Citește Descrierea Oficială

Despre

Pregătindu-vă pentru afacerile de mâine, American University in Switzerland este una dintre cele mai importante universități de afaceri internaționale elvețiene situate în La Tour-de-Peilz, pe frumoasele țărmuri ale lacului Geneva, în apropierea Capitalei Olimpice Lausanne, și Geneva, centrul pentru diplomație .

De-a lungul istoriei sale de 45 de ani, AUS a pregătit studenții de afaceri internaționali cu cunoștințele, instrumentele și instruirea de astăzi pentru a contribui pozitiv la managementul general al oricărei organizații de afaceri de mâine.

Oferind educație personalizată într-un mediu internațional și multicultural, cu cursuri practice și teoretice, relevante pentru piața de astăzi, AUS are un personal nou, dinamic și ambițios, oferind o abordare personală - atât în clasă, cât și în afara școlii - pentru toți elevii .

Misiune si viziune

Declarația de misiune a American University in Switzerland reprezintă filozofia noastră și ne ghidează în formularea strategiei noastre în direcția îmbunătățirii continue ca instituție de nivel mondial.

AUS pregătește studentul de afaceri internațional cu cunoștințele, instrumentele și instruirea pentru a contribui pozitiv la managementul general al oricărei organizații de afaceri .

Cei trei piloni ai managementului general AUS sunt:

  • Cunoștințe: AUS se străduiește să transmită cunoștințe și să învețe unde să găsească răspunsurile la orice lipsuri de cunoaștere.
  • Instrumente: AUS se străduiește să învețe utilizarea instrumentelor analitice pentru rezolvarea problemelor și luarea de decizii complexe.
  • Instruire: AUS se străduiește să îmbunătățească abilitățile personale printr-o instruire disciplinată.

Viziunea AUS este de a oferi educație și instruire pentru liderii de afaceri competenți și responsabili de mâine. Toate programele AUS sunt concepute pentru a cultiva o înțelegere a comportamentului uman, a sensibilității culturale și a unei perspective globale în afaceri și politică.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Calitatea de membru de acreditare

Naţional

AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées (Membru)

O rețea asociativă - fără scop lucrativ și apolitic - de școli private, care regrupează organisme de predare generală și de formare profesională, școli de zi sau internate, înființată în cantonul Vaud și adresată elevilor și studenților de toate vârstele și originile, fără discriminare de rasă sau mărturisire.

Un grup de programe de predare a programelor de formare a învățământului superior și servicii educaționale într-un mediu multicultural de prestigiu. Diplomele, recunoscute la nivel mondial, certifică calitatea și reputația ștampilei pedagogice „Școalele Elvețiene”.

Un grup de școli internate cu vocație și renume internațional, care oferă condiții și performanțe educaționale la nivel înalt, care răspund nevoilor și cerințelor de orice natură și origine.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Membru)

Scopul Federației Elvețiene a Școlilor Private este să manifeste și să asigure valoarea semnificativă a unităților de învățământ elvețiene din întreaga lume.

Camera de Comerț Elvețiano-Americană (Membru)

Camera de comerț elvețiano-americană joacă un rol vital și activ în asistarea companiilor elvețiene din Statele Unite și a companiilor americane din Elveția pentru a-și extinde activitatea.

Internaţional

IACBE - Consiliul internațional de acreditare pentru educația în afaceri (acreditare)

IACBE este recunoscut de Consiliul pentru acreditarea învățământului superior (CHEA). Scopul CHEA este de a examina și afirma calitatea organizațiilor regionale, bazate pe credință, private și a acreditării programatice. IACBE acredită programe de afaceri care conduc la grade la nivel asociat, licență, master și doctorat în instituții de învățământ superior din întreaga lume care acordă diplome de licență și / sau de absolvire.

American Graduate School of Business a primit o acreditare de specialitate pentru programele sale de afaceri prin intermediul International Accreditation Council for Business Education (IACBE), situat la 11374 Strang Line Road în Lenexa, Kansas, SUA.

