CIES - International Centre for Sports Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul International de Studii Sport (CIES) este un centru de studiu independent situat în Neuchatel, Elveția. Acesta a fost creat în 1995 ca un joint-venture între Internationale de Football Association Fédération (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul de Neuchatel.

Folosind un multi-disciplinare CIES abordare oferă cercetare, educație de nivel superior și servicii către lumea sportului consultarea cu scopul de a depăși complexitatea sportului în societatea de astăzi și îmbunătățirea modul în care este reglementat și gestionat în toate sporturile.

Ca un centru internațional, CIES menține un personal calificat și diverse și se extinde continuu parteneriatelor sale cu persoane fizice, universități și organizații sportive din întreaga lume.

CIES Misiunea noastră încuraja progresul continuu și dezvoltarea durabilă în managementul sportului din intreaga lume, prin utilizarea pe deplin rețeaua internațională de parteneri. Am promoveze în mod activ schimbul continuu de cunoștințe și experiențe de la toti partenerii nostri de cercetare și educație. CIES este în cazul în care cercetarea academică întâlnește management practic, rezultând în soluții bazate pe cercetare, care pot fi adaptate la nevoile și cerințele locale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Fifa Master - Master International In Management, Drept și științe Umaniste Ale Sportului

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Elveţia Neuchatel

Organizat de către CIES - Centrul International de Studii Sport, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), SDA Bocconi School of Management din Milano (Italia) și la Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Master în Management FIFA , Drept și Științe Umaniste de la Sport a fost creat pentru a promova educația de gestionare în lumea sportului. [+]

Organizat de CIES - Centrul Internațional pentru Studii Sport, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), SDA Bocconi School of Management din Milano (Italia) și la Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Master în Management FIFA, Drept și Științe Umaniste de la Sport a fost creat pentru a promova managementul educație în lumea sportului. Ea a dezvoltat pentru a deveni un program de absolvent de top in curs de dezvoltare toate-rotund manageri care se poate face față cu lumea ce în ce mai complexe de sport. Un program unic FIFA Maestrul ia absolvenții săi pe o călătorie unică prin trei țări europene diferite pentru a studia sport. Trei universități distins în Anglia, Italia și Elveția, care sunt printre țările orientate cele mai multe sporturi din Europa, au venit împreună pentru a oferi un program de un an, care combină top-class de predare academice și studii de caz practice completate de către lectori invitați și vizite pe teren. Cursul se concentrează pe trei aspecte-cheie și interdependente ale umaniste sport, management și drept. Dezvoltarea persoane unice FIFA Maestrul oferă un mediu internațional dinamic cu aproximativ 20 de naționalități diferite reprezentate într-o clasă de aproximativ 30 de absolventi care sunt selectate în fiecare an. Abordarea multi-disciplinară internațional oferă absolventi cu posibilitatea de a învăța o gamă largă de subiecte și de a dezvolta abilitățile lor analitice pentru a face față mai bine cu tendințele fast-schimbare din industria sportului. Pentru o industrie unic FIFA Maestrul oferă o oportunitate unică de a satisface... [-]

Videoclipuri

FIFA Master Video

Wimbledon Field Trip Master 14

Contactează

CIES International Centre for Sports Studies

Adresă, linia 1 International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchatel, Elveţia
website http://www.cies.ch/education/fifa-master/about-fifa-master/about-fifa-master/
Telefon +41 32 718 39 09