Citește Descrierea Oficială

Despre AISTSCele AISTS a fost infiintata in anul 2000 de către Comitetul Internațional Olimpic (CIO), EPFL (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne), Universitatea din Lausanne, Universitatea din Geneva, IMD Business School, Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), Orașul Lausanne și Canton Vaud.AISTS răspunde nevoilor din industria de sport de concentrându-se activitatea pe trei piloni cheie: Educație; educarea lideri în managementul sportiv, prin programe de educație adaptate. Cercetare aplicativă; furnizarea de cunoștințe și expertiză în domeniile relevante aplicate la mediul de sport. Conexiuni; acționând ca un conector strategic în lumea sportului. AISTS MisiuneMisiunea principală a AISTS este de a stăpâni Sport, contribuind pozitiv la management sportiv, printr-o abordare multi-disciplinare la educație și științe și rămânând în fruntea dezvoltării industriei de sport și mișcarea olimpică.Daca vrei sa afli mai multe despre AISTS - Academiei Internaționale de Sport Stiinta si Tehnologie, puteți face o cerere de informații de mai jos și a școlii vă va contacta cu mai multe informatii.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

AISTS - International Academy of Sports Science and Technology

AISTS Master of Advanced Studies în Administrarea și Tehnologia Sportului (MAS în Administrarea Sportului) este un program unic de studii postuniversitare în domeniul man ... [+]

Despre MAS AISTS în Administrația Sportului

AISTS MAS în Administrarea Sportului - Master of Advanced Studies în Administrarea și Tehnologia Sportului - este un program unic de studii postuniversitare în domeniul managementului sportiv aprobat de Comitetul Internațional Olimpic.

Organizat la Lausanne, capitala olimpică , participanții sunt instruiți de experți în domeniul sportului și al cadrelor universitare, în următoarele domenii multidisciplinare aplicate direct sportului:

• Management

Cele mai bune institute academice și de tehnologie din Elveția: EPFL (Institutul federal de tehnologie elvețiană), Universitatea din Geneva și Universitatea din Lausanne (UNIL) cooperează pentru a oferi studenților un program bogat de educație și co-semnează gradul nostru.... [-]

Elveţia Lausanne
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

About the AISTS | Mastering Sport in Lausanne | the Olympic Capital

AISTS - Academy International des Sciences et Techniques de Sport
Address
AISTS Quartier UNIL-Centre Bâtiment Synathlon Lausanne, Switzerland EPFL
CH-1015 Lausanne, Vaud, Elveţia