Citește Descrierea Oficială

DTU

Beneficiind de o societate la scară globală

Timp de aproape două secole DTU, Universitatea Tehnică din Danemarca, a fost dedicată îndeplinirii viziunii lui HC Ørsted - tatăl electromagnetismului - care a înființat universitatea în 1829 pentru a dezvolta și a crea valoare folosind științele naturii și științele tehnice pentru a beneficia de societate.

Astăzi, DTU este clasată ca fiind una dintre cele mai importante universități tehnice din Europa, continuă să stabilească noi înregistrări în numărul de publicații și să crească și să dezvolte în mod constant parteneriatele noastre cu industria și misiunile realizate de consultanța științifică a DTU.

Numărul de înscrieri la studenți este mai mare decât oricând și, pentru al unsprezecelea an consecutiv, am primit un număr record de cereri de la studenții care doresc să urmeze o diplomă de la o universitate tehnică de elită cu o viziune globală.

Dimensiunea internațională este de o importanță vitală pentru DTU. În 2014, am primit 538 de studenți internaționali în programele noastre de masterat, jumătate dintre doctoranzi sunt recrutați din străinătate și peste o treime din personalul nostru științific sunt cercetători de înaltă calificare din mediul internațional. În plus, gradul și intensitatea colaborărilor noastre cu alte universități de conducere din întreaga lume continuă să crească.

DTU are programe internaționale de schimb educațional cu peste 200 de universități din întreaga lume și se bucură de colaborări de cercetare strânsă cu partenerii noștri, pe lângă construirea de programe de cercetare și educație cu Alianța Nord Tech Five, Alianța Universităților Euro Tech, KAIST în Coreea de Sud, -Danish Center din Beijing, Rensselaer din SUA și Nanyang din Singapore.

Despre programele MSc de la DTU

DTU oferă programe de masterat predate în limba engleză pentru aproape toate domeniile de cercetare, oferind astfel studenților cea mai largă posibilitate de alegere. Structura și conținutul diferitelor programe reflectă statutul DTU ca fiind unul dintre universitățile tehnice europene de cea mai înaltă clasă.

Prin linii de studiu / domenii de studiu recomandate, programele comunitare internaționale de masterat, programele de masterat Erasmus Mundus și programele de onoare, programele de masterat ale DTU oferă o gamă largă de curricule - de la un profil foarte specializat la un profil educațional mai larg și mai versatil.

Simțiți-vă liber să contactați fie Afacerile Internaționale, fie profesorul responsabil pentru programul MSc relevant pentru informații suplimentare.

Structura programului MSc

Programul de Master este un program tehnologic bazat pe cercetare la un nivel de elită care are ca scop calificarea absolventului pentru o poziție de cunoaștere intensivă în industrie și sectorul de afaceri și în societate în general. Absolvenții obțin titlul de Master of Science în Inginerie în domeniul inginerie dat.

FLAGMODEL

MSc este un program de doi ani, cu un volum de lucru de 120 de puncte de credit ECTS. Programele MSc de la DTU acoperă cele mai moderne domenii de inginerie și sunt predate exclusiv în limba engleză. Programele cuprind patru categorii de cursuri: Competențe generale, Specializare tehnologică, Elective și teză.

Competențe generale

Programele de masterat includ o serie de cursuri de competență generală. Acestea sunt concepute pentru a oferi studenților o gamă de competențe necesare pentru a face față provocărilor complexe ale unei cariere în domeniul ingineriei, inclusiv gestionarea proiectelor, lucrul în echipă, comunicarea, rezolvarea problemelor și planificarea resurselor. Toate aceste abilități sunt predate în domeniul cercetării studenților și se încadrează în următoarele categorii:

  • Competențe generale de inginerie
    Înveți să combinați aplicarea și dezvoltarea tehnologiei cu managementul financiar, managementul și organizarea. Cel mai important, învățați cum să vă folosiți calificările și know-how-ul tehnologic într-un context profesional și social.
  • Competențe de sinteză
    Învățați să definiți și să oferiți soluții unei probleme deschise. Este posibil să participați la o echipă interdisciplinară și să fiți instruiți în comunicare și colaborare.
  • Competențe normative
    Învățați un set de discipline esențiale comune tuturor aspectelor tehnice ale ingineriei într-un anumit domeniu.

Specializarea tehnologică

Acest grup de cursuri vă oferă cunoștințele aprofundate academice și tehnice necesare pentru obținerea competențelor de ultimă oră într-un domeniu specific de inginerie. Prin combinarea cursului de specializare în tehnologie cu cursuri elective adecvate, vă puteți crea propriul program de studiu inspirat și foarte individual.

opţionale

Un aspect important al programelor MSc DTU este numărul semnificativ de cursuri elective. Aici puteți urmări propriile interese științifice și profesionale. În principiu, puteți alege între mai mult de 400 de cursuri DTU diferite.

teză

Teza de master marchează finalizarea programului de doi ani MSc. Proiectul de cercetare se desfășoară cel mai adesea la DTU și, în multe cazuri, în colaborare cu unul dintre numeroșii noștri parteneri industriali. Toate proiectele includ elemente de cercetare fundamentală, inovație și aplicare.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Programul de Master în fizică și nanotehnologiei se concentrează asupra fizica ca baza tehnologiei moderne. Decalajul dintre cercetarea științifică și descoperiri tehnolo ... [+]

O Programul de Master în fizică și nanotehnologie se concentrează asupra fizica ca baza tehnologiei moderne.

Decalajul dintre cercetarea științifică și descoperiri tehnologice se reduce. Prin urmare, în domenii cum ar fi nanotehnologia și energia durabilă, există o nevoie tot mai mare de ingineri, care se pot combina cunoștințele științifice solide cu abilități extinse de inginerie.

se concentreze program de studiu

O Programul de Master în fizică și nanotehnologie acoperă o gamă largă de tehnici tehnologice, teoretice și experimentale în fizica modernă. Aplicațiile includ diverse teme, cum ar fi dezvoltarea de materiale nano-structurate cu adaptate proprietăți electrice, magnetice, optice, mecanice și chimice, de fabricație și de integrare a nano- și micro-componente în proiectarea sistemelor, modelarea sistemelor biologice complexe, prelucrarea optică a datelor și de transfer, precum și dezvoltarea de tehnologii pentru aprovizionare, stocarea și transformarea celulelor de combustie de energie de exemplu, durabile și tehnologia hidrogenului.... [-]

Danemarca Lyngby
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

DTU este una dintre puținele universități europene pentru a oferi un program de Master dedicat exclusiv transportului și logisticii. Programul de studiu are o abordare ba ... [+]

O Programul de Master în Transport și Logistică este proiectat pentru a vă oferi toate calificările necesare pentru a se dezvolta, analiza și gestiona sisteme de transport și logistică avansate.

Acest lucru vă oferă programe de Master abordări metodologice pentru a rezolva provocările de transport și logistice ale societății folosind state-of-the-art instrumente de optimizare, instrumente de planificare durabilă, tehnici avansate de modelare și metode de evaluare robuste.

Acest lucru permite absolvenților să ia locuri de muncă la nivel înalt în sectorul transporturilor, de exemplu în industria transporturilor, în calitate de consultanți sau angajați în cadrul organizațiilor publice. Având în vedere caracterul general al instrumentelor analitice, absolvenții sunt atractive pentru sectoarele respective în afara zonei de transport în care abilități analitice și capacitatea de a analiza și sintetiza sunt necesare sisteme complexe.... [-]

Danemarca Lyngby
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Cu un Master în acvatice Știință și Tehnologie, puteți contribui la recoltare durabilă și producția de pește și crustaceelor, evaluarea și gestionarea impactului uman și ... [+]

Cu un Master în acvatice Știință și Tehnologie, puteți contribui la recoltare durabilă și producția de pește și crustaceelor, evaluarea și gestionarea impactului uman și a schimbărilor de mediu precum și cercetarea de ultimă oră asupra ecosistemelor acvatice, trăsături ale locuitorilor lor, și impactul acestora asupra climei globale.

Două treimi din suprafața Pământului este acoperită de apă, iar mările, lacurile și fluxurile trebuie să joace în reglementarea biogeografie planetei noastre și a climei și în menținerea biodiversității un rol crucial. Mai mult decât atât, o mare parte din populația globului este dependentă de pescuit și acvacultură ca sursă de hrană sau de venit, precum și "creșterea albastră" are prioritate pe agenda politică a UE.... [-]

Danemarca Lyngby
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Social Media