Center for Comparative and International Studies (CIS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CIS Zurich

Centrul pentru Studii Comparative și Internaționale (CSI Zurich) a fost fondat în 1997 sub conducerea Prof. Kurt Spillmann ca o modalitate de a aduce împreună oameni de știință științe politice de la Institutul Federal Elvetian de Tehnologie din Zurich (ETH Zurich) și la Universitatea din Zurich. Astăzi, Centrul include o duzină de membri ai facultăților și aproximativ 150 de doctoranzi, cercetători post-doctoral si alte categorii de personal științific și administrativ de la Departamentul de științe sociale și umaniste ETH Zurich lui, și la Universitatea din Departamentul de Științe Politice din Zürich. CIS Zurich are două campusuri, unul în inima Zurich și unul din Zurich Oerlikon.

Cercetare la CSI Zurich

Într-o epocă de transformări globale rapide și rețele multilaterale tot mai dense, politica naționale și internaționale sunt din ce în ce mai mult și mai mult interconectate. La CIS Zurich, de aceea vom căuta să integreze studiul sistemelor politice naționale și studiul politicii internaționale, cu accent pe interconexiunile complexe dintre procesele interne, internaționale și transnaționale politice, structuri și instituții.

În acest sens, cercetarea noastră se concentrează pe o varietate de subiecte, inclusiv: - Democrație, democratizare și guvernare publică - Conflict de Cercetare și Studii de Securitate - economia politică internațională - Cooperare Internațională pentru Dezvoltare - Analiza Politica - Politica elvețieni - Politici Europene - Metode de cercetare Științe sociale abordările metodologice noastre variază de la teorie formală, studii de caz calitative și teren și de cercetare experimentală la metode econometrice și modelare de calcul.

Locații

Zurich

Address
ETH Zurich
Center for Comparative and International Studies (CIS)
Haldeneggsteig 4

8092 Zurich, Zurich, Elveţia