Alfred Nobel Open Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School este o organizație profesională care își folosește relațiile instituționale pentru a oferi cele mai înalte standarde de activități academice. Suntem mândri să externalizăm alți parteneri universitari de prestigiu și colegiu, precum și savanții și curricula lor de renume, străduind excelența savantă dintr-o perspectivă mai pragmatică, legată de afaceri.

Această strategie de coeziune ne permite să jucăm un rol de lider în lumea educației la distanță pe patru continente.

Pe baza parteneriatului nostru puternic cu partenerii europeni de învățământ superior, avem o reputație din ce în ce mai mare pentru cursurile postuniversitare online. Cu toate acestea, rămânem fideli și angajamentului nostru față de excelență în predarea și contactul strâns între studenți și membrii facultății. Oferind o lume de posibilități, toate tradiționalele MBA deschise și DBA ale școlii au fost extins internaționalizate pentru a le oferi studenților competența globală de care au nevoie pentru a concura atât în țările de reședință, cât și în străinătate.

"Cunoașterea este renăscută". Acesta este motto-ul nostru foarte important în perioadele de criză mondială și reprezintă modul în care ne simțim despre oportunități și responsabilități. Prin aderarea la Alfred Nobel Open Business School , se pot experimenta multiple oportunități în conformitate cu declarația de misiune și angajamentul continuu al școlii de afaceri.

Cu noile noastre standarde în educația de afaceri deschisă, veți obține cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a trăi o lume informată și pentru a obține succesul necesar pentru o viață profesională satisfăcătoare.

Locații

Zurich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zurich, Zurich, Elveţia