ABMS Open University Of Switzerland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ABMS UNIVERSITY OF SWITZERLAND® este certificată de EduQua elvețiană, eticheta națională elvețiană de calitate pentru educație și certificată de sistemul de certificare a cursurilor EFMD Online (EOCCS), care este o mare dovadă a calității în domeniul educației online și la distanță, EFMD este Cea mai mare asociere de rețea din Europa în domeniul dezvoltării managementului. ABMS este prima universitate virtuală din Europa și este o marcă înregistrată pentru Educație în Elveția sub nr. 690804 de către Institutul federal elvețian de proprietate intelectuală. ABM este autorizată să funcționeze și să emită diplome în Elveția în funcție de numărul litere (DBK DBKS 6/33/60236), emis de Consiliul de Educație și Cultură în statul de Zug.

Va oferim o gama larga de programe de studii on-line incepand de la Associate de licenta pana la doctorat, cursuri, inclusiv de masterat și Bachelors programelor de studii, toate studiile noastre pot fi realizată prin una cu jumătate de normă an academic (de vineri până duminică).

Academia este un lider global în online de Educație Business o reputație remarcabilă - Swiss Universități Manualul ABM (Cel mai mare portal educațional din Elveția) a clasat - The Open University din Elveția printre primele universități online din Elveția, în termen de popularitate pentru 2014.

ABM este un "Premier universitate acreditată" de Serviciul de Acreditare pentru International Colegii și universități ASIC Marea Britanie, un organism de acreditare recunoscut de guvernul britanic (Home Office / UKVI), un membru al NARIC UK (Centrul de Informare UK National Academic Recognition) Standardele de calitate Group, un organism de acreditare afiliate de ENQA (Asociația Europeană pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior Educație) și un membru de Chea Statele Unite ale Americii Grup de calitate International (Consiliul pentru Învățământul Superior Acreditare).

ABMS este certificat ISO 9001: 2008. ABMS este recunoscută de ASIQUAL (Calificări internaționale academice și de calificare).

Principalul Limba programelor noastre de studii este în profesioniștii care lucrează engleză dedicat din întreaga lume.

ABM este acreditat de Consiliul European pentru conducere de afaceri școli (ECLBS) și Consiliul European pentru Învățământ la Distanță (EUCDL).

Am creat o experiență online care vă permite să interactiv eficient cu facultate și alți studenți, tot ce aveti nevoie este un calculator cu conexiune la internet, educație cu privire la termenii.

Incurajam oamenii sa ia ceea ce au de învățare și se aplică la propria lor viață.

Scopul nostru

  • Viitor de succes pentru toți studenții noștri
  • Mediu internațional
  • Lectori excelente
  • Standard ridicat de calitate
  • Pentru a servi studenții din întreaga lume

CLASE

Clasele noastre on-line sunt păstrate mic te transformă mediu de învățare mai intensă, vom încerca să păstreze studenții noștri - profesori ratie foarte mic, toate programele noastre sunt predate în limba engleză, obiectivul nostru principal este de a vă oferi o mare de conexiuni corporative de către oferindu-vă o part-time on-line-program de studiu care vă țin în legătură cu propria companie sau de locuri de muncă. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati ABM - The Open University din Elveția www.abmswiss.com

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea DBA » Vedea Doctorat » Vedea BBAs » Vedea EMBA » Vedea MBA » Vedea Associate Degrees » Vedea Diplomas » Vedea Licenţă - OnlineStudies » Vedea Masterat » Vedea Doctorate » Vedea Licenţă - HealthcareStudies »

Videoclipuri

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards

Contactează
Adresa poştală
Freilagerstrasse 39
Zurich, CH-8047 CH
Adresa locaţie
www.abmswiss.com / www.abms.ch / www.ous.ch
Freilagerstrasse 39

Zurich, 8047 CH