BCE - Consiliul European pentru Educația în Afaceri (acreditare)

ECBE, Consiliul European pentru Educația în Afaceri, este o organizație educațională internațională fără scop lucrativ, înregistrată la Bruxelles. Se angajează să sprijine instituțiile de învățare academică și profesională în afaceri și domenii conexe. Oferă servicii de consultanță și consultanță pentru a încuraja și sprijini instituțiile să se angajeze în continuă îmbunătățire prin implicarea în procesele sale de acreditare.

IATA - Asociația Internațională a Transportului Aerian

Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA) este asociația comercială a companiilor aeriene din lume, reprezentând aproximativ 290 de companii aeriene sau 82% din totalul traficului aerian. Susținem multe domenii ale activității aviației și ajutăm la formularea politicii industriei în problemele aviației critice.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

American University in Switzerland

„Piața cibersecurității globale urmează să crească de la valoarea sa actuală de piață de peste 120 miliarde de dolari la peste 300 de miliarde de dolari până în 2024.” Du ... [+]

Managementul afacerilor pentru securitate cibernetică

„Piața cibersecurității globale urmează să crească de la valoarea sa actuală de piață de peste 120 miliarde dolari la peste 300 miliarde dolari până în 2024”.

De ce gestionarea afacerilor cu securitatea cibernetică?

După cercetări ample de piață și feedback de la profesioniștii IT, profesori și întreprinderi, a fost identificată o imensă deficiență pentru personalul tehnic în domeniul cibersecurității, cu abilitățile necesare pentru a trece la rolurile de management. Oportunitățile de carieră pentru cineva cu aceste abilități sunt enorme și se extind rapid.

De ce Elveția?

Situat convenabil în apropiere de sediul companiei pentru liderul mondial în securitatea digitală, AUS este poziționat în mod unic pentru a oferi studenților săi acces la profesori superlatori, stagii și vizite la companie, care nu este în comparație cu orice alt institut de învățare superioară. Această ofertă unică a ajutat să facă din AUS standardul de aur în Cybersecurity Business Management și o destinație foarte căutată pentru studenții din întreaga lume.... [-]

Elveţia La Tour-de-Peilz
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University in Switzerland

Programul de Master AUS în Managementul Aviației oferă absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră în managementul afacerilor. Programul de curs i ... [+]

Prezentarea generală a studiilor

Programul de Master AUS în Managementul Aviației oferă absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră în managementul afacerilor. Programul de curs include instrumente cheie pentru a vă extinde capacitatea de afaceri și este de natură globală pentru a pregăti elevii pentru provocările de afaceri ale secolului XXI.

AUS combate diferența dintre experiența în domeniul aviației și expertiza în management. Bazându-se pe formarea tradițională elvețiană în domeniul ospitalității și pe fundamentele de afaceri, studenții vor învăța să creeze clienți pe toată durata vieții. Deoarece la AUS, recunoaștem că industria transportului aerian este mai mult decât să mute clienții fizic, este vorba despre mutarea clienților emoțional.... [-]

Elveţia La Tour-de-Peilz
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University in Switzerland

Programul de Master AUS în administrarea afacerilor internaționale, cu specializarea Managementul de lux, oferă absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru ... [+]

Prezentarea generală a studiilor

Programul de Master AUS în administrarea afacerilor internaționale, cu specializarea Managementul de lux, oferă absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră în managementul mărcilor de lux. Programul de curs include instrumente cheie pentru a vă extinde capacitatea de afaceri și este de natură globală pentru a pregăti elevii pentru provocările de afaceri ale secolului XXI.

De ce un grad AUSClase mici

Angajamentul AUS față de experiența finală a studenților include numărul potrivit de membri ai facultății pentru a garanta dimensiuni mici de clasă și sprijinul personal ulterior pentru studenții din și în afara clasei. Dimensiunile mici de clasă asigură o implicare deplină cu profesorul care conduce învățarea, precum și cu colegii studenți dintr-o serie de medii profesionale și culturale.... [-]

Elveţia La Tour-de-Peilz
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

American University in Switzerland

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Elveţia