AISTS - International Academy of Sports Science and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre AISTSCele AISTS a fost infiintata in anul 2000 de către Comitetul Internațional Olimpic (CIO), EPFL (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne), Universitatea din Lausanne, Universitatea din Geneva, IMD Business School, Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), Orașul Lausanne și Canton Vaud.AISTS răspunde nevoilor din industria de sport de concentrându-se activitatea pe trei piloni cheie: Educație; educarea lideri în managementul sportiv, prin programe de educație adaptate. Cercetare aplicativă; furnizarea de cunoștințe și expertiză în domeniile relevante aplicate la mediul de sport. Conexiuni; acționând ca un conector strategic în lumea sportului. AISTS MisiuneMisiunea principală a AISTS este de a stăpâni Sport, contribuind pozitiv la management sportiv, printr-o abordare multi-disciplinare la educație și științe și rămânând în fruntea dezvoltării industriei de sport și mișcarea olimpică.Daca vrei sa afli mai multe despre AISTS - Academiei Internaționale de Sport Stiinta si Tehnologie, puteți face o cerere de informații de mai jos și a școlii vă va contacta cu mai multe informatii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Studii Avansate (mas) în Administrarea Sportului și Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2018 Elveţia Lausanne

AISTS Maestru De Studii Avansate în Administrarea Sport și Tehnologie (MAS în sport Administrare) este un program de studii postuniversitare unic în management sportiv cu sediul in Lausanne, capitala olimpic, Elveția. [+]

Despre MAS AISTS în Administrarea Sport

Cele AISTS MAS în Administrarea Sport - Master de Studii Avansate în Administrarea Sport și Tehnologie - este un program de studii postuniversitare unic în management sportiv aprobat de Comitetul Olimpic Internațional.

A avut loc în Lausanne, capitala olimpic, participanții sunt instruiți de către experți în domeniul sportului și cadre universitare, în următoarele domenii multidisciplinare aplica direct la sport:

• Management & Economie • Tehnologie • Legea • Sociologie • Medicina

Cele mai bune institute academice și tehnologie din Elveția: EPFL (Institutul Federal Elvetian de Tehnologie), la Universitatea din Geneva, și la Universitatea din Lausanne (UNIL) să coopereze pentru a oferi studenților un program de educație bogat.... [-]


Videoclipuri

About the AISTS | Mastering Sport in Lausanne | the Olympic Capital