Citește Descrierea Oficială

CIES - International Centre for Sports Studies , este un centru independent de studiu situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creată în 1995 ca fundație între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.

Imagine: Ediția 18 a Maestrului FIFA la Casa FIFA a fost salutată atât de președintele FIFA, Gianni Infantino, cât și de secretarul general Fatma Samoura.

Folosind o abordare multidisciplinară, CIES oferă cercetare, servicii de educație și consultanță de nivel înalt pentru lumea sportului, cu scopul de a depăși complexitatea sportului în societatea de astăzi și de a îmbunătăți modul în care este guvernat și gestionat în toate sporturile.

Ca centru internațional, CIES menține un personal calificat și diversificat și își extinde continuu parteneriatele cu indivizi, universități și organizații sportive din întreaga lume.

MISIUNEA NOASTRĂ

CIES încurajează progresul continuu și dezvoltarea durabilă în gestionarea sportului din întreaga lume prin utilizarea pe deplin a rețelei sale internaționale de parteneri. Promovăm în mod activ schimbul de cunoștințe și experiențe în curs de desfășurare de la toți partenerii noștri din domeniul cercetării și al educației. este locul unde cercetarea academică răspunde managementului practic, rezultând soluții bazate pe cercetare care pot fi adaptate nevoilor și cerințelor locale.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

CIES - International Centre for Sports Studies

Organizat de CIES - Centrul Internațional pentru Studii în domeniul Sportului, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școa ... [+]

Maestrul FIFA - Master Internațional în Management, Drept și Științe Umane din Sport

Organizat de Centrul Internațional pentru Studii Sport (CIES), în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școala de Management SDA Bocconi din Milano (Italia) și Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Maestrul FIFA în Management , Legea și Științele umaniste ale sportului au fost create pentru a promova educația de management în lumea sportivă. Sa dezvoltat pentru a deveni un program absolvent de absolvent care dezvoltă manageri care se pot ocupa de lumea sportivă din ce în ce mai complexă.

Imagine: Ediția 18 a Maestrului FIFA la Casa ... [-]
Elveţia Neuchâtel
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CIES International Centre for Sports Studies
Address
International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Elveţia
Website
Număr de telefon
+41 32 718 39 09