CIES - International Centre for Sports Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială


CIES - International Centre for Sports Studies , este un centru de studiu independent, situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creat în 1995 ca un joint-venture între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.

Imagine: Ediția 18 a Maestrului FIFA la Casa FIFA a fost salutată atât de președintele FIFA, Gianni Infantino, cât și de secretarul general Fatma Samoura.

Folosind o abordare multidisciplinară, CIES oferă cercetare, servicii de educație și consultanță de nivel înalt pentru lumea sportului, cu scopul de a depăși complexitatea sportului în societatea de astăzi și de a îmbunătăți modul în care este guvernat și gestionat în toate sporturile.

Ca centru internațional, CIES menține un personal calificat și diversificat și își extinde continuu parteneriatele cu indivizi, universități și organizații sportive din întreaga lume.

MISIUNEA NOASTRĂ

CIES încurajează progresul continuu și dezvoltarea durabilă în gestionarea sportului din întreaga lume prin utilizarea pe deplin a rețelei sale internaționale de parteneri. Promovăm în mod activ schimbul de cunoștințe și experiențe în curs de desfășurare de la toți partenerii noștri din domeniul cercetării și al educației. este locul unde cercetarea academică răspunde managementului practic, rezultând soluții bazate pe cercetare care pot fi adaptate nevoilor și cerințelor locale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master FIFA - Maestru Internațional în Management, Drept și Științe Umane din Sport

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Elveţia Neuchâtel

Organizat de CIES - Centrul Internațional pentru Studii în domeniul Sportului, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școala de Management SDA Bocconi din Milano (Italia) și Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Maestrul FIFA în Management , Legea și Științele umaniste ale sportului au fost create pentru a promova educația de management în lumea sportivă. [+]

Maestrul FIFA - Master Internațional în Management, Drept și Științe Umane din Sport

Organizat de Centrul Internațional pentru Studii Sport (CIES), în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școala de Management SDA Bocconi din Milano (Italia) și Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Maestrul FIFA în Management , Legea și Științele umaniste ale sportului au fost create pentru a promova educația de management în lumea sportivă. Sa dezvoltat pentru a deveni un program absolvent de absolvent care dezvoltă manageri care se pot ocupa de lumea sportivă din ce în ce mai complexă.

Imagine: Ediția 18 a Maestrului FIFA la Casa FIFA a fost salutată atât de președintele FIFA, Gianni Infantino, cât și de secretarul general Fatma Samoura.Un program unicMaestrul FIFA își ia absolvenții pe o călătorie unică prin trei țări europene diferite pentru a studia sportul. Trei universități distinse din Anglia, Italia și Elveția, care se numără printre țările cele mai orientate spre sport din Europa, s-au reunit pentru a oferi un program de un an care combină predarea academică de vârf și studiile de caz practice, completate de lectori invitați și vizite pe teren. Cursul se concentrează pe trei aspecte cheie și inter-conexe ale științelor sportive, managementului și dreptului. Odată ce programul a fost finalizat cu succes, absolvenții postuniversitare primesc o diplomă comună eliberată de cele trei universități.Dezvoltarea unor oameni uniciMaestrul FIFA oferă un mediu internațional dinamic, cu aproximativ 20 de naționalități diferite, reprezentate într-o clasă de aproximativ 30 de absolvenți care sunt selectați în fiecare an. Abordarea multidisciplinară... [-]

Videoclipuri

James Kitching, Ex-Head of Sports Legal Services, Disciplinary and Governance AFC

Ya Gao, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

Ashley Hughes, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

FIFA Master 17th Edition Leicester experience

Contactează

CIES International Centre for Sports Studies

Adresă, linia 1 International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Elveţia
website http://www.cies.ch/education/fifa-master/about-fifa-master/about-fifa-master/
Telefon +41 32 718 39 09