Center for Comparative and International Studies (CIS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CIS Zurich

Centrul pentru Studii Comparative și Internaționale (CSI Zurich) a fost fondat în 1997 sub conducerea Prof. Kurt Spillmann ca o modalitate de a aduce împreună oameni de știință științe politice de la Institutul Federal Elvetian de Tehnologie din Zurich (ETH Zurich) și la Universitatea din Zurich. Astăzi, Centrul include o duzină de membri ai facultăților și aproximativ 150 de doctoranzi, cercetători post-doctoral si alte categorii de personal științific și administrativ de la Departamentul de științe sociale și umaniste ETH Zurich lui, și la Universitatea din Departamentul de Științe Politice din Zürich. CIS Zurich are două campusuri, unul în inima Zurich și unul din Zurich Oerlikon.

Cercetare la CSI Zurich

Într-o epocă de transformări globale rapide și rețele multilaterale tot mai dense, politica naționale și internaționale sunt din ce în ce mai mult și mai mult interconectate. La CIS Zurich, de aceea vom căuta să integreze studiul sistemelor politice naționale și studiul politicii internaționale, cu accent pe interconexiunile complexe dintre procesele interne, internaționale și transnaționale politice, structuri și instituții.

În acest sens, cercetarea noastră se concentrează pe o varietate de subiecte, inclusiv: - Democrație, democratizare și guvernare publică - Conflict de Cercetare și Studii de Securitate - economia politică internațională - Cooperare Internațională pentru Dezvoltare - Analiza Politica - Politica elvețieni - Politici Europene - Metode de cercetare Științe sociale abordările metodologice noastre variază de la teorie formală, studii de caz calitative și teren și de cercetare experimentală la metode econometrice și modelare de calcul.

Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master Of Arts în Studii Comparative și Internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre September 2018 Elveţia Zurich

MACIS este un program de absolvent orientate spre cercetare în științe politice, oferit de Centrul pentru Studii Comparative și Internaționale (CSI), unul dintre cei mai importanti politice [+]

MACIS este un program de absolvent orientate spre cercetare în științe politice, oferit de Centrul pentru Studii Comparative și Internaționale (CSI), unul dintre cele mai importante centre de cercetare științe politice din Europa. CSI este o instituție comună de ETH Zurich și la Universitatea din Zurich. 2013 Leiden Clasamentul plasat ETH Zurich la foarte de sus în științele sociale și umaniste din Europa. MACIS este un program de 90 de credite ECTS și durează 3-4 semestre pentru a finaliza. Curriculum-ul se concentrează pe probleme de democrație, violență politică, economie politică, și dezvoltarea durabilă. Toate cursurile sunt predate în limba engleză de către o echipă de profesori de renume internațional. Cu dimensiuni de clasă mică de nu mai mult de 15-20, elevii MACIS beneficiază de aproape interacțiune elev-facultate, și un mediu stimulativ intelectual. Admiterea este pe bază de concurs. Cu un accent puternic pe teorie, metode, și de cercetare, programul serveste ca un preparat excelent pentru cercetare ulterioară care să conducă la un grad de doctorat, sau ocuparea forței de muncă orientate spre cercetare în sectorul privat sau public. Aproximativ jumătate dintre studenții noștri introduce un program de doctorat la CSI sau în altă parte, la absolvirea programului. Alții urmeze o carieră în sectorul privat, guvern, sau organizații internaționale și societății civile. MACIS oferă sprijin financiar pentru aproximativ zece elevi pe cohorta prin cercetare și posturi de asistent de predare, precum și o bursă de excelență oferit de ETH Zurich. Taxele de școlarizare sunt foarte mici prin comparație la nivel internațional.... [-]