate de consultanta in tarile din întreaga lume. Ele sunt în mod constant în contact cu problemele și provocările de zi cu zi cu care se confruntă profesioniștii din domeniu.

Vă puteți conecta cu Ecole Hôtelière de Lausanne pe Facebook, YouTube și Twitter, sau pe EHL LinkedIn pagina.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat » Vedea EMBA-uri 1-an » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Afaceri Ospitalitate La Nivel Mondial

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2019 Elveţia Lausanne

Un prim-a-fel, programul-industrie-centrice Ecole Hôtelière de Lausanne, Hilton Colegiul Conrad N. de la Universitatea din Houston și Școala de hotel și Turismului Management de la Universitatea Politehnica din Hong Kong se alatura [+]

A forțe primul-a-fel, programul-industrie-centrice Ecole Hôtelière de Lausanne, Hilton Colegiul Conrad N. de la Universitatea din Houston și Școala de hotel și Turismului Management de la Universitatea Politehnica din Hong Kong sunt unesc pentru a oferi un excepțional Programul De Master în Hospitality Global Management.

Acesta are ca scop de a forma manageri internaționale ospitalitate cu o conștientizare la nivel mondial derivat din prima mana cunoștințe de afaceri locale. Experiența 3-semestru va permite studenților cu potențial ridicat de a deveni lideri din industrie care poate "gândi global și acționează local".

Studiul, trăiesc și lucrează în 3 continente Programul este format din 3 semestre de clase de nivel avansat pe 3 campusuri în plus față de proiecte și seminarii profesionale, punctată cu afaceri și imersie cultural săptămâni.... [-]


Videoclipuri

Hotel Management School: what are Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) students?