Citește Descrierea Oficială

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd. este o companie de profil umbrelă, care își folosește relațiile instituționale pentru a oferi cele mai înalte standarde ale activităților academice. Suntem mândri să externalizăm alți parteneri de prestigiu din universități și colegii și oamenii de știință și programele lor de renume, străduindu-se de o excelență științifică dintr-o perspectivă mai pragmatică și mai degrabă legată de afaceri.

Această strategie coerentă ne permite să jucăm un rol de lider în lumea educației la distanță pe patru continente. În același timp, nu numai că beneficiem de cel mai înalt nivel tehnologic al RAS Hong Kong, dar și de normele sale educaționale flexibile.

Compania holding înregistrată în regiunea administrativă specială din China (Reg. 1709134) din Hong Kong a câștigat sprijinul ZSKF King Sigismund College (Budapesta), una dintre instituțiile de învățământ superior din Ungaria, precum și alte instituții parteneri strategici universitari din Asia și din cele mai dezvoltate țări din Asia.

Bazându-ne pe un parteneriat puternic cu mai mulți parteneri europeni și asiatici de învățământ superior, avem o reputație crescândă pentru cursurile postuniversitare online. Cu toate acestea, suntem, de asemenea, fideli angajamentului nostru față de excelență în predarea și contactul strâns între studenți și membrii facultății. Oferind o lume de posibilități, toate programele MBA tradiționale deschise, programele pregătitoare și doctorale au fost mult internaționalizate pentru a oferi studenților competența globală de care au nevoie pentru a concura atât în ​​țările lor de reședință cât și în străinătate.

"Cunoașterea este renăscută". Acesta este motto-ul nostru foarte important în perioadele de criză mondială și reprezintă modul în care ne simțim despre oportunități și responsabilități. Prin aderarea la Alfred Nobel Open Business School , se pot experimenta multiple oportunități în conformitate cu declarația de misiune și angajamentul continuu al școlii de afaceri.

Cu noile noastre standarde în educația de afaceri deschisă, veți obține cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a trăi o lume informată și pentru a obține succesul necesar pentru o viață profesională satisfăcătoare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Alfred Nobel Open Business School

Acesta este un program în care studenții sunt obligați să demonstreze competențe interpersonale, de auto-studiu și de cercetare și de prezentare de-a lungul calificării. ... [+]

Acesta este un program în care studenții sunt obligați să demonstreze competențe interpersonale, de auto-studiu și de cercetare și de prezentare de-a lungul calificării.

Evaluările sunt dezvoltate pentru a încuraja competențele care vor oferi studenților o bază foarte puternică pentru avansarea în sectorul ospitalității și turismului.

Studenții primesc două diplome, unul de la Alfred Nobel Open Business School Elveția și cel de-al doilea de la CTH, care este o organizație de acordare a regulilor Ofqual din Anglia, care oferă calificări QCF.

Regulamentul oficial al calificărilor și examenelor (Ofqual) reglementează calificările, examenele și evaluările din Anglia.... [-]

Elveţia Zürich
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alfred Nobel Open Business School

UNIVERSITATEA DE GESTIONARE A RĂZBOIULUI UMAN COLLÉGIUM ȘI ALFRED NOBEL SCOALA DESCHISĂ BISUNESS ELVEȚIA UNIVERSITATEA ȘTIINȚELOR EUROPENE DE AFACERI lansează Europa anun ... [+]

MBA-MASTER OF ADMINISTRATION BUSINESS: Leading International Business Management, HR and Talent Management Trade International and Business Law, International Hospitality and Tourism Management, Management IT, Preventive and Health Science Management.

Durata: 2 semestre

Solicitarea pentru BSC sau alte studii superioare

Taxa de școlarizare: 3.000 EURO / semestru

Instruirea este oferită online cu prelegeri, videoclipuri și asistență pentru consultanți. Instruirea este oferită în engleză, germană, chineză, arabă, rusă și maghiară.

Cursul se încheie cu depunerea unei teze și apărarea acesteia. ... [-]

Elveţia Zürich
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 semestre
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
.
Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zurich, Elveţia