Citește Descrierea Oficială

Royal Academy of Music danez este cel mai vechi Academia de Muzică din Danemarca. Este o instituție dinamică și vibrantă artistic educațional, centrat pe predare, care numără printre sarcinile sale principale în scopul de a continua să se dezvolte muzică clasică și spori relevanța sa în mod continuu, ca o parte centrală a muzicale contemporane și viața culturală. Academia are o durata de muzical și stilistic larg, variind de la muzica clasica perioadă la-romantice, precum și muzică contemporană mai recente și noi, inclusiv muzica compozițională de mâine. Majoritatea cursurilor Academiei vizează performanță la cel mai înalt nivel, și multe includ, de asemenea pregătire pedagogică în vederea predării muzicii profesionale. Pe lângă programele pur instrumentisti si vocalist, cursuri de specialitate sunt de asemenea disponibile în domeniile de predare muzica, compoziție, efectuarea si muzică bisericească, precum și înregistrare direcție. În ultimii ani, o gamă largă de acorduri de cooperare și de formare practică au intensificat legăturile cu piața forței de muncă și au contribuit la statistici bune de angajare pentru absolvenții noștri. Activități artistice fundamentale ale Academiei găsesc expresia într-o gamă largă și variată de bogat concerte, precum și proiecte de profil înalt în munca de dezvoltare educațională și artistic și de cercetare. O rețea largă de contacte și parteneri internaționali runde de pe imaginea creată de mulți profesori comise Academiei și alte categorii de personal - și, mai ales, de către organismul de mare de studenți talentați care formează inima de toate. Din vara anului 2008, Academia Regală Daneză de Muzica a fost găzduit într-un cadru de arhitectura restante la Rosenørns Allé 22. Pe parcursul anului precedent, frumoase și atmosferice clădiri proiectate de arhitectul Vilhelm Lauritzen a suferit o renovare aprofundate și de conversie, care le-a transformat dintr-un centru de radio într-o academie de muzică modernă. Rezultatul este un complex de calitate internaționale de top, cu o multime de cameră pentru predare si pentru repetitii, precum și oferirea de posibilități de concerte și de producție unice.  

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

The Royal Danish Academy of Music

O educație în muzică clasică, care are ca scop spre o cariera ca un profesionist muzician / cantaret sau profesionale a profesorilor instrumental / voce ... ... [+]

Maestru de Muzică - Instrumental / Voice

O educație în muzică clasică, care are ca scop spre o cariera ca un profesionist muzician / cantaret sau profesionale a profesorilor instrumentale / vocale.

Numele: Master of Music - Instrumental / Voice Tip: Masterat Lungime: 2 ani Credite de transfer europene: 120 ECTS Limba: English

Există 5 linii diferite:

Orchestră Pian Acordeon Chitară Voce

Predare variază între lecții solo, prelegeri și instruire clasă. În plus, există cursuri de master, muzică de cameră și alte subiecte specifice pentru diferite linii.

Absolvirea programului de masterat conferă titlul de Master of muzicii.

Cerințe de intrare... [-]

Danemarca Copenhagen
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză