Citește Descrierea Oficială

O universitate de cercetare de clasă mondială

Conduită de creativitatea intelectuală și gândirea critică din 1479, cercetătorii și studenții de la University of Copenhagen au extins orizonturile și au contribuit la mutarea lumii înainte. Cu cei 5.000 de cercetători și 39.000 de studenți, Universitatea se mândrește cu un mediu internațional de cercetare și de studii și se află pe primul loc în topul listelor cu cele mai bune universități din lume.

Universitatea oferă studenților și studenților ocazia de a-și dezvolta talentul și lansează inițiative interdisciplinare ambițioase în sprijinul comunităților academice puternice. Prin învățarea bazată pe cercetare - și implicarea lor în cercetare - elevii sunt pregătiți pentru a răspunde provocărilor și nevoilor societății.

University of Copenhagen se străduiește să devină una dintre cele mai verzi zone campus din lume, lăsând cât mai puțin amprenta de mediu și climă posibil. Universitatea facilitează colaborarea transfrontalieră, colaborează cu comunitatea de afaceri și ajută studenții să găsească programe și proiecte relevante în domeniul durabilității.

Universitatea se concentrează și pe egalitatea de gen și consideră diversitatea ca o forță.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Pe scurt

University of Copenhagen fost înființată în 1479 de către regele danez Christian 1 și astăzi are aprox. 39.000 de studenți și 9000 de angajați - dintre care aproximativ 5.000 sunt cercetători - și venituri de 8.6 miliarde DKK.

Nouă premii Nobel au fost acordate cercetătorilor de la Universitatea.

alianţe

University of Copenhagen este membră a două alianțe internaționale ale unor universități de rang înalt:

  • Alianța Internațională a Universităților de Cercetare (IARU)

și

  • Liga Universităților Europene de Cercetare (LERU)

Alumni

Universitatea dorește să susțină relațiile pe tot parcursul vieții cu absolvenții săi. Dacă ați absolvit University of Copenhagen , sunteți mai mult decât bineveniți să vă alăturați rețelei de absolvenți. Calitatea de membru este gratuită.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Copenhagen

Maestrul de gestionare a dezastrelor oferă profesioniștilor umanitari cu cunoștințe și abilități solide interdisciplinare care răspund nevoilor moderne de gestionare a si ... [+]

Deveniți un specialist în managementul riscului de dezastre

Maestrul de gestionare a dezastrelor oferă profesioniștilor umanitari cu cunoștințe și abilități solide interdisciplinare care răspund nevoilor moderne de gestionare a situațiilor de urgență și a răspunsului la dezastre.

Experiența în urma dezastrelor majore recente, schimbările în domeniul umanitar, natura schimbătoare a unui conflict și impactul schimbărilor climatice au arătat clar că este necesară o abordare holistică a dezastrelor și a gestionării crizelor pentru a reduce substanțial pierderile și pentru a face față noilor provocări sistemul pare a fi prost echipat pentru a răspunde.

... [-]
Danemarca Copenhagen
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Copenhagen

Master of Companion Animal Clinical Science este o universitate bazată pe educația continuă în metodologia veterinară aplicată și avansată, abilitățile paraclinice și lua ... [+]

Dovezi bazate pe cele mai bune practici

Dezvoltați-vă abilitățile în cadrul procesului de luare a deciziilor bazate pe dovezi, în planificarea și executarea proceselor de diagnostic specializate, a procedurilor și a strategiilor terapeutice.

Master of Companion Animal Clinical Science este o universitate bazată pe educația continuă în metodologia veterinară aplicată și avansată, abilitățile paraclinice și luarea deciziilor clinice.

Veți primi o cunoaștere aprofundată și actualizată asupra cursurilor noastre obligatorii pe care le continuați să le dezvoltați atunci când vă specializați într-una din piesele noastre de specializare.

Programul de masterat este strâns legat de realitatea și provocările practicilor de animale mici și, prin urmare, atelierele practice și operațiunile in vivo sunt o parte importantă a programului.... [-]

Danemarca Copenhagen
Octombrie 2021
Engleză
Part time
4 - 6 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză